tiistai 26. huhtikuuta 2011

Oioi

Fiilistelen tässä Elviksen "Can't help falling in love"-biisiä. En sillä, että olisin päättömän rakastunut, tai mitään vastaavaa järjetöntä, kunhan fiilistelen. Hehe.

Seuraavan viikon ajan mun päivitys tahti tulee olemaan vähän hitaampi, koska minulla on sukurasitteita. Ja mitään tuskin tapahtuu miesrintamalla, ellen kutsu Herra N:ää tapaamaan geeniperimääni. En ole ihan varmasti päättänyt vielä, mutta ehkä se olisi hieman hätiköityä. Eihän tässä olla tunnettu kuin reilu viikko, ja kaksi yhteistä yötä. Eli seuraavan kerran näen hyvällä tuurilla N:n vasta viikon päästä, mutta olen koko viikon intensiivisesti töissä. Hiton hienoa, pelkkää iltavuoroa koko seuraava viikko, ja myös viikonloppu. Kiitos pomo, pyysinkö mä lisää tunteja just nyt? En todellakaan! Paha vaan sanoa ei nyt, jos meinaa kesällä saada lisää tunteja. Opiskelut meinaan pistää hyllylle nyt, ja aloittaa nollasta ensi syksynä uudella linjalla. Ainakin minulla on plään, mutta pitää vaan keskustella pääopettajan kanssa yksitiyiskohdista, ja että onko koko kuvio edes mahdollinen.

Joo, voisin ehkä ihastua. En malta odottaa, että näkisin N:n taas. Uskalsin sentään lisätä sen fb kaveriksi tänään. Se kertoi minulle eilen aamulla, että hän ei pelaa pelejä. Ja se ei sanonut sitä suoraan, mutta oli pääteltävissä, että hän oikeasti pitää minusta. Olen ilmeisesti onnistunut varjelemaan taustaani hyvin...Oh well. Hyvästit oli vaikea sanoa, kun tiesimme molemmat, ettei ehkä nähdä viikkoon. Enkä minäkään tajunnut, että seuraava viikko on täysin iltavuorossa heilumista, eikä olekaan mahista nähdä. Taidan joutua näkemään effortia, että saadaan tavattua.  Saisinkohan junailtua itseni vapaaksi joksikin illaksi, ja näkisin häntä jo aiemmin? Toisaalta olen raivarin, ja itkuhepulin partalla, kun N ei ole tekstannut ollenkaan tänään! Ehkä se tajusikin, että mä olen pelejä pelaava luuska. Epäusko iskee jälleen. Ja olen edelleenkin vuorouskollinen näiden tekstiviestien kanssa. Minä otin eilen yhteyttä!

Y lähetti kuvan kullistaan, ja kertoi ajattelevansa seksiä kanssani. Se tuntuu takertuvan, kuin hukkuva renkaaseen sen jälkeen, kun kerroin hänelle, että mulla on jotain vakavamman oloista menossa, ja en tiedä panotreffeistä enää. Eikä mulla olis just nyt aikaakaan. Olisko sillä sittenkin jotain, vähintään omistavia fiiliksiä minua kohtaan? Hienoa.

Jos N:stä ei kuulu mitään huomenna, niin olen tosi loukkaantunut. Pidän hänen seurastaan. Ainoa pieni, heikko miinus on, ettei hän ole Kumman Kaa-Ellua lainatakseni "sängyssä ihan perfect", vaan tosi ujo. Ja se penis on edelleenkin vähintääkin erikoinen yleiseen standardiin verrattuna. Mulla on standardit hallussa, trust me.

F lopettaa meidän yhteisessä työpaikassa ens perjantaina. Good luck, and all the best. Ei tuu tavallaan yhtään ikävä.

Herra Hammaspeikko jutusteli eilen mun kanssa paljon. Se vaikuttaa jotenkin olevan kiinnostunut. Se on edelleen hauska, ja komea (ainakin, kun hampaat ei näy...), mutta jotenkin siitä paistaa läpi semisti sellainen junttiasenne, kun vertaa esimerkiksi N:ään...blah. En mä tiedä enää mitään.

Hiton miehet. Ei niistä seuraa, kuin hämmennystä, ja epävarmuutta....en suosittele.

2 kommenttia:

 1. Siis me ollaan niin samiksia!! Tosta yhdestäkään ei kuulunut eilen mitään ja en voinut itekään sille mitään tekstailla kun olin maanantaina laittanut sille ekan viestin :)

  VastaaPoista
 2. N onneksi lahetti heti keskiviikko aamuna viestin, ja tekstailtiin koko paivaa. Ma en vaan oikein tieda, etta mista sille kirjoittaisin, etten leimaudu heti aivan mielipuoleksi. Ehka ma vaan heittelen normaalia settia, jos se karkaa, niin sitten se karkaa. Eihan nyt kuitenkaan aina heti nae, etta kantaako saadon siivet kuinkakin pitkalle.

  Tanaan sain muuten junailtua pari tuntia sen nakemista varten. Aih, ja oih. Oli ihanaa, ja ihan vaan halailla, ja pussailla. Se vaikuttaisi hyvin kiinnostuneelta, ja ei mullakaan ole mitaan syyta olla epakiinnostunut hanesta. Toisaalta olen taas kauhusta kankeana, kun pitaisi uskaltaa vahan laskea suojusta, ja uskaltaa heittaytya. Miehet ovat tehneet minusta epavarman.

  Ihana, turvallinen, ja normaali N! Niin, ja pitka. Se osaa sanoa jotenkin juuri ne oikeat sanat, kun sekoilen jotain outoja, enka osaa oikein paattaa jotain.

  Ja Malla, vuoroista on hyva ottaa ohjenuoraa. Jos toisesta ei kuulu, niin se ei totisesti ole tosissaan kiinnostunut. Tama on aika pateva huomio tassa vaiheessa deittailua... :)

  VastaaPoista