torstai 8. maaliskuuta 2012

Piruilua

Kaveri tekstasi eilen, että  yksi mies joka oli lauantaisissa bileissä (ei se ketä olin muka suudellut, tosin sen ulkonäöstä ei tosiaan ole mitään tietoa, toisin kun sentään muistan tämän kenestä nyt puhun....) tahtoisi mun numeron, ja voiko kaveri antaa numeroni. Vastasin aivan viileästi, että ei saa antaa numeroa, ja tahdon pitää elämäni simppelinä. Tein varmasti elämäni virheen, ja kännimuistikuvat ovat täysin käänteiset, ja sammakko onkin se prinssi tässä tapauksessa kun olen pirullinen, ja vaikea. Sen muistan, että sillä oli vinot, ja isot etuhampaat, tukaton pää, ja silmälasit. Silmälasit on hot, samoin kun ajeltu kallo, mutta niiden kantajasta pitää huokua sellaista pahaa poikaa, eikä mitään hymistelevää, ja yli-innokasta nörtti-vibaa. Hmm...ei kai tarvitse ihmetellä, että miksi olen edelleenkin sinkku, kun hyvät miehet eivät kelpaa, ja hakeudun kaikkien mulkkujen seuraan. Selvinpäinhan se voi näyttää ties kuinka vetävältä, kun ei oo Alman känniradar päällä. Terve järki voi myös vaikuttaa parinmuodostukseen, kun on selvänä. Ei hitto jos se olikin joku palomies, tai arkkitehti ammatiltaan? Tai astronautti, tai poliisi? Hei oikeasti, pitäskö mun sittenkin pyytää kaveria antamaan mun numero sille, ja ottaa selvä, että mikä se oli? En tosiaan muista mitään meidän keskusteluista, tai siitä, että vedinkö mä jotain kummaa roolia, kuten mulla on joskus tietenlaisessa kännissä tapana vetää. Pitäskö otaa selvää?

Vaihdoin just lakanat. Yleensä mulla käy flaksi, kun isken muumilakanat sänkyyn. On muuten käynyt niin monta kertaa, että muumipeikko, ja niiskuneiti joutuvat posket punoittaen seuraamaan vierestä, kun ihmiset yhtyy. Nyt mulla ei vaan ole suunnitelmia viikonlopuksi. Tai olis kaksikin, mutta rahatilanne on paska, ja huomenna ei viitsi mitään tappotenuja vetää harrastuspiirien sosiaali-iltamissa, kun lauantaina pitää nousta aikaisin. Lauantaina olisi ollut vanhan koulun kokoontumiset minne mun piti yhden kaverin kanssa mennä, mutta koska kaveri on vaikeillut elämänsä kanssa, niin taitaa jäädä nämä karkelot väliin. Tavallaan vähän harmittaa, koska olisin ihan mielelläni käynyt vähän pöyhimässä pakkaa vanhoissa piireissä, missä olisi F, M, D, ja muut vanhat panot rivissä ;) Olisin tahtonut mennä sinne mun uudessa tyrmäävässä paidassa, ja olla huolimatta ketään loppuillasta. Toisaalta on siellä joitain tuttuja, ja voisin hyvin mennä yksikseenkin, ja katsomaan vaan bändejä? Miksei...pitää  ihan piruuttaan miettiä!

7 kommenttia:

 1. Jee, Alma is back!
  Tottakai nyt koitat kaveriltasi vähän udella, että kuka mahtoi olla kyseessä. Viattomasti heität vaan että kun ei yhtään tunne.. :D

  Ja bileisiin vain, hyvä siitä tulee!

  PS. Nautinnollista naisten päivää!

  VastaaPoista
 2. Pps. Saisitkohan otettua pois, kun kommentoidessa tarvii kirjoittaa ruudulle ilmestyvät sanat.. Tiedä mikä niitten oikea nimi on mutta ois aika bueno ni ei tarvis ärsyyntyä :D

  VastaaPoista
 3. Pitää sitten varmaan pyörtää päätösensä, ja urkkia kaverilta, että ottaa tyypistä lisää selvää ;) Katson myös noita asetuksia. Mun mielestä en oo mitään tollasta valinnut, joten on kai taas tätä tyypillistä karmaa näiden vehkeiden kanssa :)

  VastaaPoista
 4. En löytänyt mitään asetusta mikä poistaisi kirjainkyselyn. Itselleni sellaista ei tule, kun kommentoin. Mites muilla lukijoilla? Koskeeko tää kirjainkysely kaikkia, vai on tää jotain selainkohtaista? Tietääkö joku miten toi poistuu? :D

  VastaaPoista
 5. Se kirjainkysely estää spämmiä, eikä sitä taada pois, se on kaikissa blogeissa. Ei ole koskaan kommentin lähettäminen siihen tökännyt :)

  Mukavaa kevättä Almalle!

  VastaaPoista
 6. Kyllä toisista blogeista sen on saanut poistettua, tiedä sitten mistä?

  Mutta joko on selvinnyt ratkaisevaa?:>

  VastaaPoista
 7. CAPTHCA on sen nimi (helppo muistaa eikös :) ). Suosittelen pitämään käytössä, ellei halua netin robottien spämmäävän kommenttilootaan mainoksia.

  VastaaPoista