tiistai 17. toukokuuta 2011

Mitäs nyt?

Tuli tässä mieleen, että en enää voi kirjoittaa sinkkublogia sattuneesta syystä. Mietiskelin blogin tulevaisuutta, ja en oikein teidä, että jatkaisinko ihan näin vaan anonyymisti elämästäni purkautumista, pohtisin parisuhteen kiemuroita, vai pistänkö Alma's Escapades-blogin unholaan, ja aloitan kokonaan uuden, missä voin kertoilla vapaammin elämästäni ilman pelkoa siitä, että joku tunnistaa. Mutta uusi ei kyllä voi olla missään yhyteydessä vanhaan...hmm. Hankalaa. Pidän blogin kirjoittamisesta, ja päiväkirjamainen elämän dokumentointi auttaa pitämään muistot elossa.

6 kommenttia:

 1. Suosittelen ainakin varovaisuutta näitten blogien kanssa.

  Mä jäin just uuden elämäni alkumetreillä kiinni mun blogista, exä löysi sen jonkun sivuhistorian tms perusteella.. Ja nyt siitä sit tietää lähes kaikki blogissani esiintyneet hlöt :D Noh, sainpahan ainakin poltettua useat sillat takanani ja pääsen rakentamaan uusia.

  VastaaPoista
 2. Ohops, aattelinkin, että minne blogisi katosi. Tässä selitys. Perin tehokas tapa aloittaa uusi elämä, aika radikaali tosin.

  Pääosin blogissani käsitellyt henkilöt eivät osaa Suomea, joten tavallaan olen turvassa. Mutta on ilmeisesti aika poistaa sivuhistoria, jos on epäilys siitä, että joku toinen saattaa näpelöidän mun konetta.

  VastaaPoista
 3. Toivon että jatkat blogia jossain muodossa, mutta muista olla varovainen ettet paljastu :)

  VastaaPoista
 4. Onnea Alma! Herra N kuulostaa tosi ihanalta! <3 Alusta saakka on sun juttuja lueskellu ja eläny mukana. Oot ihan huippu tyyppi ja kirjoitat hauskasti, ois kyl kiva lueskella jatkossakin sun elämästä, vaikkei se enää tulekaan olemaan villiä sinkkuelämää :) Mut päätöksenhän teet itse! Tsemppiä suhteeseen! :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos Jo, ja Neiti P :)

  Yritän varjella blogia paljastumiselta, uskoisin olevani aika turvassa, koska välissä on kielimuuri. Jos joku ex, siis exavo löytää, niin eipä tuo haittaa. Saapahan tietää totuuden.

  Tuntuu, että jatkan blogia anonyymista tämän asian tiimoilta tässä osoitteessa. Mutta koska N tietää, että kirjoitan blogia, niin taidan perustaa jonkun diibadaaba blogin hämäykseksi, missä esittelen siis elämääni julkisesti peinteiseen ihq bloggari-tyyliin. Ovela Alma ;)

  VastaaPoista