keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Hohoo

Nyt selvisi, että miksi mun ikkuna, ja verhot olivat sununtaina auki, vaikka ne varmasti suljin ennen ulkoilua! Lyösin pienen kikkareen tuhkaa hedelmämaljan takaa. Ikkunasta on siis tupakoitu mitä ilmeisimmin lauantai/sunnuntai yönä. Salapoliisi Alma ratkaisee! Mietityttää, että  koska siitä ikkunasta on tupakoitu, koska mä en ainakaan muista tupakoineeni sisällä, koska se on mun oma sääntö tupakoinnille, että sisällä ei polteta. Joten U on vedellyt savuja ikkunasta, kun olen vedellyt hirsiä peiton alla piereskellen. Kiinnostaa, että olenko sammunut kesken seksin, ja missä vaiheessa? Mitään kauheen ihmeellisiä mielikuvia ei tosiaan ole, mutta tarkemmin ajateltuna ne loppuvat aika selkeästi siihen, kun U hivuttautui alapäin peiton alla. Olen siis sammunut, se ei ole ollut yhtä jurrissa kuin minä, ja se on käynyt vielä ikkunasta röökillä, ja ihmettelemässä, että minne päin kaupunkia se on yökylään joutunut. Nolottaa hieman taas, kun aikaisemmin päivällä olin suht rento kaikkien mokailujeni kanssa.


2 kommenttia:

 1. Alma, olet sinä kyllä sitten yksi :D
  Hienoa, että sait missiosi vklopulta suoritettua, ja vielä ratkottua mysteeripalaset yhteen.. Mä en kyllä käsitä kuinka voi olla noin "vapautunut", tai mikä parempi sana siihen olisikaan. Ihanaa, että osaat nauttia ja teet mitä milloinkin huvittaa :)
  Itse avoliitossa ja toisinaan sitä miettii mitä siellä aidan toisella puolella olisikaan..

  On tosi kiva seurata tätä blogia, ja vain miettiä missä kummassa oikein asustelet!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista :) vapaus tuo myös vastuuta jne jne, mutta kiva kuulla, että olen vapautunut tyyppi :) välillä kyllä tuntuu, että elämänasenne voi olla turhankin boheemi, ja ehkä sellainen täydellinen rentoutuminen kuitenkin uupuu kun tulee mietittyä mitättömiä asioita turhan ankarasti :)

  VastaaPoista