lauantai 5. toukokuuta 2012

Aasinsilta

Alma taas täällä hei! Siivoilin tossa äsken makkaria, ja jotain tarttui käpälään päiväpeiton alta lattialta. Löysin viininpunaiset kalsarit! Ensin vain tuijotin hölmönä, kunnes tajusin niiden olevan miesten kalsarit. Mietin läpi yökyläilijät, ja totesin, että niiden on pakko olla I:n, koska lompakkomies ei käynyt makkarissa, vaan telmimme keittiön lattialla.  Ja U:n jälkeen olen siivonnut ainakin kerran...Siis mikä mun seurassa on, kun jengi jättää omaisuuttaan lojumaan mun luokse? Olen löytänyt sukan, kahdet kalsarit, kuulokkeet, ja lompakon.

Kun olin olun kummastuksesta toennut, niin mieleni kirkastui. Tässähän on ihan mieletön aasinsilta tekstata I:lle! Tikusta asiaa, ja näin. Mietin tupakan verran, että mitä mä sille kirjoitan, että kuulostan hauskalta, enkä epätoivoiselta. Päädyin kirjoittamaan ainoastaan, että:"Moi! Löysin jotain mikä kai kuluu sinulle;)" No se tiesi heti. Sitten heitin läppää, että oli pakko tekstata, etten vaikuta pervolta joka keräilee ihmisten alusvaatteita, joka varmaan kuulosti just niin hävyttömältä, että sillä katosi viimeinenkin ajatus mun kunnollisuudesta.

No jaa, se kuitenkin pyysi minua drinkille! Ja nyt pitäisi valita paikka, ja aika! Ja päässä pyörii, että onko nämä nyt treffit, vai onko se vain kiimainen. En osaa päättää paikkaa, enkä aikaa, koska olen ollut ollut about joka paikassa jo treffeillä, ja en mitenkään haluaisi päätyä minnekkään sellaiseen paikkaan, missä voisi olla mahdollisuus törmätä duuniporukkaan. Käytännössä sellaista paikkaa on kuitenkin aika mahdotonta valita. Ja sitten en mitään mun vakipaikkaakaan voi valita, koska sielläkin voi olla/on tuttuja.

Aika hyvä tuuri, että löysin ne kalsongit, ja sain syyn ottaa yhteyttä. Ja se kysyi minua vielä ulos. Jengi duunissä pyörisivät housuissaan, jos saisivat tietää. Mutta jäitä hattuun, kun näistä miehistä ei koskaan kuitenkaan tiedä. Tämän olettaisi olevan kuitenkin jonkin verran tosissaan, koska sillä on mukuloita, ja ikää. Ja tää on vielä työpaikkaviritys, ja meidän pitäisi vielä pystyä tekemään töitäkin yhdessä lähitulevaisuudessa. Muurit ovat ylhäällä, ja olen kyllä varovainen tän kanssa. Oikeasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti