torstai 18. elokuuta 2011

Sulaa hulluutta

Viime yönä näin hevosmiehestä unta. Me tavattiin sattumalta keilahallilla. Katseet kohtasivat, ja ryntäsimme toisiamme kohden, kuin elokuvissa, ja hevosmies hukutti minut syliinsa. Unessa kuljimme yhdessä, täynnä rakkautta, ja käsikädessä joka paikkaan. Uni oli aivan ihana, ja aamu oli sen jälkeen kovin ankea, ja ikävän realistinen. Tänään silmäpussit onneksi loistivat poissaolollaan.

Tänään alkoi tosissaan ahdistaa roolin muutos. Jopa niin paljon, etta menin puolivakavissani kysymään entiseltä pomoltani lisää tunteja. Mulla olisi ollut viikonloppu vapaata, mutta nyt ei sitten enää olekaan. Mulla ei ole hajuakaan, että onko laillista olla kymmenen päivää putkeen toissa. Itseäni ei haittaa, koska säästän rahaa joka hetki kun olen töissä. Lisäksi ei tarvitse nököttää himassa, ja yrittää keksiä tekemistä netissä roikkumisen sijaan.

Oikeasti olin niin epätoivoinen siitä, etten näkisi hevosmiestä pitkiin aikoihin. Tämä on nyt viimeinen mahdollisuus, jonka ihan vartavasten junailin. Jos se nyt on edes töissä tänä viikonloppuna, niin en aikaile, vaan annan ymmärtää, ja  heitän vaikka puolisi vitsillä, että "no, koska me mennään treffeille?". Sehän kuitenkin jo heitti läppää, että me oltaisi hyvä pari, koska tykätään samasta leffasta! Otetaan samat aseet käyttöön. Saisi luvan nyt olla mestoilla sitten kanssa. En tiedä, että tekeekö se yleensä juuri vain viikonloppuja, vai vaan joka toisen, koska viime viikonloppuna me oltiin samaan aikaan töissä.

Tämä viikko on kyllä ollut aivan erityisen kuiva. Tuntuu, että kaikki ihanat miehet on lomilla, ja toisaalta en ole edes aktiivisesti kaipaillut miestä elämääni. Mutta kyllä on kivempi olla töissä, kun on jotain säpinää.

Mulla on oikeasti kohta todella tylsää iltaisin, ja mietin tässä nettideittien mahdollisuutta. Toisaalta en jaksa sitä säätöä, ja epätietoisuutta mikä siihen touhuun liittyy. Katsellaan nyt, jos talvi uhkaa näyttää pimeältä, ja yksinäiseltä. Mulla on nyt kuitenkin ura, ja pää kunnossa. Seksiä olisi kuitenkin ihan nasta saada, ennenkuin vehje muurautuu umpeen. No ok, ehkä vähän liioittelen, mutta mielellänihän minä iloittelen.

Vituttaa jatkaa yhteistyötä uudessakin roolissa erään vitun harpun kanssa, joka kyykyttää, ja hypyttää minua jo nyt. Ja asiat ovat yleensä vielä sellaisia, että ne ovat jo mun omalla listalla. Kunhan nyt pitää päteä, että "Huomasitkos tuon? Tee sitä, tee tätä...". Tavallaan harppu on ihan kiva tyyppi, mutta työasioissa se ajaa mut hermoromahduksen partaalle. Kai tää on jotain karmaa, että en pääse siitä eroon edes työnkuvaa vaihtamalla. Tai no pääsisin, mutta sekin piru vaihtaa asemapaikkaansa.

Mietin listaa niistä asioista mitkä vituttivat N:ssa, ja exässä, ja mistä syystä on täysin ala-arvoista, ja itseään halventavaa vuodattaa yhtäkään kyyneltä moisten paskahousujen takia.

Herra N, ja vitutuksen aiheet:

1. Se jatkuva puhelimen näpertäminen, ja sosiaalisen median elämän keksikohtana pitäminen.
2. Aina sitä sai odottaa, ja se oli sata kertaa hitaampi lähtijä kuin minä. Tähän lukeutuu myös se, että se hautautui puoleksi tunniksi paskalle, juuri kuin piti lähteä jonnekkin. Opinkin ihan loppuaikoina aloittamaan oman valmistautumisen vasta paskareissun jälkeen, koska senkin jälkeen kesti vielä sata vuotta ennenkuin avaimet olivat taskussa, ja viimeinen fb-check tehty.
3. Seksi
4. Häsläys. N sähelsi kokoajan jotain. Koikkelehti, söhläsi, ja käveli tosi hassusti. Toki tuo kävely oli jotenkin suloista, mutta sekin vitutti, kun oli odottanut toista paskalta saippuasarjan jakson verran.
5. Se, että se alkoi huudattaa musiikkia viikonloppuaamuisin ihan törkeän kovalla, niin ettei voinut puhua huutamatta. Vittu mä jaksa ensimmäisenä lauantaiaamuna rääkyä pilli punaisena.

Bubbling under: Alkoholin käyttö, ja tietty jääräpäisyys kaikkea uutta kohtaan....Niin, ja se vitun naurettava "skeneily"

Ex, ja vituksen aiheet:

1. Se, ettei se vastannut, kun sille puhuttiin. Yksin puhelu vitutti. Yleensäkin keskustelu oli, kuin hammasta olisi vedetty.
2. Se jatkuva kaljan kittaaminen. Toki sitten se jopa puhui jotain.
3. Se, että se kosi, ja antoi lapikasta parin viikon sisällä.
4. Varasti multa rahaa ilmeisesti uuden naisensa manipuloimana. Tästä on puntit tasan, mutta periaatteessa vituttaa moinen manipuloitava vässykkä.
5. Sillä oli epävarmuutta oman tyylinsä kanssa, ja mun mielestä sen tatuoinnit oli rumia, ja osittain huonosti tehtyjä.

Bubbling under: Se kävi mun kimppuun muutamaan otteeseen, tosin ärsytin ihan tahallani, ja täysin holtiton rahankäyttö.

Ok, en muista kaikkea exän vittupäisyyksiä, mutta N:ään verrattuna se olisi kuitenkin edes jonkin arvoinen, ja muistan paljon kauniita hetkiä. Toki meillä oli ihania hetkiä myös N:än kanssa. Ei mua nyt sentään kokoajan vituta. Ihan sama, mutta ei noiden kanssa voi miettiköön mitään suhdetta.

Huomenna on jo perjantai, ja rutikuiva viikko lähetyy loppuaan, ja huipentuu loisteliaaseen viikonloppuun töissä. Toivottavasti olis edes jotain sutinaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti