perjantai 29. huhtikuuta 2011

Rankkaa

Olen nyt santaillyt yomyohaan ulkona, etta olen ehtinyt nahda N:aa edes hetken talla viikolla. Meilla on ollut tosi ihkua, ja se on tosi ihku, ja ma oon kai vahan ihastunut siihen. Se on esitellyt minut joka kerta uusille ihmisille, ja jengi nayttaisi olevan onnellisia N:n puolesta. En sitten tieda, etta millainen ikisinkun tausta silla on...Ja se sanoi taas tykkaavansa minusta, ja minusta kuulemma huokuu rauhallisuus. Minusta se on tosi outoa, mutta kai ma oon aika cool sitten, ja kaikkien jauhanta siita, etta olen niin stressissa aina on ihan bullshittia...

Herra K lahetteli mulle sopimattomia viesteja. Vastasin, etta olen vahan varattu, ja kiireinen talla hetkella. Tuntuu hyvalta sanoa sille vastaan kaikkien sen ikavien puheiden, ja jonkiasteisen henkisen vakivallan jalkeen. Hitto, mika mulkku!!!

:)

3 kommenttia:

 1. Ihanaa!! <3 Go Alma go!! :)

  VastaaPoista
 2. Ainahan voisit "salaa" nähdä myös K:ta, musta tuntuu,että se on kuitenkin kaikista kiinnostavin.

  VastaaPoista
 3. Ei varsinaisesti kiinnosta lähteä rönsyilemään ihmissuhteissa, juuri kun tilanne näyttäisi hieman normalisoituvan.

  Sinänsä K oli jännittävää seuraa, koska sillä oli niin älytön persoonallisuus, ja vapaa seksuaalisuus. K on melkein vastakohta N:lle. Sitä en osaa sanoa, että kyllästynkö "normaaliin" mieheen kuinkakin äkkiä, vai antaako normaali mies minulle sen puuttuvan palan, eli turvan, ja pohjan mistä ponnistaa, kun maailma murjoo. Aika näyttää.

  VastaaPoista