perjantai 24. helmikuuta 2012

Kevätkiimassa

Anteeksi hiljaisuuteni, mutta olen keskittynyt treenaamaan, ja sekoilun vähentämiseen. Niin ja töissä suorittamiseen. Sekoilua on kyllä riittänyt ilman miehiäkin, että sitä osaa elämästä ei kai voi vähentää, koska määrä tuntuu olevan vakio.

Tänään se vaan iski: aivan järjetön panetus! Päivä alkaa pidetä, miehet komistua, ja hormonit hyrrätä. Olen todellakin pitänyt miesten kanssa hiljaiseloa, ja kukaan ei ole todellakaan edes vähääkään kiinnostanut. Tai no PP on vähän tehnyt paluuta, kun musta tuntuu, että silläkin on kiima. Me emme tosin edelleenkään puhu, mutta jotenkin olen havaitsevinani sellaista kevyttä silmäilyä. Itsehän en toki silmäile, mutta olen kohtaamistilanteissa tuntenut katseen porautuvan itseeni. Minähän en siis toki välttämättä edes moikkaa sitä ärsyttävää penistelinettä. Tänään olen kuitenkin jo ajautunut siihen pisteeseen, että mietin vakavasti vanhaa kunnon booty callia, mutta kohdetta en osaa päättää. Se nyt on ihan varma, kun itse tahtoo seksiä, niin sitä ei mistään saa. 

Tavallaan tekisi mieli panna (kostoksi kaikesta kyräilystä) PP:ltä aivot pellolle. Toisaalta en pysty nyöryyttämään itseäni, ja alkaa ruinata munaa siltä. Toisaalta tämä veto määrittelisi epämääräisen työtoveruutemme ainoastaan seksiseuraksi. Toisaalta voisin tyrkyttää itseäni K:lle. Järkytyksekseni  tajusin, että olen kaikki puolivillaisten, ja epämääräisten panojen numerot poistanut, joten jos mieli tekee, niin pitäisi lähteä metsälle, tai fb-linjalle. Saatan kyllä mennä vähän ulos tänään, kun on muutenkin juhlaan aihetta. Mutta katsotaan nyt. Ehkä tämä kutina tästä hellittää, kun kippaan muutaman oluen nassuun.

Elämä on oikeasti ollut todella tasaista viimeiset pari viikkoa, ja tuntuu, että olen löytänyt jonkilaisen, kliseisen sisäisen rauhan. Mulla piti olla treffit maanataina. Tämä oli jo toinen yritys saman tyypin kanssa. Se perui. Mä en jaksa enää pelata tällaista peliä, ja kolmatta yritystä ei tule. Mun on ihan hyvä näinkin.

Huomenna saatan piipahtaa työpaikkapippaloissa. Sieltä luulis munaa irtoavan, jos on vielä tarve ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti