tiistai 23. elokuuta 2011

Melkein keskiviikko

Tekisi mieli tokata hevosmiesta fb:ssa, mutta en tosiaankaan tahdo tyrkyttaa itseani. Livena pitaisi paasta pehmittamaan viela pari kertaa. Se ei ole monenkaan tyokaverin fbkaveri joten olisi vahan tyrkkya, ja lapinakyvaa lisata se kaveriksi. En ma nyt minkaan juniorin perassa meinaa ihan epatoivoisesti juosta. Silla on muuten ihan kasittamattoman kokoiset korvat, ja se nayttaa jotenkin vahan joltain tontulta. Fb:ssa on jotain vanhoja koulukuvia, ja silla on luokan isoimmat korvat. Tosi suloinen oikeastaan. Siksi silla on varmaan sellainen tuuheampi tukka, ettta korvat menee vahan hiusten sekaan.

N:n kamppiksen poikaystava alkoi taas jutella chatissa. Ma en ihan nyt hahmota sen motiiveja. Tosin sekin on muuttamassa maasta pois ensi viikolla. Ovatkohan ne eronneet, vai mika tassa haisee? Se kyselee multa kaikkea, ja vahtaa mun tietoja fb:ssa, ja kyselee mun kotipaikasta Suomessa, ja sellaista. Ehka se on vahan ihastunut, kuka tietaa.

Hei oikeesti! Kehtaanko nayttaa olevani kiinnostunut junnusta? Vai kehtaanko ma ikina menna toihin enaa, jos saan pakit, ja heppis on vaikka sita tyyppia, etta levittelee tiedon kaikille?

3 kommenttia:

  1. Alma hei, sä et oo enää mun idoli jos et tee mitään siirtoa heppamiehen suuntaan! Etkai sä ny oikeesti voi pakkeja pelätä, heität vaikka sitä treffiläppää muka jatkaaksesi jonkun ehdotuksen tietystä tekemisestä tiettynä ajankohtana joten jos saat pakit niin sen voi sitten verhota vitsiksi koko homman ;)

    VastaaPoista
  2. Nyt äkkiä jotein sutinaa sen heppamiehen kanssa peliin:) Sehän on ihan sun mies! Terkuin Hansu

    VastaaPoista
  3. Melkein saitte ylipuhuttua minut! Kylla ma jotain meinaan tehda, mutta pitaisi jotenkin livena saada se jokin tehtya. Ei vaan olla enaa samaan aikaan toissa. Malttia, mun tarvitsee vahan suunnitella ;)

    VastaaPoista