sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Alive

Ei tässä mitään kummia kuulu. Blogger kiukutteli about neljä päivää, eikä laskenut minua sisään koko sivustolle. Mutta toisaalta, mitään ihmeempiä ei kuulu. N on edelleen ihana höpönassu, seksi on edelleen hieman köyhää, ja sisäinen lutkani elää edelleen.

N on jotenkin ihanan hellyttävä. ja jotenkin epämiehekäs. Toisaalta sellaiset testosteronikarjut eivät kyllä vastaa realistist ihannettani paitsi telkkarin ruudulla, ja fantasioissani. Tosin N sai minut aivan tolaltaan pariin otteeseen viikonlopun aikana. Pms kiusaa. Se oli positiivista kuitenkin, että vaikka olin ihan hillitömän huonolla tuulella esim. pertsi iltana ennen N:n tapaamista, niin N sai minut hyvälle tuulelle. Enkä räjähtänyt seuraavaan vuorokauteen. Pitää nyt kyllä se tunnustaa, ettei mulla ole sellaisia roihuavia rakkauden tunteita. Ainakaan vielä. N:n kanssa on tosi helppo olla, ja jotenkin se osaa valita ne oikeat sanat, ettei mulla mene kuppi nurin. Tosin perjantaiyönä valvoin sen vieressä, ja mun sydän tuntui olevan täynnä rakkautta, ja olisin halunnut halata nukkuvaa N:ää vielä kovempaa. Eikai sellaista salamarakkautta niin usein tapahdu?

Näiden vanhempien miesten kanssa on vaan se ongelma, että ne ovat todella urautuneita omiin tapoihinsa. Kun ne on aina tehneet jonkun asian tietyllä tapaa, niin ihan turha minkään Alman yrittää vinkua mistään vaihtoehdoista. N on sentään kaikkiruokainen, kun D:n kanssa joutui taistelemaan sipulista, ja oikeastaan kaikista vihanneksista.. Mutta N istuu kapakassa vähän liikaa mun makuun. Mielelläni tekisin jotain muuta viikonloppuna, kun hengailisin darrassa jomman kumman kotona. Varsinkin kun olen vapaalla vaan joka toinen viikonloppu. N ei pystynyt ymmärtämään, että mitä muuta viikonlopuiltana voisi tehdä...No vaikka urheilla, mennä teatteriin, osallistua kulttuuririentoihin. Tai no, ehkä se kapakkakulttuuri on sittenkin se helpoin, ja virikkeellisin. Itse kyllä voisin tehdä muutakin. Juomisesta saa mustat silmänaluset, ja vararenkaan. Lisäksi jo itsessään seurustelu lihottaa, kun ähmätään pitsaa vähän turhan paljon N:n kanssa. N katoo urheilua, tykkää oluesta, ja sen kaverit ovat tärkeitä hälle. Olkoot niin. En mä halua ketään alkaa muuttamaan, pitää vaan yrittää ymmärtää, ja hyväksyä. Toki voisi spekuloida sitä, että meidän intressit ei kohtaa sitten kuitenkaan. Kyllä mä tykkään kapakassa notkua, mutta juuri ennen N:n tapaamista olisin päättänyt kokeilla jotain muuta vaiheeksi. Nyt olen takaisin  siinä samassa vanhassa kierteessä. No katsellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti