sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Henki kulkee


8 kommenttia:

 1. *tykkää*

  Jännää tässä huomata miten vähän lukijat kommentoivat..? Mikähän siinä on, kuitenkin tätä varmasti lukee moni! :)

  Mitä blogeja muuten itse seuraat?

  VastaaPoista
 2. Kyllähän noita lukijoita ihan kohtalaisesti on. Kommentit olisivat ihan tervetulleita, mutta en lannistu niiden puutteestakaan. Mutta olishan se palautekin ihan jees...*vinkvink*

  Olen vähän huono lukemaan blogeja. Ainakaan sellaisia missä pyritään antamaan kovin ulkokultainen kuva kirjoittajan elämästä, tai sitten tekstit ovat pääasiassa synkkää valitusta. Tosin tässä kalikka kalahtaa vähän itseeni, koska kyllä osaan itsekin synkistellä tarvittaessa :D

  VastaaPoista
 3. Alma! Sulle on haaste blogissani

  VastaaPoista
 4. Itselläni ei ole blogia, ei ole aihetta noin yksinkertaistettuna.. Intoa ehkä! Voisin kuvitella, että vähäiset kommentit hieman latistaisi. Toisaalta taas jos on kuitenkin lukijoita niin mikäs siinä.. Eivätpähän tule viisastelemaan ja "kaikki tietämään", hah.

  Näin lukijana ei välttämättä vain keksi mitään fiksua sanottavaa. Tuntuu turhalta kommentoida mitään pientä, jos toinen kertoo jotain elämäänsä mullistavia asioita :D Ei sellanen oikeasti lämmitä mieltä!

  Noh, joka tapauksessa blogiasi on ollut mielenkiintoista seurata. Etenkin diggaan ht.netin sanaston käytöstä.. Itse asiassa tunnistin sut kerran sieltä, taisi liittyä irronneisiin lavuaareihin;D Haha..

  Kuulemisiin!

  VastaaPoista
 5. Eikä! Onko Almakin ht.nettiläinen?? Pieni on maailma (netti tosin suuri..) :D

  Aina tän luen, ja melkein päivittäin katon onko tullut uutta postausta. En ole kai ennen sulle kuitenkaan kommentoinut, jotenkin tää on niin päiväkirjamainen etten ole kehdannut :)

  Mutta onnea tosiaan ;)

  VastaaPoista
 6. Minäkin seuraan blogiasi aktiivisesti ja elän mukana, vaikka en paljon kommentoikaan. Toivottavasti jatkat bloggailua!
  Linda

  VastaaPoista
 7. Alma on hc ht.nettilainen. Tosin kirjoittelen kaikilla puskanickeilla, koska en tahdo blogia yhdistettavan entiseen vakinimimerkkiini. Mutta koska ht.netissa kaikki tietaa kaiken, niin eikohan joku ole jo yhdistanyt :D

  Kiitos kaikille kommenteista! No pressure niiden lahettamisen kanssa. Kiva niita on saada kuitenkin :)

  VastaaPoista