maanantai 23. tammikuuta 2012

Hidasta

Mitään ei vieläkään tapahdu. Eikä minua edelleenkään haittaa, että elämä on itsensä säilömistä kotiin töiden jälkeen. Joudutan aikaani ottamalla tirsoja ennen  varsinaisia yöunia. Onkohan mulla terveydessä jotain häikkää? Ei tämä tilanne nyt vielä niin paha ole kuitenkaan. Ehkä mä kerään voimia ennen jotain pian tapahtuvaa kosmista myllerrystä varten. Nukkuminen, ja vihreä tee ovat aina hyvästä. Ja töihin panostaminen.

Ehkä hieman liioittelen myös. Olinhan ulkona lauantaina. Mun mittapuulla ilta on keskinkertainen, ja kuivahko jos ei ole mitään sutinaa. Aika järkyttävä ajatustapa, mutta tavallaan nautin kun saan vatvoa viikonlopun sekoiluja seuraavan viikon, ja morkkistella. Darra sunnuntaina on niin paljon turhauttavampi, kun ei ole mitään morkkisteltavaa. Tällä kertaa ei ollut mitään mieskontaktia, ja lähinnä vitutti kaikki tanssilattialla liian lähelle tulevat urpot. Tupakalla jurpotin vaan, ja kukaan ei onneksi tullut puhumaan. Tai no yksi vitsiniekka yritti, mutta minä, ja vasta eronnut kaverini ei ollut oikein otollista maaperää.

Olen hieman chattaillyt erään miehen kanssa deittisivuilla. Se vaikuttaisi normaalilta, ja ulkonäkökin olisi kelvollinen. Tekisi mieli ehdottaa tapaamista, mutta koska en jostain syystä voi vastaanottaa maileja häneltä, niin samaan aikaan onlinena oleminen chattailya ajatellan on hieman haastavaa.

Bilettäminen, ja dokaaminen ovat kokeneet inflaation. Myös tupakointi on nyt katkolla. Huomenna olisi tarkoitus viettää ensimmäinen savuton päivä. Selvästi hidastan elämänrytmiäni, ja olen hakeutumassa kohti oikeita uria. Terveempiä uria. Ehkä olen kasvamassa aikuiseksi? Ahdistaa ajatus siitä, että seuraavana kahtena viikonloppuna olisi juomiskeskeistä tekemistä työkavereiden kanssa. Voinhan mä varmaan mennä mukaan, mutta eikai sitä tarvitse vetää viinaa kaksin käsin, ja tilittää kaikkea älyvapaata ympärinsä?

Ah, Herra F pyysi minua tuopille joku päivä pian. Mietin hetken ennen vastaamista. Vastaus oli kuitenkin myönteinen, mutta sanoin pidättäytyväni juomisesta keskellä viikkoa, mutta tee käy kanssa. Juttu lähti muille urille, ja emme koskaan sopineet päivää. Mitähän sillä on mielessä? Ihan piruuttani menen treffaamaan sitä, ja pysyn selvinpäin, ja säilytän malttini, enkä lankea siihen niin helposti.

Herra G on ollut täysin hiljaa viikon. Taisi mennä viesti perille, ettei Almaa kiinnosta nää vakipanokuviot. En ole muuten harrastanut seksiä ollenkaan tämän vuoden puolella! Aika päheetä. Taidan oikeasti käydä läpi jotain henkistä prosessia. Ja edessäni on ehkä upein vuosi ikinä? Who knows!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti