torstai 29. maaliskuuta 2012

Maistuisi

Kevättä, ja kesää on selvästi ilmassa, koska olo on kumman viriili. tai en mä nyt tiedä, että onko toi viriili oikea sana, enkä jaksa googlettaa, mutta tiedättehän, aktiivinen. Olen jo päättänyt saada lempeä, ja läheisyyttä viikonloppuna, vaikka edelleenkin tiedostan riskit, ja pidän sitä todella huonona ideana jo etukäteen. Seikkailunhalu, ja kevyt  tylsistyminen nutturan kiristämiseen kiihdyttää haluani joutua ongelmiin, ja sekoittaa pakkaa.

Olen siis kuluneella viikolla pyöritellyt mielessäni lähestymistapaa viikonlopun bileisiin. En meinaa mikään tyrkky olla, ja kohtelen PP:tä ihan coolisti. En jahtaa. Se tietää jo kuitenkin valmiiksi, että multa irtoaa varmasti, siis sille. Että voidaan jättää se seurustelu sitten sulkemisaikaan, ja matkustaa samalla taksilla kotiin (siis mun kotiin), kun kuitenkin asumme niin lähekkäin. Riippuu kyllä sitten aivan muusta tarjonnasta. PP on kuitenkin jo kokeiltu, että olisi ihan kivaa vaihtelua kokeilla jotain muutakin. Mutta edelleenkin lähestymistavan täytyy olla salaperäinen, ja hieman pidättäytyvä. Se toimi ainakin PP.n kanssa pikkujouluissa. Tai no joo...PP:hän sanoi, että huoneessani voisi olla kaksi, kun valittelin isoa, ja yksinäistä sänkyä, ja mitä tekee Alma? Vetää vielä pari kertaa röökistä, ja huudahtaa "joo". Sitten matka jatkui kaikkien silmien edessä hissiin, ja sinne yksinäiseen, ja ankeaan huoneeseen.

Riippuu tosiaan tarjonnasta, mutta kumit ovat jo järjestyksessä sängyn vieressä, ja epäilyttävä omaisuus piilossa. Mitä enemmän tästä jauhaa, niin sitä epätodennäköisemmin sitä munaa ei saa. Pahaa karmaa tämä vouhkaaminen vain aiheuttaa. Sanokaa mun sanoneen!

Tein mielessäni kuitenkin top 5 listan työpaikan miehistä ketä voisi käydä lempimässä. Puoletkaan eivät ole tulossa bileisiin, että se siitä, mutta saa kai sitä jotain piristävää työpäivässä olla?

1. Tätä tuskin tarvitsee selittää? PP!
2. Talkkari
3. Yksi kyyläävä vanhempi esimies. Sillä on levottomat jutut, ja "paha poika"- charmia
4. Talkkarin kaveri. Sellanen nallekarhu. Alkanut katsella viimeaikoina enemmän, ehkä siksi, että mä vahtaan sitä.
5. Tää vika on paha, koska tälle sijalle olisi niin monta hyvää, ja komeaa tyyppiä. Kuten Hevosmies, pikkupomo, hajuvesinuusku, duunari, toinen duunari, bilehile...mutta partyjen kynnyksellä pitää kyllä sanoa, että bilehile vie voiton. Varsinkin, kun se on selvästi lohtuseksin tarpeessa avioeronsa jälkeen, ja se on lähdössä menemään muutenkin.

Perjantai on jo huomenna!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti