sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Vappuja!

Hei miksi mä en tiennyt, että Prinssi Harry on sinkku??? Mä luulin, että se heilastelee sen Etelä-Afrikkalaisen blondin kanssa edelleenkin. Pitäs varmaan seurata julkkisjuoruja enemmän, ja ottaa selvää, että missä Harry käy ulkona.

Olemme viestitelleet kiihkeästi N:n kanssa. Se on ulkomailla nyt, ja minäkin olen sidottu velvollisuuksiin tiistaihin asti. Sen jälkeen olenkin sitten viikon pelkässä iltavuorossa. Mun pomo vissiin vihaa minua, ja minulla ei ilmeisesti tarvitse olla sosiaalista elämää. Lisäksi meinaan hyllyttää alkoholin noin kuukaudeksi. Olen ryypännyt suunnilleen päivittäin noin kahden viikon ajan. Eilen ei edes noussut päähän enää, vaikka join kuin hevonen koko illan.

N juuri kirjoitti viestissä, että se odottaa paluuta kotiin, ja minun näkemistäni. Mun tekis mieli kirjoittaa, että mulla on vähän ikävä sitä. En vaan tiedä, että kehtaanko. Miksi en kehtaisi? Mulla on ikävä sitä, ja vituttaa jo valmiiksi, että mun typerä pomo on tehnyt niin mainiot työvuorolistat. Mutta kyllä me löydetään aikaa nähdä, vaikka sitten keskiyöllä tunnin verran. N sanoi niin ihanasti, että mun ei pitäisi huolehtia liikaa, ja että kyllä tapaamiset järjestyy, ja että ei joka ilta tarvitse olla ennen puolta yötä nukkumassa. Voisiko N olla minulle se rauhoittava elementti, ja järjen ääni? Ainoa juttu mikä mietityttää on N:n suhde alkoholiin. Itse on enää välittäisi kauheasta dokailusta, ja tahtoisin käyttää aikani, ja rahani elämystoimintaan. N:lle tuntuisi maistuvan hyvin kuitenkin, ellei se sitten ole minun syyni, ja se onkin pohjimmiltaan tosi ujoa, ja tarvitsee rohkaisua, kun haavissa on Alma....

Tässä on nyt kaikkea menossa, kun päätin lopettaa opiskelut tältä keväältä. En ole vieläkään keskustellut opettajani kanssa tästä. Noh, tässä on ollut loma, ja kaikkea. Tiistaina menen haistelemaan, että oliskos linjan muutos mahdollinen. Miksi ei olisi, kun tutkinto on sama, kurssit on vaan eri aihepiiristä, joka nyt kiinnostaisi hieman enemmän, eikä mun tarvitsisi sitten käydä kaikkia samoja kursseja uudestaan ensi talvena. Sain alunperinkin huonoa informaatiota kurssivalinnoista, ja päädyin seuraamaan pääjoukkoa, joka ei sitten ollutkaan minun polkuni. Nyt olen tosi paljon viisaampi, kuin lokakuussa, täysin keltanokkana uudessa laitoksessa.

Eipä tässä oikein muuta, paitsi että kävin lähi baarissa katsomassa, ja sekoitin siellä nuokkuvien paappojen päät. Yksi yritti naittaa pojalleen, ja toinen tarjosi tikkarin. Siis íhan sellaisen sokerisen, ja syötävän, ei nahkaista. Ei varmaan tarvitse mennä sinne uudestaan!

Alma kuittaa, ja jatkaa lemmen tulessa riutumista sunnuntaiyön ratoksi. Kokeilkaa tekin ihmeessä! Haha.

1 kommentti:

  1. Harry sinkku ?? Khuul! :) Eikun brittein maalle metsästämään.

    Mulla on sama homma alkoholin kanssa. On ruvennu huolettamaan, kun edes ihan hillittömistä määristä mokomaa myrkkyä ei meinaa enää tulla kunnolla päihinsä. Työnteko on ihan terveellistä toisinaan...:)

    VastaaPoista