sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kauhee olo

Darra, ja morkkis iskivät päälle. Morkkis siitä, että olin niin ilmeinen kemuissa, ja ihan liikaa U:n perään. Sokeakin olisi nähnyt mun olevan miesjahdissa. Tai sitten ihmisillä oli muutakin tekemistä, kuin seurata mun edesottamuksia. Oikeasti ensi viikko töissä tulee olemaan helvettiä. Onneksi nyt on kuitenkin sellainen vaihe menossa, että voin piileskellä hieman, ja törmää vähemmän ihmisiin.

Löysin päästäni kuhmun, ja ihmettelin miksi verhot olivat aamulla auki, vaikka ne suljin illalla ennen lähtöä. Lisäksi ikkunakin oli auki. Todella kummallista. Olis tosi kiva muistaa, että mitä ihmettä me olemme täällä touhunneet. Nyt kuitenkin tekee mieli hakata päätä seinään, ja yrittää jatkaa elämää hurjan maineensa kanssa.

 Toivottavasti oikeasti en ole ollut ihan niin tuiterissa kuin oletan olleeni, ja juttujen taso on jotenkin ollut kehittävää. Muistan ekassa paikassa olleeni vielä aivan asiallisessa kunnossa, ja join paljon vettä. Ja en tosiaankaan jahdannut ketään. Sitten vaihdettiin paikkaa, ja jotenkin vain kävellessä kihahti päähän, ja heittäydyin suht levottomaksi. Koska kun menin sisään uuteen paikkaan, niin poke tosiaan kyseli vointiani. Olin suht ok siinä vaiheessa, vaikka kyselivätkin oloa. Alku oli ihan jees sielläkin, mutta viimeinen tunti, tai pari on kyllä tosi hämäriä. Juttelin ihmisille, ja kyttäsin U:n edesottamuksia. Saatoin tehdä jotain julkista käpälöintiä. Nyt kuin vaan muistaisi, että miten me päädyimme lähtemään kyseistä paikasta yhtämatkaa mun luokse.No jaa. Tehty mikä tehty. Vedinköhän mä jotain muutakin, kuin alkoa?

U kuitenkin tekstasi minulle, ja ehdotti uusintaa. Ja iloisesti toivotteli, että nähdään huomenna töissä. Mä ainakin meinaan istua jemmassa, ja vältellä kaikkia ihan asenteella. Varsinkin nuuskua, ja sen lyhyttä kaveria. Ne olivat niin mun perään, ja niiden kanssa joudun työskentelemään melko läheisesti. Ja molempia varmaan vituttaa, kun meni sitten nappaamaan U:n vaikka tarjosivat drinkit, ja kaikki.

Nyt vielä muistin tähän päälle, että haukuin myös pomoani. Toiselle pomolle. Voi paska. Toivottavasti ei tule kenkää. Sanoin jotain sen suuntaista, että se on epäjärjestelmällinen, ja vaikea päästä sen pään sisään. En varsinaisesti tunne mun pomoani edes. Voi paska. Tää on niin perseestä kun mulla on niin suuri suu, ja tyhmä pää. Ainahan voin kääntää sen niin, että kiellän kaiken. Toisaalta kukaan ei tykkää mun pomosta, ja kaikkihan pomoaan haukkuu. Ja tuskin esimiehelle tulee yllätyksenä, että seläntakana puhutaan. Olen kuitenkin kasvotusten asiallinen, ja ammattimainen.

Mulle ei vain sovi viina. Elämä on paljon helpompaa, kun ei ole juopotteluinsidenttejä setvittävänä ja huolehdittavaa. Taidan ottaa tän liian vakavasti muutenkin, ja miettiä liikaa muiden mielipiteitä, ja asenteita. Tämmönen mä oon, ja hupsu humalassa. Tehtyä ei saa tekemättömäksi, ja ehkä opin tästä jotain. Vaikka sitten vaikeimman kautta. Toivottavasti homma ei kuitenkaan mene vaikeammaksi, työpaikka säilyy, ja kukaan ei jaksa läyhätä mun tekemisstä viikkoa kauempaa. Olen varma, että joku muu oli enemmän jurrissa, ja vielä älyttömämpi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti