tiistai 17. toukokuuta 2011

Noloa

Jos olet tuoreen miesystäväsi luona yötä, ja aamulla päätät mennä suihkuun, niin varmista, että osaat käyttää suihkun hanaa, ennnkuin väännät hillittömän hajuisen darrapaskan pönttöön. Sitä paskaa luodessa muista toki hieman varoa sitä, ettei pönttö mene tukkoon, ja kartoita mahdolliset tukoksen eliminoimisvälineet ympäristöstä.

Siinä vaiheessa, kun vessan ilma oli jo myrkytetty, eikä hana suostunut pihahtamaankaan kävin muutamat kauhuskenaariot mielessäni. Eikai sitä nyt heti seurustelun ensimmäisenä aamuna tarvitse toista tappavalle paska-aromille altistaa, vähän jotain rajaa, vaikka suhteessa ollaankin. Onneksi pönttö ei kuitenkaan mennyt tukkoon tällä kertaa.

Taistelin aikani, ja kun suihkua ei hanan uumenista kuulunut, vedin syvään henkeä, ja totesin hajun jo lieventyneen, tai nenäni tottuneen sen myrkylliseen twistiin. Kylmän hien, ja paniikkipaskan puskiessaan tietään kohti päivänvaloa jouduin avamaan vessanoven, ja huikkaamaan tuoreen seurustelukumppanini ratkomaan blondin visaista hanaongelmaa.

Onneksi ongelma oli todellinen, eikä mun tarvinnut tuntea yhtään enempää häpeää. Mun naaman väri veti punaisesta valkoiseen, ja yritin oikeasti olla miettimättä paskanhajua. Tahdoin N:n ulos toiletista ulos mahdollisimman äkkiä, ihankuin siitä enää siinä vaiheessa olisi ollut apua.

Suihku saatiin kuntoon, ja N antoi minulle pusun lähtiessään, ja katsoi syvälle silmiini. Ihana N!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti