lauantai 1. lokakuuta 2011

Seksiä

Heräsin eilen töiden jälkeen päiväunilta, ja luin fb:stä keskustelun, että joitain työkavereita olis menossa radalle illalla. Olin hieman skeptinen, mutta sain kuin sainkin itseni liikkeelle, ja olin tyytyväinen, että sain jotain tehtyä näin ex tempore pohjalta. Tapasin ryhmän vanhassa kantapaikassani. Jännitti ihan hirveesti mennä sinne, in case siellä on jotain ryhmää ketä välttelen. Sekoituin kuitenkin isoon porukkaan pitkiä, ja komeita kollegoita, ja pystyin rentoutumaan. Touhu oli jotenkin tosi absurdia, koska menossa oli noin kymmenen miestä, ja minä ainoana naisena. Mukana oli myös tämä yksi duuniflirtti, mutta en edes tiennyt etukäteen, että sekin on menossa. Etsin vain jotain tekemistä illaksi, en seksiä, ainakaan pääprioriteettina.

Homma oli kuitenkin selvä duuniflirtin osalta jo kymmenen minuutin jälkeen. Tää oli siis se tyyppi kenen kanssa hiljalleen lähestyimme tupakkapaikalla  viime viikolla. Se oli eilen kokoajan erittäin kohtelias, ja vaivihkaa kosketteli mm. milloin kurotti tuoppiaan kohden, tai ohitti meikäläisen. Jossain vaiheessa mentiin kahdestaan tupakalle, ja juttu luisti aivan tarpeeksi hyvin.

Jossain vaiheessa vaan lähdettiin yhtä matkaa sen residenssiin, joka sijaitsee noin kahdeksan minuutin kävelyn päässä omastani. How weird is that? En edes oikeastaan muista, että koska me suudeltiin ensi kertaa, ja mitä tapahtui missäkin vaiheessa. Aamulla heräsin nukuna sen vierestä, ja olo oli aivan tarpeeksi vaivaantunut.

Naisen vaisto ei näköjään petä. Tiesin miehen olevan sinkku, ja aavistelin sen diggaavan minusta ainakin jollain tasolla, ja lisäksi tiesin sen ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen, että päädymme samaan osoitteeseen yöksi. No words needed.  Jotenkin vaan niin outoa herätä sen vierestä, kun juurihan me istuimme vierekkäin tupakkakopissa, ja työympäristössä., ja vaatteet päällä. Kuten perjantaina se tuli vastaan työympäristössä, ja moikkasi reippaasti nimeäni käyttäen. Kukapa olisi arvannut, että kymmenen tuntia myöhemmin harrastamme suojaamatonta seksiä sen kämpillä. Niin, suojaamatonta.

Herrassa oli kaikki muu kohdillaan, mutta jostain syystä (kännistä?) suostuin antamaan ilman ehkäisyä. Tätähän mun ei pitäisi ikimaailmassa tehdä, mutta poikkeus vahvistaa säännön, jälleen kerran. Lisäksi en nauttinut mitenkään älyttömästi intiimeistä hetkistämme. Mies osasi kaikki käytännön asiat oikein mallikkaasti, mutta en vaan kostunut, ja tunne siitä, että järki lähtee jos ei saa munaa heti, ja nyt puuttui. Tämä taas vahvistaa sitä ajatusta, että mun ura yhdenyön hoitajana on ohi. Ilmeisesti haen seksiltä myös sitä emotionaalista puolta nykyään. Pelkkä "patukka reikään, ja aamulla heipat"- kuvio ei ole enää mun juttu.

Tavallaan olen ihan tyytyväinen, että kävin kuitenkin koeajolla. Mies on komea, hyvä sängyssä, ja kohteli minua hyvin noin yleisesti. Enkä vieläkään saanut tutustua mikrokikkeliin, koska nytkin housuista löytyi pitkä, ja paksu. Parempi jopa kuin K:n survin. Ja hyvä puoli on, että sain mitä halusin, vaikka nautinto jäi vähän vaiheeseen. Pääin joskus, että kokeilen tyyppiä viimeistään pikkujouluissa, ja että, meinaan saada mitä haluan, eli komistuksen ilman vaatteita viereeni. Menestys tältä kantilta katsottuna...Niin, ja sain sen kaipaamani kasvojen kuivahieronnan tyypin sängeltä..Grauh.

Ongelmia tässä kuviossa on enemmäin kuin hyviä puolia. Suojaamaton seksi melkein tuntemattoman kanssa ei ole hyvä juttu. Jälkiehkäisyn haen huomenna, koska olen menossa ulos myös tänään, ja mitä vaan voi sattua, koska olen Alma, ja löydän itseni jonkun karvaisesta kainalosta aamulla. Huono puoli tässä työhoidossa on työkaverit, jotka varmasti bongasivat meidät juttelemassa, ja lähtömme yhdessä baarista. Mun pitää treenata pokerinaamaani, että utelevien kysymysten tullen sutkautan jonkun yleispätevän vastauksen. Toivotavasti komistus pysyy hiljaa eikä repostele mitään tarinoita kellekkään. Hän on sellainen mystinen, ja vähän hiljainen, joten  eiköhän tämä seikkailu pysy meidän välisenä. Tokihan tämä muu ulkona ollut porukka arvaa, että mitä meidän välillä tapahtui, ja juttu leviää. Joten hautaan ruusuiset kuvitelmat, ja kohtaan likaisen todellisuuden missä jutut liikkuun, ja maineeni on hieman tahraantunut myös työpaikalla.Kauhein osa tässä on edellenkin tämä aamu. Olin jotenkin tosi lukossa, darrassa, ja päänsäryssä. Pääsin kuuitenkin aloittamaan matkan kohti kotia, kun komistus ilmoitti menevänsä leikittämään poikaansa(!). Tokihan mulla ei ollut tarkoituskaan jäädä roikkumaan sen lahkeeseen, vaan todellakin tiedän nämä yhdenillanjutut, ja fuckbuddyt, ja että kuinka aamuisin toimitaan Onneksi asun aivan vieressä. Huonoksi tämän "walk of shame":n teki se, että vettä satoi kaatamalla. Mulla ei tietenkään ollut sateenvarjoa, ja olin edelleen suht kännissä. Ja kaikki katsoo autoistaan, kun mimmin harppoo kengät vettä tirsuen kaatosateessa, ilman varjoa, just sen näköisenä, että se palaa seikkailuilta kotiinsa. Kaikesta näköjään selviää.

Hitto se oli karvainen! Saa nyt nähdä, että aletaanko me jo fb-kavereiksi nyt, kun ollaan härkitty toistemme sukuelimiä...Mä en ainakaan kehtaa lisätä häntä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti