keskiviikko 31. elokuuta 2011

Paska

Hevosmies ei vastannut mitenkaan. Onneksi tuskin tormataan ikuisuuksiin toissa. Ehka kuolisin hapeasta, jos se tulisi huomenna vastaan. Tulipahan heiteltya verkkoja kuitenkin!

5 kommenttia:

 1. Ehkä se ei vaan huomannut sitä tökkäystä? Tai tajunnut mitä se meinaa? Ainakaan mun kaveripiirissä (kolmekymppisiä suomalaisia) kukaan ei käytä facebook-tökkäyksiä :)

  VastaaPoista
 2. Kuolisit häpeästä, jos se ei vastaisi sun "tökkäykseen", joka koostuu siis yhdestä napin painalluksesta fb:ssä? Höh Alma, luulin, että sussa ois vähän enemmän munaa :D En minäkään edes tajuaisi koko tökkäystä! Ja kai kavereitakin voi tökätä, eihän nyt tosta napin painalluksesta kukaan voi päätellä että sä haaveilet kirkkohäistä sen kanssa :DD Ryhdistäydy nainen :)

  VastaaPoista
 3. Olette aivan oikeassa etta se tuskin edes huomsi, ttai ainakaan tajunnut, etta Alma oli super vakavissaan tata ominaisuutta kayttaessaan.. Tuntuu viela urpommalta, kun menin edes tokkaamaan, jos kukaan ei toimintoa edes kayta! Itse toisinaan tokin muita, etta saan huomiota itseeni hieman :D

  En ma kirkkohaista niin valita, mutta valkoisella hiekkarannalla olis ihan astella yhteiseen tulavisuuteen ;)

  Kai tassa pitaa reipastua. Kiitos vinkista!

  VastaaPoista
 4. Mistä edes tiedät, että onko ollut online tuon jälkeen?

  VastaaPoista
 5. On se, koska oli postannut status paivityksen kolme tuntia sitten!

  VastaaPoista