lauantai 28. huhtikuuta 2012

Anteeksi

En ole lopettanut blogia, pariutunut, kuollut, tai muutakaan ihmeellistä. Olen ollut hurjan kiireinen viimeiset 1,5 viikkoa kaiken muun kanssa. Ja kai tässä on hyvä pitää pientä lomaakin kirjoittamisesta. Se, etä olen ollut hiljaa ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö mitään säpinää olisi.

Herra viimeinen yhdenyönjuttu otti viikon hiljaiselon jälkeen yhteyttä. Nyt olemme viestitelleet ahkerasti sunnuntaista lähtien. Kumpikaan ei näytä osaavan pyytää toista ulos. Olemme käsitelleet niin monia asioita, eikä mitään suurempia ristiriitaisuuksia ole vielä ilmennyt. Tosi kivaa olisi käydä kahvilla, ja tarkistaa, että vastaako tyyppi mielikuvaani. Oma mielikuvitus alkaa jo laukata turhan joutuisasti, ja kaavailen heppua mielessäni joksikin unelmieni prinssiksi.

Hiljaisuuteni aikana tapahtui myös jotain muuta mierintamalla, mutta koska en osaa käsitellä asiaa järkevästi, niin en pysty kirjoittamaan asiasta juuri mitään. Kyseessä on siis lähentyminen erään henkilön kanssa. Asioita vaikeuttaa niin moni asia, mistä isoin on oma haluttomuuteni pilata mitään jo olemassa olevaa, kuten omaa elämääni. Suurella todennäköisyydellä homma ei kuitenkaan tulisi toimimaan. Huomasin sen jo itsestäni, että oikeasti pelaan ihmisillä ilman mitään sen vakavampia pariutumisaikeita. Onneksi yleensä vastapeluri on mukana juonessa. No nyt ei ole.

Tänään on taas duunipippalot, joidenka osaanottajalista tulee olemaan hämmentävä. Mukana on (edelleenkin maassa viihtyvä) Herra U, ja viime bileiden sekavaa sakkia. Ennen näitä on toiset bileet sapuskan parissa. Ehkä mulla on jotain tavanomaista kerrottavaa huomenna. Nyt mielessä pyörii vain kaikkea outoa, ja tylsää.

Seuraavat pari kuukautta saattavat olla hiljaisia blogissa työkiireiden vuoksi. Tai ainakin postaukset ovat lyhyempiä. Pitää nyt katsoa, että miten asioille jää aikaa :) Anteeksi jo etukäteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti