tiistai 27. maaliskuuta 2012

Yo

Viikonlopun työpaikkapippaloiden järjestäjä tänään oikein kyseli minua mukaan kemuihin. Esitin vähän epäroivää, vaikka olen oikeasti ihan kympillä menossa. Yritin houkutella läheisintä työkaveriani mukaan, etten joutuisi niin helposti pulaan...se ei luvannu mitään. Eipä siinä mitään, koska onhan tässä ennenkin käytä itsenäisesti baarissa. Ja mitä hätää mulla on, kun olen työkaverien ympäröimänä.

Kai ne kuuluisat hormonit hyrrää, mutta aivan pakko saada seksiä. Viimeiset kolme kuukautta olen ollut vailla mieskontaktia, ja nyt alkaisi olla aika saada jotain toimintaa, ennenkuin alkaa paikat umpeutua. Tokihan järkevin paikka sen saamisen oon duunibileet. Mitään en ole oppinut, mutta mitä sille voi kun kuumottavaia uroksia on samassa duunipaikassa. 

Bileissä on melko varmasti hajuvesi nuuskuttelija, ja PP. PP:n kollega on bileiden järkkääjä, ja fb:n mukaan juuri eronnut avioliitosta. Tämä tyyppi on siis jättämässä firman, ja siksi juhlitaan. Siinä samassa sitähän voisi vaikka käydä painamassa, kun sen naamaa ei tarvitse enää katsella töissä. PP:n kollega sattuu vielä olemaan hulvaton tyyppi, ja kaikessa hauskuudessaan melko suloinen tapaus.

Parempi olla tekemättä mitään suunnitelmia, ettei pety. Siis oikeasti. En jaksaisi yhtään ns. kuivaa baarireissua enää. Nämä kolme kuukautta ovat kyllä olleet ennenkuulumattoman kuivia, ja flirtittömiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti