perjantai 20. toukokuuta 2011

PerKele

Mister K oli lähestynyt minua tekstiviestitse tänä aamuna ennen kahdeksaa. Pitäisi kuulemma kaljalle mennä sen kanssa ensi viikolla, ja kun vähän tiedustelin lisää, niin seksiä se siis haluaisi kanssani. Ei onnistu. Nyt se on lähettänyt about 30 tekstaria tänään, missä se yrittää vongata kaikin mahdollisin tavoin, ja vedoten mun jokaiseen oletettuun heikkoon kohtaan. Vielä sanon ei. Se kertoi tapailleensa jotain chicksiä, mut oli päättänyt tapailut kai vastikää. Yhyy. K ei ole mulle terveellistä seuraa. Piste. Ja sen muna on laittoman iso. Ja se vinkuu kumin käytöstä. Niin, ja se on kusipäinen herrasmies, mikä on paljon pahempi, kuin pelkkä kusipäisyys. Vähän kuin antaa ymmärtää, muttei ymmärrä antaa. Tai siis nythän mä tiedän, että se oli pelkkä fuck buddy, mutta kyllä sen herrasmiesmäinen käytös pitkään hämmensi. Nyt se tosin käyttäytyy jo epätoivoisesti. Huvittavaa, että mun vanhat säädöt ovat vuoronperään vonkaamassa epätoivoisina. Kohta varmaan Herra L lähestyy,  tai ex ilmestyy oven taakse vannomaan rakkautta, tai A kipittää N:n kotinurkilla vastaan. Herra Y on onneksi rauhoittunut vonkumisessaan, eikä varsinaisesti olla oltu tekemissä viime viikon jälkeen. Herra R:stä ei myöskään onneksi kuulunut sitä yhtä tekstaria enempää. Kevätkiima, aivan selkeä keissi.

4 kommenttia:

 1. Mä kyllä oon K:n puolella, teillä vois olla kaikista ihaninta ja miks musta tuntuu, että tykkäisit siitä kuitenkin eniten.

  VastaaPoista
 2. Paskanmarjat mistään K:sta :D

  VastaaPoista
 3. K ei kuitenkaan edelleenkään ole etsimässä tyttistä, ainakaan minusta. Ja olisi vaan itsepetosta hengailla sen kanssa, kun hengailu vaan satuttaa.

  Tavallaan diggaan K:sta tosi paljon, mutta se tarvitsisi aika paljon koulutusta. Se on komea, kunnossa, ja kohtuu varakas, mutta joku siinä edelleenkin mättää. Ehkä se, ettei se ole tosissaan kiinostunut.

  Tässä on mielessä pyörinyt, että eihän nyt yksi, viimeinen pano olisi niin pettämistä, mutta onneksi heräsin:D On se pettämistä, vaikka me ei olla N:n kanssa mistään varsinaisesti sovittukaan. Eli jätin panosuunnitelmat toistaiseksi. Hyvä niin!

  VastaaPoista