perjantai 15. huhtikuuta 2011

Oho

K testasi minulle parin viikon hiljaiselon jälkeen. Kertoi antaneensa lapikasta toiselle säädölleen, koska se ei ollut yhtä hyvä kuin minä. Tosin en oikein tiedä, että uskoako, vai jauhaako se vaan paskaa. Mä tiedän, että sillä on mielessä näin perjantaina vaan Alman saaminen vällyihin, kun ei ole parempaakaan tekemistä. Pitää kohta mennä asiaan, ja kysyä suoraan, että kaipaako se nyt vaan kunnon oraalipalveluksia, kun on perjantai tai kaikkea. Meinaan edelleenkin mennä ulos tapaamaan ystäviä, enkä sen luokse tuntemaan sitä paskaa fiilistä aamuyöstä. Siis sitä: "Mitä mä täällä teen, taas?!"-fiilistä. Sitäpaitsi voin vaikka törmätä mun unelmien prinssiin radalla. K tuskin on mun unelmien prinssi, vaikka vähän tykkäänkin sen asenteesta, ja olemuksesta. Sinänsähän hän on herrasmies, mutta samalla naista alistava persreikä.

Ruokakaupassa näin F:n kaverin. Samainen tyyppi siis, joka jakoi sängyn F:n, ja minun kanssani ennen joulua, kun pantiin. Semisti sen näkeminen nolottaa ihan hintsusti aina. Mä en tajua, että miten en huomannut sen massavaa ruhoa samassa sängyssä ennenkuin olin jo F:n päällä täydessä touhussa.

Hyvä fiilis kuitenkin. Tästä tulee salettiin hyvä ilta :)

*edit* Luulen, että keskutelu K:n kanssa päättyi toistaiseksi. Minun kuulemma pitäsi tunte itseni "hounoured and slutty", kun hän valitsi minut kahdesta naisesta paremman påskihoidon perusteella. Pistin viestiä takaisin, että ei tästä numerosta ei tavoita lutkia, ainoastaan urbaanin sinkkunaisen, sori. Vastauksena sain "väärä numero, anteeksi."  Olisiko chapter suljettu? En ole sinänsä kaivannut K:ta pariin viikkoon ollenkaan. Sen huumorintaju vaan iski kympillä ennenkuin tää lutka huumori meni liian pitkälle, ja ei-huumoriksi. En minä ole lutka. Tammikuussa oli kolme eri kumppania plus Y, mutta sen jälkeen on ollut hyvin hiljaista. K on itse ihan yhtä lutka.

2 kommenttia:

  1. Ei hemmetti mitä paskaa!! Mä en tajuu miten miehet voi olla noin TYHMIÄ.

    VastaaPoista
  2. Joo, ja kuinka naiset (minä!) voi olla näin tyhmiä, ja reppanoita, ja antaa jutun mennä näinkin pitkälle. Luulen, että säätö sen kanssa on nyt ohi. Helpottavaa sinänsä.

    VastaaPoista