torstai 9. kesäkuuta 2011

Takaisin arkeen

Takana on tosi hektinen viikko, ja nyt pääsen vasta vähän summaamaan tapahtumia sitten viimeisen päivitykseni.

Ollaan oltu erossa N:n kanssa melkein viikko. Ollaan nähty ainoastaan muutaman tunnin pätkissä, eikä olla edes yövytty yhdessä. Tajusin tässä viikon aikana, että mulla on sitä aivan karmaiseva ikävä, ja ne muutamat päivät näkemisten välillä tuntuivat vähintään viikolta. Mielestäni ikävä on eritäin positiivinen asia, kun yritän skannata fiiliksiäni. Ainakin tunnen jotain. Tunnen paljon. Olen onnellinen, ja valmis unohtamaan epävarmuuden, ja heittäytymään mukaan tähän täysin.

Toki menin myös sekoilemaan viikon aikana. Päädyin jatkoille baarista täysin tuntemattomien miesten kanssa. N ei ollut mukana tänä iltana. Onneksi en ollut yksin kolmen vieraan miehen kanssa, vaan mulla oli seuraa. Syy miksi liityimme näisen miesten seuraan oli yhdessä vieraassa miehessä, joka tarjosi meille kolme drinkkiä, eikä paljastanut itseään. Tiesin kyllä, että kuka se oli, mutta en tehnyt elettäkään kiittääkseni. Paettiin kolmansien drikkien saapuessa näiden toisten miesten luokse, ja päädyttiin siis jatkoille.

Jatkoilla back-up henkilöni meni panemaan yhden miehen kanssa, ja minä jäin ainoan hereillä olevan kanssa jatkamaan. Kerroin seurustelevani, ja vaihdoimme vain muutaman suudelman. Jo ne kaduttivat, mutta olin ylpeä, etten päätynyt harrastamaan seksiä. Ainoa asia mikä kyrsii on se, että en voi oikein kertoa N.lle kuitenkaan näistä jatkoista, vaikka mitään ei varsinaisesti tapahtunutkaan. Valehtelu ei oikein sovi näin tuoreeseen suhteeseen. Jos mä vaan jätän hämärät jatkot jatkossa välistä, ettei tarvitse valehdella? Simppeliä.

Pitää alkaa valmistautua iltaan, ja ensimmäiseen yhteiseen iltaan yli viikkoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti