tiistai 4. lokakuuta 2011

Ei auta itku markkinoilla

Tässä perjantaisessa yhdeillanjutussa ei kyllä ollut järjen hiventäkään. Myöhäistä sitä on nyt vinkua, kun on jo paskat housuissa. Vingun silti.

Tää tyyppi tuli vastaan töissä. Mä yritin etsiä pakotietä tilanteesta, kun se ikuinen kylmä hiki valui suurina noroina. Enhän mä minnekkään karkuun päässyt. No se moikkasi, ja hymyili. Olo vähän helpotti, koska se sentään hymyili, vaikka mua ei hymyilyttänyt yhtään. Mitään muita kuulumisia ei sentään vaihdettu, koska sen seurassa oli sen kollega.

Ennen lounasta yksi sellainen, jokapaikanhöylä-naikkonen tuli innosta täristen mun luokse, ja kyseli, että olenko menossa röökille. En ollut, mutta sillä on kuulemma asiaa. Totesin vaan, että myöhemmin, koska tiesin tasantarkkaa sen asian luonteen.

Pertsipano oli samaan aikaa lounaalla. Ei tietenkään istuttu lähekkäin, tai mitään. Ei edes puhuttu. Oltiin myös yhtä aikaa tupakalla ulkona. Jutustelin aivan normaalisti muiden tyyppinen  kanssa. Pano oli selvästi mielettömän vaivaantunut, ja vaihtoi asento jatkuvasti. Koko loppupäivänä ei nähty. Ja yritän kyllä vältellä sen osastoa viimeiseen asti. Koska jos meidät nähdään yhdessä, niin huhut vaan villiintyvät entisestään.

Ennen tupakointia tämä häärä naikkonen tuli vastaan, ja kyseli, että pitääkö HUHUT paikkansa, että lähdettiin yhdessä. Mä en osannut yhtään valmistautua vastaamaan mitään, ja joten hymähdin vaan, ja kysyin, että mitkä huhut?  No se toisti, että huhut siitä, että lähdettiin partsipanon kanssa yhtämatkaa. Ihan vitun upeaa. Firmassa siis liikkuu jo aivan huhut asiasta. Kiitos kaikki perjantain porukassa olleet kollegat. Eikö siis niillä ole omaa seksielämää, kun pitää toisten kutemisista läyhätä, niin että aivan huhut alkaa liikkua. En kommentoinut oikein mitään, ja tää nainen oli ihan piukeena sitten siitä, että juttu on totta. No saatoinhan mä olla vaan kännissä, ja tyyppi saattoi mut kotiin? No enkai mä ala mitään vaihtoehtoisia tarinoita satuilla. Sanon vain, että kotiin menin, ja jaettiin taksi.

Mut joo, ei siis puhuttu mitään itse panon kanssa. Se on ihan salettiin yhtä tietoinen näistä huhuista, kuin minäkin. Koko loppupäivä meni sitten analysoidessa työkaverien hymyjä, ja katseita. Teki mieli karjua, että vittuako vahtaatte, mutta se olisi voinut olla hieman vainoharhaista. Panon kollega tosin vastaantullessaan tuijotti siihen malliin, että se ainakin tiesi huhuista. Mistä mä tiedän, että kuinka tarkan selonteon pano on oman osaston tyypeilleen antanut. Tuskin on, mutta ehkä se on yrittänyt seivailla tilannetta.

Mitä kauheeta, ja juoruttavaa siinä on, jos kaksi aikuista sinkkua tahtoo vähän telmiä. Telmintä itsessäänhän oli melko ala-arvoista, mutta kokeilisin mielellään uudestaankin, ja ihan selvinpäin. Mutta olisivat kaikki juoruilijat onnellisia, että edes joku saa seksiä. Kuitenkin kaikki tietää, että ei tässä enää ole mitään tehtävissä. Voin vain ainoastaan ottaa asenteen, että vitut siitä, ja jatkan hymyilevänä, ja itsevarmana. Ja osallistun jatkossakin vastaaviin illanviettoihin. Tosin opin, että jos tekee mieli naida jonkun kanssa, niin lähdetään, nyt herran jumala eri aikaan sieltä bileistä, eikä vain karata peräkkäin sanomatta kellekkään mitään.

Mitähän mun pitäisi tehdä? Puidaanko tällaisia asioita yleensä asianomaisten kesken, varsinkin kun on jo ihan juoruja asioista? Pitäisi sen nyt lisätä fb-kaveriksi vai ei? Tavallaan olen siitä kiinnostunut, mutta en tosiaankaan tahdo antaa ahdistelevaa kuvaa. Jos jotain on syntyäkseen, niin se kypsyy hitaasti, eikä silloin kuin pahimmat juorut mylläävät ihmisten mielissä. Kyllähän se jollain tasolla on/oli kiinnostunut, koska selvästi teki itseään tykö jo ennen perjantaita, vaikkei se edes tiennyt, että minkäkin olen menossa ulos samalla porukalla. Tää mies on "top kolme komeimmat miehet töissä"-listallani. Siis se on ihan kenen tahansa mittapuulla ihan mieletön hunk. Meitä taitaa molempia vähän nolottaa. Jos tulee tilanne, niin voinhan mä ihan rempeseästi vain yrittää kuitata tilannetta, ja annan ymmärtää, että uusinta olisi ihan kiva. Tosin, jos se jatkaa pakoilua, niin ei varmasti tarvitse edes kysellä mitään, tai heitellä mitään rempseitä läppiä, koska peli on sitten selvä.

Kiva tässä nyt sitten kulkea nenä pystyssä loppu viikko, ettei kukaan vaan saa musta mitään kulmaa kiinni mihin tarttua. Tuskin pano ainakaan tällä viikolla lähestyy, kun homma on niin kaikkien huulilla. Ja fb-kaveruudetkin voidaan unohtaa, koska jengihän menisi ihan pähkinöiksi kyseisestä tapahtumasta. Mulla on nyt muutakin murehdittavaa, kuten hyvin mahdollisesti leviävä herpes, ja mahdollinen raskaus.

Sitten kun uskallat vihdoin soittaa lääkäriaikaa noloihin kutinoihin, niin aikoja varaava ämmä sitten tahtoo tarkan selonteon, että millaiseen ongelmaan haen apua. VITTUAKO SE SILLE KUULUU? Enkä mä nyt tosiaankaan ala puhelimessa kuvailemaan, että millaista ryyniä sieltä toosasta tursuaa, kun työkavereita kulkee ihan vierestä.. Yritin sitten naamioida asiaani papa-kokeeksi, mutta matami alkoi kysellä mun menkoista, ja täytyy kuulemma olla keskellä kiertoa, ja mä en kuulemma ole, jos menkat loppuivat viime maanantaina. Tällaisestakaan en ole aikaisemmin kuullut. Sitten sanoin, että tahdon vaan ihan tavalliseen tarkastukseen, ja eukko kyseli, että pillereitäkö haluan uusia.( Tämä tapahtui mulle kerran aikaisemminkin, kun kysyin ihan vaan yleistä aikaa lääkärille, ja pääsin hoitsulle, kellä oli pilleriresepti valmiina. Mä en edes käytä pillereitä, enkä niitä halua) Ei, en uusi pillereitä, vaan tahdon jutella luottamuksellisesti lääkärille mieltäni, ja kehoani vaivaavasta asiasta mihin en viime lääkärireissulla saanut apua, enkä tosiaankaan ala yksityiskohtaisesti puhelimessa selittämään jollekkin puhelimeen vastaavalle kahvinkeittäjälle. Muutenkin tämän ajan varaaminen oli vaikeaa, ja sitten siellä on tuollainen hirmu vastassa. Herkkää Almaa aivan hirvitti. Sain kuitenkin esitelmöinnin jälkeen ajan torstaille. Ja meinaan saada asian hoitoon, kuten myös ehkäisyasiat, ja sen turkasen papa-kokeen. Tämä papakoe on ollut tosi hankala rasti. Olen jo kahdesti käynyt yrittämässä, mutta nyt vasta on tarvittavat paperit.

Mutta kyllähän lääkäriajan varaaminen, varsinkin yksityiselle, pitäisi olla simppeli juttu, eikä mikään vitun ristikuulustelu, niin että soittajaa jo alkaa vallan hävettää. Lehmä siellä langan toisessa päässä kaivoi mun viimeisen käynnin järjestelmistään, ja jotenkin vittumaisesti ilmoitteli, että olen käynyt viimeksi jälkehkäisyn takia siellä. Entäs sitten? Ajanvaraus yritykseni ei tällä kertaa koska tätä asiaa, vaan muita ongelmia joihin tahdon lääkärin konsultaation. Tarviiko mun muka sen tarkemmin selittää, kun on edelleenkin YKSITYISESTÄ klinikasta kyse.

Kai minussa jotain munaa on jäljellä, kun sentään oma terveys kiinnostaa. Eikai ole yhtään huono, että saa mahdollisesti jylläävän tulehduksen pois päiväjärjestyksestä, vaikka olisinkin paksuna. Tokihan olen voinut saada vaikka minkä kupan tältä panolta, koska jotenkin alan epäillä, että se saattaa olla panomiehiä. Ainakin se juuri postasi fb-ryhmämme seinälle, että jossain saa puoli-ilmaisia tuoppeja. Joo-o. Jos käy paljon ulkona, niin voi olla paljon naisia, ja jos koskaan ei käytä kortsua voi olla paljon tauteja.

Lopuksi vielä uudestaan, miten mun pitäisi tän panon kanssa toimia? Otanko yhteyttä, vai annanko veden virrata, ja kuulostelen tilannetta rauhassa? Tekisi niin mieli lisätä se kaveriksi fb.ssä, ja antaa jengille lisää vettä myllyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti