tiistai 9. elokuuta 2011

Merkkipaivaa!


Blogin ensimmainen vuosipaiva on taalla! Vuosi sitten postasin haparoivan tekstin, ilman mitaan kasitysta siita, etta millaisia seikailuja voi viela olla edessa. Silloin ajattelin, etta olin jo kokenut hurjasti elamaa. No enpas ollutkaan. Kun palailen alkupaan postauksiini, niin koen samaa noloutta mita niin monet muut bloggaajat ovat valittaneet alkuaikojen teksteistaan. En kylla tieda, etta olenko kehittynyt kirjoittajana ollenkaan, muttei silla niin ole valiakaan, koska blogin tarkoitus on dokumentoida elamaani, ja ehka sen nurjaa puolta, eika aiheuttaa orgasmeja lukijoille sujuvalla kieliopillaan.

Kiitos, ja virtuaali-halaus lukijoilleni joita tiedan olevan ihan mukavasti, ellei jopa taysin sopivasti nain arkaluontoiseen aihepiiriin nahden! Lammin kiitos kuluneesta vuodesta :)


4 kommenttia:

 1. Onnea blogin synttäreiden johdosta! ja täällä odotellaan ihan älyttömästi että miten sen hevosmiehen kanssa tapahtuu:) t. Hansu

  VastaaPoista
 2. Aivan uskomatonta että oon lukenu sun blogia jo hilkkua vaille vuoden päivät! Elokuun puolella 2010 oon nimittääin alkanut tätä päivittäin seuraamaan, ja sitten liittänyt RSS feediini, en ihan ensimmäisestä postauksesta kuitenkaan :) Ehkä paras blogi jota olen koskaan lukenut, jatka elämäsi raottamista meille samaan malliin!

  VastaaPoista
 3. Jatka samaan malliin, luen vain pari blogia ja tämä on niistä ehdottomasti mielenkiintoisin! :) Kiitos.

  -Jonsku

  VastaaPoista
 4. Kiitos kehuista! Vai etta paras, ja mielenkiintoinen :)

  Oikeastaan saisitte kiittaa kaveriani, N:n kamppista, joka silloin vuosi sitten vertasi elamaani saippuaoopperaan. Ja sain idean aloittaa blogin. En tieda, etta onko meno yhtaan rauhoittunut siita. Sen olen oppinut, etta kaveripiirin miehiin en enaa sekaannu.

  VastaaPoista