maanantai 9. toukokuuta 2011

Uusi viikko

En oo kai aikaisemmin maininnut, että N asuu Herran A:n studion vieressä. Siis miksi kaikkien pitää olla jollain tavoin ristiinnaituja tapauksia? Odottelen tässä päivää, kun A porhaltaa kiharapehkonsa vastaan kun kävelen N:n kainalossa sen kotinurkilla.

Uskalsin vihdoin kysyä mieltäni askarruttaneen kysymyksen N:n pituudesta. Se sanoi olevansa 191 cm, joten ei mun arvelu ihan metsään mennyt. Hyvä minä! Yleensä mun haaviin jää vaan noita alimittaisia rääpäleitä. En edes tahdo muistella Herra D:ta, ja seksiä sen kanssa. Hrrr.....

Olin koko viikonlopun N:n luona yötä, ja ekana iltana vaan katsottiin leffoja. Oli jotenkin niin ihanaa, kun se toi torkkupeiton, ja lymyttiin sen alla molemmat hipeltäen, ja käpälöiden. Oikeesti laatuaikaa, ja mulla oli sydämessä uskomaton rauha, ja hyvä fiilis. Seksiä ei harrastettu, eikä se edes yrittänyt mitään, mikä oli tosi positiivista. Ihan vaan siksikin, että mulla oli menkat päällä, ja yökyläilyn oletusarvohan on seksinharrastaminen. Nukkumaan mennessä vaan siliteltiin, ja oltiin lähekkäin mikä kyllä käy lähes seksistä.

Aamulla se kysyi multa, että mikä tarina on sen takana, että yritän vältellä ihmisiä täällä, ja mikä tarina taannoisen eron takana on. Eihän se kiva tarina ole, ehkä astetta vittumaisempi. Kerroin kuitenkin, että mitä tapahtui, ja N sanoi olevansa pahoillaan. No en mä ainakaan ole yhtään pahoillani, että pääsin exästä eroon. Toki sen olisi voinut hoitaa reilumminkin. En mä edes ole vauhkonnut entisistä parisuhteistani ollenkaan, ainoastaan maininnut pakolliset faktat, ja miksi olen nyt täällä. No nytpä se tietää, muttei sitä, että en välttele ainoastaan exää, ja sen naista, vaan myös F:ää, ja D:tä, ja kumppaneita. Eli oikeastaan kahta erillistä porukkaa...hehe.

Eilen illalla näimme taas, ja kävimme sunnuntaituopposilla. Päädyin siis sen luokse yöksi taas, ja homma johti kuumumiseen, ja estottomaan kosketteluun. Jotenkaan en saanut rykäistyä ulos, että pysyhän nyt housuissasi, että tänään ei tosiaankaan ole lohkeamassa verenvuodon takia. Koska N kävi niin kuumana, niin päätin kuitenkin olla armollinen, ja ottaa edes poskeen, jos herralle vaan se sopisi. Sitten tapahtui jotain, siis ennekuin ehdin sanoa mitään, ja N alkoi pyydellä anteeksi, ja käsikopelolla tunnustelin, että sillä lerpahti aivan täysin. Se sanoi, että näin joskus käy, ja tänään ei tule tapahtumaan mitään. Meikäläinen oli vaan hyvillään, kun ei enää siinä vaiheessa tarvinnut alkaa avautua menkoista, ja uhrautua hampaidenpesun jälkeen oraaliaktiin. N tuntui olevan otettu, ja hyvillään, kun sanoin, ettei minua haittaa, ja että joskus käy näin, ja ihmisiähän mekin vaan ollaan, ei paneita. Mitä muutakaan tilanteessa voi sanoa, ettei kurista kuoliaaksi lerpun kantajan viimeisiäkin miehisyyden rippeitä. Lerpahtelu ottaa aivan varmasti miehuuden päälle, ja asiaan pitää suhtautua ilman paineita. Se halasi minua, ja kertoi minun olevan uskomaton. Minulle ihan vaan läheisyys on melkein yhtä hyvää kuin seksi. N sanoi nauttivansa myös läheisyydestä, mutta tahtoisi päästä vielä lähemmäksi. Tämä kryptinen lausahdushan voipi tarkoittaa ihan vaan seksin pystymistä, seksiä ilman kumia, tai sitten jotain seurusteluun viittaavaa läheisyyttä. Veikkaan kuitenkin ihan vaan tuota seksin onnistumista. Minusta tuntuu, että N on hieman epävarma juuri miehisyydestään, ja avuistaan. Kulli, kuin kulli, kunhan ei oo katkis, ja sitäpaitsi mulla on kaalimato, ja sillä muita avuja mitä voi käyttää, jos tahtoo tehdä toiselle hyvää.

Mut hei! Hyvin pyyhkii silti N:n kanssa. Viihdyn sen seurassa, ja sen kohtelee minua kuin prinsessaa. Ja se muistuttaa NIIN paljon mun ekaa poikaystävää, mikä on oikeastaan tosi suloista. Jopa sen ruumiinrakenne, ja pienet ilmeet, ja eleet. Voisiko olla niinki hyvä tuuri, että sen huono puoli on satunnainen impotenssi, eikä huumeet, väkivalta, narsismi, seksiriippuvuus tai joku muu jalo piirre mihin on tullut törmättyä. Wikipedia lupaa kuitenkin impotenssiin hyvää ennustetta.

Oikeastaan minun piti kirjoittaa pienistä eroista miesten välillä ikäryhmittäin, mutta tekstiä tuli jo näin ihan riittävästi, joten jätän analyysini myöhempään. Jatkan havainnointia, mutta kyllä vanhemmat miehet sopii minulle. Mulla on muuten edelleenkin paha tapa katsella miehiä kadulla, ja töissä. Jotenkin olen riehunut tämän miesasian kanssa niin paljon, että tapoja on tosi vaikea muuttaa. Heh.

1 kommentti:

  1. Vaikuttaa lupaavalle tuo sun tilanne! Minä oon kyllä tosi onnellinen sinun puolesta, kirjoituksistasi huomaa että olet ihan selvästi vähintäänkin ihastunut! Tsemppiä! :)

    VastaaPoista