maanantai 30. huhtikuuta 2012

Ehkä otin, ehkä en

On se jännä, että en edelleenkään ole oppinut mitään mistään, ja ajan itseni aivan hervottomiin tilanteisiin. Ja miksi pitää vielä sekaantua näihin työkavereihin, ja vielä jopa himotella kahta saman iltana, ja samassa baarissa.

Lauantain alkuilta meni ihan hyvin, tosin olin hieman tylsistynyt. Sitten yhdistimme pari ulkoilevaa työporukkaa, ja johan alkoi tapahtua. Hylkäsin oman jengini välittömästi. Tässä vaiheessa olin jo ryypiskellyt pullon viiniä ruuan kanssa, joten järki alkoi leikata jo vähän kehnosti. Muistan sen yhden vanhemman esimiehen lähestyneen minua, ja meille virisikin sitten ihan kunnon keskustelut. Sitten se osti mulle juoman, ja sekoilin vähän siellä sun täällä. Juttelin Herra U:n kanssa, ja joku mimmi kävi avautumassa jostain pariskunnasta. Tästä on tänään kuulemieni huhujen mukaan myös kuva, tai siis seistään vierekkäin, ja U:LLA ON KÄSI MUN HARTIOLLA.  Mä en oikeasti muista mitään tälläista tapahtuneen. Sen muistan, että se hipaisi mun lantiota jossain vaiheessa, ja juteltiin, ja näin.

Sitten mulla ei ole mitään käryä siitä, että koska mä päädyin suutelemaan(!) sen vanhemman esimiehen kanssa. Siis tyyppi on tosi kiva, ja sellainen millä on vähän pilkettä silmäkulmassa, ja hauskat jutut. Muistan keskustelun muuttuneen hankalaksi metelin vuoksi, ja siirryin lähemmäksi aina sen puhuessa. Kai se suutelu tästä lähti. Tajusin kuitenkin, että nyt taisi mennä vähän yli, kun kielaroimme työporukan keskellä, ja tuskin keltään jäi huomaamatta. Teimme saman tempun muistaakseni uudestaankin, koska en enää välittänyt, ja vahinko oli jo tapahtunut. Liukastuin johonkin viinalätäkköön lattialla, ja vedin selälleni vessareissun päätteeksi. Muistan vaihtaneeni korkkarit pois tässä vaiheessa.

Sitten en oikeasti muista, että mihin hukkasin U:n, ja miksi Herra vanhempi esimies löytyi mun sängystä aamulla. Himottelin kuitenkin myös Herra U:ta, mutta ehkä se oli jo nähnyt sen suutelusession, ja loukkaantuneena paennut puskiin...Oltiin baarin ulkopuolella, ja yksi vanhemman esimiehen alainen nauroi katketakseen jollekkin, ilmeisesti meille, kun kiehnäsimme kuppilan edessä. Lähdimme kävelemään kohti parempia taksiapajia, ja aloin vauhkota, että mä kyllä menen sitten nukkumaan ihan suoraan, ja että on ihan sen oma päätös, että tuleeko se mukaan, vai ei, koska pildeä ei tosiaankaan siinä kännissä tule irtoamaan. No se tuli  mukaan avautumisestani huolimatta, mutten muista tästä mahdollisesta seksistä mitään! Okei, heräsin nakkena. Ja mulla on muistikuva siitä, että tyyppii avasi mun mekon vetoketjun erittäin sulavasti, ja olin erittäin ihmessäni, koska normaalisti miehet ovat niin tumpeloita kaiken riisumisen kanssa. Tämä siis suoraan tiesi, että missä mekkoni vetoketju sijaitsi. Aika vautsi.

Saatan muistaa välähdyksen siitä, että otin siltä poskeen, mutta en ole varma, että oliko se jonkun muun viikonlopun flashback, vai tältä lauantailta. Kalu on kyllä tuoreessa muistikuvassani isompi, kuin aiemman viikonlopun kumppanillani. Joten musta tuntuu, että otin siltä poskeen. Toinen muistikuva on siitä, että se oli mun päällä, mutta veikkaan, että me vain pussailtiin, koska tähän muistikuvaan liittyy paidan riisuminen. Mutta siis aivan oikeasti en muista, että pantiinko vai eikö, ja otinko, vai enkö.

Aamulla heräsin kuitenkin, ja tyyppikin oli hereillä. Se alkoi tehdä lähtöä, ja minä höpisin ties mistä. En tiedä, että kumpaa nolotti enemmän. Juteltiin kuitenkin ihan normaaleja. Ei mitään haleja, suudelmia, tai muutakaan. Tarjosin sille lasin vettä, ja se häipyi. En ole toistaiseksi löytänyt mun kalsareita, ja sukkahousuja, mutta makkarin lattialla on vähän sotku menossa noin muutenkin, että vielä on toivoa. Olikohan mulla edes kalsarit, ja sukkikset päällä, kun tulin kotiin joskus aamuviideltä?

Lompakkomies on tekstaillut ahkerasti. En meinaa ehdottaa tapaamista, koska en tahdo olla liian tyrkky. Eiks oo hei aika huvittavaa, että en tahdo olla liian tyrkky, ja ehdottaa treffejä, ja olen kuitenkin raahannut kuukaudessa kotiini kolme miestä, joista kaksi on työkavereita, ja lisäksi on ollut yksi muukin hiljainen säätö. Olen niin erilainen persoona selvinpäin. Humalassa minusta tulee oikeasti aivan karsea otus. Mutta ilmeisesti olen sitten miesten mieleen kuitenkin. Senhän ei pitäisi olla mikään elämän itseistarkoitus kuitenkaan. Eikä kyllä olekaan, koska tiedän oman arvoni. Ja tiedän myös, että absolutistina olisin ihan kunnon saalis. Pitäisi nyt taas järkeistää näitä juomatapoja. Olen jo vaihtanut rähinäviinat miedompiin, ja pienempiin pulloihin. Ehkä seuraavaksi pitää katsoa määrää, ja vauhtia sitten. En kyllä meinaa ottaa mitään pariin viikkoon...

Hassua, että olen kellistänyt jo kolme urosta "työpaikan himotukset"-listaltani. Lisäksi talkkarin kaveri oli oikein ystävällinen minulle tänään, ja heitti vähän läppää. Ja talkkari aukoi päätään leikillään, kun odotin hissiä, enkä kiivennyt portaita. Olisko talkkari sitten seuraavana listalla? Pitäisikö näistä työhoidoista olla vähän ylpeä, kun kuitenkin tunnun olevan haluttua tavaraa? Eikai tässä voi kuitenkaan loputtomasti itseään soimata. Kyllähän näissä touhuissa on kaksi osapuolta, ja en ole yhtään sen syyllisempi, tai nolompi, kuin se mieskään.

Tän lauantain tyypin kanssa meillä on mun mielestä ollut silmäpeliä, ja säpinää noin muutenkin. Tai sillä on selvästi ollut jotain mielessä. Ja Almahan tunnetusti tykkää vanhemminsta miehistä...Ainoa paska juttu tässä on se, että meistä tulee läheisiä työtovereita pian. Se ei tule olemaan mun pomo eikä mitään, mutta meidän yhteistyö tulee kasvamaan noin sata prosenttia. Ehkä meillä tulee olemaan hauskaa, päivissä vähän flirttiä, ja ehkä uusinta-ajo joskus..

Tässä tuntuu nyt olevan vähän tulien välissä, kun paristakin suunnasta tulee kuumotusta, ja en osaa oikein päättää mitään. Loma olisi kiva. Ja kuumotuksella en nyt tarkoita tätä lauantain keissiä, vaan Herra lompakkoa, ja yhtä toista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti