torstai 18. elokuuta 2011

Tuli vielä mieleen pieneen

Jos hevosmies nyt on viikonloppuna töissä, niin tää olis oikeastaan aika täydellinen ajoitus tehdä siirto. Siksi, että en tule häntä enää niin usein näkemään tämän jälkeen, joten mahdollisen torjunnan, tai muun ankean tapahtuman sattuessa hän ei tule joka nurkalla vastaan. Lisäksi se ihan salettiin kyseli mun ikää siksi, että se haki rohkeutta siirron tekemiseen. En mä ainakaan olisi kukkona tunkiolla kyselemässä vanhempaa henkilöä treffeille. Ja koska annoin niin epämääräisen vastauksen, niin saaton vaikuttaa ehkä ylimieliseltä, ja ei-niin-kiinnostuneelta.

Tokihan kaikki kirjoittamani on lähinnä toiveajattelua, ja spekulointia täysin epävarmoin olettamuksin, ja täysin puuttuvin faktoin. Ja ilmeisen helposti näköjään obsessoidun  ihmisiin, varsinkin komeisiin, ja mukaviin. Ja ihastun omiin mielikuviini. Hihi. Vihaan ihastumista.

2 kommenttia:

  1. No tottakai menet lirkuttelemaan viikonloppuna vähän sille hevosmiehelle!

    VastaaPoista
  2. Jos se nyt on edes mestoilla. Jos on niin, en hukkaa tilanteita. Viime viikonloppuna olimme jopa kaksin rauhallisessa tilassa, ja mulla katosi sanat aivan täysin. Mä tuun olemaan murheen murtama, jos se ei oo paikalla!

    VastaaPoista