lauantai 21. toukokuuta 2011

Ongelma nimeltä seksi

Tää on tappavaa. Siis panetus, ja himo. Eilen katsottiin leffaa N:n kanssa. Katsoin sitä kesken filmin, ja se kääntyi katsomaan minua. Sen katse sai mun mahan kääntymään ympäri, ja nahan väreilemään panetussähköä. Hillitsin itseni, mutta muistelin koska olen viimeksi tuntenut vastaavaa, mikä on johdannaista henkisestä sitoutumisesta, ja toisen äärimmäisen kiihottavana pitämisestä. Vastaavaa himoa koin Herra O:n kanssa vikan kerran, kun oltiin leffassa, ja koskettelu kävi vähän turhan villiksi

 Sitten kun mentiin nukkumaan, mun jokainen solu huusi kosketusta, orgasmia. Sain läheisyyttä, huomiota, miljoona paijausta, jotka ajoivat minut suunnittelemaan raiskausta tässä, ja nyt.. Jo ihan tavallinen olkapään silittäminen ruokaa laittaessa sai pöksyt märiksi. Puhumattakaan puolen tunnin silittelymaratonista sängyssä, mä uin eritteissäni. Nännit hankautuivat peittoa vasten, vaikka yritin pysyä paikoillani. Kiehnäsin, vääntyilin, vatkasin, ei mitään responsia. Herra N alkoi vienosti tuhista, ja mulla nousi pettymyksen kyyneleet silmiin. Vai ei nuori, hyvä runko riitä. Ihan lapsellista ajatella näin, mutta minkäs teet. En saanut unta ennen aamu neljää, koska vitutti niin, ja sain lopulta nukahtaa tyyny kyynelistä kosteana.

Miten otat puheeksi painostamatta, että olis kiva saada munaa? Miten otat minkään seksin liittyvän puheeksi ilman painostavaa ilmapiiriä, ja tyytymättömyyden viestittämistä? Nyt on hyvät neuvot kalliit, hyvät ihmiset! Pitääkö mun jotenkin yrittää vehkeillä, että mä olen se arka tekemään aloitetta kenekään kanssa, koska olen tullut pitkässä suhteessa useasti torjutuksi. Kehunko sen habitusta, ja sitä kuinka sen katse saa jo minut kuumaksi? Ollaan edelleenkin niin alussa, että varsinkin kun toiselle on seksi ilmeisen hankala topic, niin ehkä se vaan ottaa aikansa, että halut risteytyvät. Ehkä mun pitää vaan ymmärtää, että on olemassa niin erilaisia seksuaalisuuksia, ja että ei kaikki (miehetkään) tunne itseään niin vapautuneeksi seksissä uuden kumppanin kanssa.

Yleensä uuden tyypin kanssa seurailen niin tarkkaa toisen edesottamuksia, ja uskallan itse tehdä asioita tätä kautta. Tässä on nyt N:n kanssa sellainen tilanne, ettei kumpikaan uskalla tehdä mitään. Minä en uskalla, koska pelkään painostavani, ja N on salettiin vaan ujo, ja epävarma oudosta vehkeestään (joka siis kyllä toimii, kun toimii, jopa kumin kanssa...)Mä en tosiaankaan kehtaa mennä enää mennä käpälöimään ihan estottomasti ilma, että se on mukana 101%, ja sitten sillä lurpahtaa. Tää on käynyt parin muunkin kanssa, mutta yleensä syynä on ollut järjetön känni. Mikään ei muuten (kännistä viis) ole nolompaa, kuin kalu, joka alkaa kesken poskihoidon kutistua, varsinkin, kun tiedän, etten edes ole niin huono kyseissä hommassa.

N:llä ei tunnu olevan ongelmaa panna kännissä, mutta selvänä se pysyttelee pöksyissään, eikä uskaltaudu minua edes yhtään röyhkeästi koskettaa.

Ehkä mä vaan kerron sille tänään, että sen katse saa mut veteläksi, ja jos ei se usko niin tungen sen käpälän mun housuihin. Ou jea.

Jep, olen kipannut hieman roséta, ja kohta olisi tarkoitus lähteä ulos. Menossa mukana ilmeisesti on N:n hyvä naispuolinen ystävä, joka ei viimeksi nähdessämme, keskiviikkona, edes moikannut minua. Käänsi vaan päänsä pois. Juteltiin joitain viikkoja sitten paljonkin, ja mielestäni naikkonen oli ihan asiallinen, ja jopa mukava. Ehkä se tuntee itsensä hylätyksi, kun menetti ns. first lady:n aseman N:n elämässä. Enpä tiedä, en mä halua kenenkään varpaille astua, enkä tosiaankaan ole vahtimassa N:n jokaista askelta. Pitää nyt katsoa, että mitä tänään tapahtuu, että jatkuuko jääkausi, käverin, ja seksin osalta ;)

2 kommenttia:

  1. Meillä meni eksän kanssa halut aikanaan ihan ristiin ja koin vähän samanlaisia ongelmia. Tuntui kauhealta alkaa urputtaa seksin vähyydestä, kun vika ei varsinaisesti ollut missään. Itse käytin vaihtelevalla menestyksellä vaihtelevaa taktiikkaa, eli välillä nyyhkin, välillä kehuin eksää tai kävin villinä sen kimppuun. :D mutta saavutettiin kyllä lopulta jotenkin tila, jossa molemmat oli suht tyytyväisiä. Asiallinen keskustelu selvinpäin muualla kuin sängyssä auttoi myös.

    VastaaPoista
  2. Hyvä kuulla, että homma on alun kankaudesta (ja sen puutteesta) huolimatta mahdollista saada pelittämään edes kompromissien tasoisesti.
    Eli selvinpäin sohvalla, tai ruokaa laittaessa, tai muuten vaan hengaillessa. Kiitos Maaruk, valoit uskoa minuun :)

    VastaaPoista