torstai 6. lokakuuta 2011

Terveeksi

Lääkärikeikka meni ihan hyvin, vaikka odotin noin tunnin vuoroani. Lisäksi jouduin häpeillen kertomaan, että epämääräisiä oireita on ollut jo kuukausia, ja kuvailemaan värejä, sun muita tuntomerkkejä. Lääkäri suostui ottamaan sen turkasen pap-kokeen onneksi. Niin, mähän sanoin, että mitä se puhelimeen vastannut eukko mitään mistään tietää...Sain antibiootit, missä on antabus-vaikutus. Että pitää äkkiä kehitellä jotain kivaa, ja ei alkoholia sisältävää aktiviteettia viikonlopuksi. Aika extremeä, mutta aivan tarpeen viime viikonlopun jälkeen. Parempi nää antsat, kun joku toosaan tungettava voide joka valuu sitten pitkin reisiä, eikä seksiäkään varmasti saa harrastaa. En mä tiedä, että kannattaako näiden tabujenkaan aikana käydä kyntämässä missään, että tulehdus paranee kunnolla. Joten näyttämölle astuu selvä, ja seksitön (ehkä) viikko. Hyvä, että asiat tuli hoitoon. Oikein repäisin apteekissa, ja ostin sitten kaikkea noloa keralla. Mukaan lähti kynsisienisysteemit, ja emätinpuikot, ja antsat pilluvaivoihin. Apteekkari joka mun reseptin hoiti oli sellainen komea nuorimies, mutta paskaaks siitä. Katsoin vain sitä silmiin, kun se kertoi lääkkeen käytöstä, ja hymyilin. Anteeksi tämä alapää-update, mutta sain sentään jotain aikaiseksi elämässäni. Ensi viikolla sitten katselen raskautestin ostoskoriin. Hitto, olispa pitänyt sekin ostaa tässä samalla, ja kasa kortsuja!

Juoruilua töissä en ole kohdannut. Tai ei ainakaan olla suoraan tultu kyselemään. Sekin juoruämmä keneltä mä näistä huhuista kuulin oli tänään ihan asiallinen, ja puhuttiin tauolla aivan muista asioista. Toki aistin, että sen teki mieli kysyä mun, ja PP:n "suhteesta". Tilanteessä leijui sellainen käsinkosketeltava kysymysmerkki, mutta eikai mun tehtävä oo antaa mitään lausuntoja. Tiedä vaikka tää naikkonen olis ollut hieman mustis meidän säädöstä, koska mun mielestä se on aina jotenkin kauhean riehakas, ja flirtti, kun PP on paikalla..Jaa-a.

Tiesin myös olevani keskustelun kohde, kun vilkaisin lounalla toiseen pöytään, missä istui mun tiimiläisiä. Toinen supatti jotain toisen korvaa, ja tämä toinen katseli suoraan minuun, ja hymyili. Tää supattaja on PP:n entinen kollega, joten on aivan mahdollista, että PP:n tiimi on valaissut minunkin tiimini jäsentä.

Tässä on vähän pattitilanne. Mitään muita duunisäätöjä ei voi toimittaa pitkiin aikoihin, tai maine on totaalisen mennyttä. Tokihan myös jengi odottaa jotain love storya meidän välillä, joka ainakin toistaiseksi loistaa poissaolollaan. Voishan se olla ihan kivakin tutustua paremmin, mutta toistaiseksi mikään ei minua rohkaise tekemään asialle mitään. PP on niin ollut pois mun tieltä koko viikon, että ei tästä saa minunkaan mielikuvituksellani mitään ihmeempiä pilvilinnoja aikaiseksi. Tokihan kaikki fb-kaveruudet, ja sellaiset vain lisäisivät juoruja. Tokihan voi aina lähettää yksityisviestin, mutta en tosiaankaan halua nolata itseäni, ja alkaa yhdenyönjutun jälkeen kuvitelemaan punaista tupaa, ja perunamaata, ja karvaisia lapsia. Toki voisin kysyä, että onko se ok, ja tietoinen, että juttuja liikkuu, ja mitäs me tehdään? Ehkä tän voi hoitaa naamutustenkin sitten joskus kun nähdään. Mihinkäs tässä on kiire?

Ei tässä ainakaan voi valittaa, että olis ollut tylsä viikko. Kovasti sai säpinää elämään, kun kävi kolmen promillen humalassa kiksauttamassa työkaverin kanssa. Eipä sitä silloin kolmen promillen humalassa käsittänyt, että millaisen jännittävän viikon saa aikaiseksi, kun kuoriuduin mahdollisesti itse farkuistani ulos PP:n makuuhuoneessa. Pitää näistä positiivisia ajatuksia viljellä, kun ei muutakaan voi. Huomenna olis ollut kiva vetää pää täyteen, näin vauhdikkaan viikon kunniaksi, mutta ei sitten. Parempi varmasti näin. Voinhan mä vaikka selvänäkin törmätä johonkin seksiseuraksi kelpaavaan. On muuten miehet käyneet omituisen kuumana tässä kuluneellá viikolla, ihan kadulla on tullut kommentteja, vihellyksiä, tervehdyksiä (en siis kulje alasti kadulla, vaan ihan farkuissa, eikä edes napa näy...). Mut eihän ne raukat tajua, että olen kovasti valikoiva yksilö.

Mä tarviin lomaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti