tiistai 28. helmikuuta 2012

Vahvasti sinkku

Jännä juttu, kun joskus puhun sinkkuilustani, tai tavoistani, kuten reissaaminen yksin, ja muutama erilaisempi harrastus, niin juttukumppanilta löytyy usein lähipiiristä joku sinkkumies jonka kanssa kuulemma tulisimme toimeen. Mä en varsinaisesti kaipaa paritusapua, varsinkaan kun näistä tarjolla olevia prinssiä ei sitten koskaan näe. Äiti, ja perhe jaksaa aina muistuttaa, että Kylmäsen oikea jostain kaupan jonosta löytyy, että mun on turha hätäillä. En nä hätäile. Olen aivan zen tämän asian kanssa. Nä en tarvitse ketään aiheuttamaan pahaa mieltä, ja sydänsuruja. Saan matkustaa minne tahdon, ja tehdä matkoilla juuri niitä asioita mistä itse nautin. Aj, tässä kohtaa voisin mainita, että herra y on vihdoin herännyt panomaniastaan, ja alkanut lukea elämänhallintaa, ja filosofiaa käsittelevää kirjallisuutta. Y myös ehdotti, että lähdettäisiin yhdessä jonnekin matkalle. Tavallaan en podä sitä hyvänä ideana. Olen varma, että y tahtoisi panna kuitenkin, vaikka nyt sanookin tuntevansa ainoastaan platonista ystävyyttä minua kohtaan. Y on myös käyttäytynyt melko suojelevasti, ja on usein yhteydessä minuun. Kammottava. Lisäksi mulla on yksi säätö, mistä en ole koskaan blogissa kirjoittanut. Enkä linjoista nytkään, mutta alan ollavaömia käymään kortit tiskiin, ja ottaa selvää, että missä tämän häiskän kanssa mennään. Nyt pitää rientää, kun olen kovasti kiireinen ;)

4 kommenttia:

 1. Anteeksi virheet kasvikunnan sanat. Kirjoitan puhelimella, ja tää viskoo omiaan tonne väliin. Korjailen sit joskus, kun pääsen taas koneelle:)

  VastaaPoista
 2. Ei kasvikunnan vaan kaikki kummat :D

  VastaaPoista
 3. Ärsyttää muuten ihan sikana, kun kaikki jotenkin sympatiseeraa sinkkuuden takia. Ihan kuin se olisi surullisin asia maan päällä. Mun paras kaveri yrittää nykyään aina parittaa mua jollekin kun ollaan yhdessä liikenteessä, eikä ilmeisesti ohimennen sanottu "mua ei haittaa olla ilman suhdetta" kanna ihan korviin(ainakaan kuuleviin) asti :D

  Toisekseen nauroin äsken ihan kohtuuttoman kovaa kasvikunnan sanoille. Kylmäsen oikea hihityttää kans. Huhuh.

  VastaaPoista
 4. Kun on tässä kuunnellut muiden parisuhde "onnea", niin on tosi tyytyväinen omaan elmäänsä. Ei se suhdekaan mikään eden ole. Joo, mua kanssa paritetaan. Tyypit on yleensä vielä jotenkin tosi noloja, ja juttu ei luista yhtään. Parempi vaan olla menemättä ulos, ja keskittyä vain urheilemaan, ja lepäilyyn. Ei omalta sohvalta ainakaan mies tule vastaan!

  VastaaPoista