lauantai 11. helmikuuta 2012

Mä oon pöljä, ja perseestä

Ok, olen pöljä ja sovin viimeiset nettideitit ensi keskiviikoksi. Ei ole odotuksia, ja tyyppi ei kuvissa näyttänyt ihan siltä, että voisi saada minut haukkomaan henkeäni. Koska en enää kehtaa näyttäytyä kaupungilla uuden miehen kanssa, niin sovin treffit paikalliseen, joka nyt ei ihan tarkalleen ole kyllä mikään kahvila. No kai ne mulle kahvia tarjoilee, eikai mikään kuppila niin perseestä voi olla?

Mulla on ikävä seksiä G:n kanssa. Isosta, ja kömpelöstä habituksestaan huolimatta se oli uskottoman näppärä, ja herkkä sormistaan. Ja suustaan. En jaksa uskoa, että kukaan ikinä voi päihittää kokemusta seksistä G:n kanssa. Siinä oli mukana sellaista syvempää sielujen sinfoniaa. Ainakin eroottisella tasolla. Ja tykkäsinhän mä siitä muutenkin. Se oli turvallinen, ja hellä. Ja toisella puolella maapalloa.

Eniten tänä kuivana, ja turhauttava iltana kaivaa se, että tää juoruakka töistä päivitti juuri statuksensa, ja näkyvät olen PP:n, yhden toisen duunikaverin, ja juoruakan kaverien kanssa mun lähikuppilassa. Tai ei se aivan lähin ole, mutta lyhyen kävelyn päässä. Mitä mä teen? Istun kotona, ja ahdistun työkuvioista, ja siitä, etten voi saada PP:ta. Ehkä niillä on/oli jotain säpinää sen juoruilijan kanssa, ja olen vaan tehnyt itsestäni naurettavan sekaantumalla kuvioon. Tai PP mut siihen sekoitti esittämällä suorasukaisia pokailuja. Ihan perseestä koko tyyppi.

Sitten se kanssa mietityttää, kun mulla voisi olla jotain säpinää Suomessa. En viitsi rohkaista tilannetta yhtään enempää, koska mennään jo niin heikoilla jäillä. Minua kiinnostaa, ja toista kiinnostaa, mutta elämäntilanteet on vaan niin perseestä, ettei se toimisi kuitenkaan. Sit jos menee Suomeen, niin on vangittuna perheen kanssa koko vierailun ajan. En mä voi mitenkään vaan ilmoittaa, että lähden nyt miehiin, ja palailen sitten joskus kun paikat ei enää kestä naimista. Ainoa vaihtoehto on matkustaa salaa sinne päivää tai paria aikaisemmin. tai sitten matkustaa Viroon, tai jotain sellaista. Tääkin juttu on niin epävarma, ja epätodellinen. Mutta täytyy myöntää, että olen aina ollut jollain tasolla kiinnostunut kyseisestä herrasta. Lähes kymmenen vuotta...Olin perseestä ryssiä ystävyys, jos se ikinä on edes sitä ollut pohjimmiltaan.

Ihan hiton nihkeä ilta!!! Onneksi huomenna on ihan muut kuviot :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti