sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Ihanan normaalia

Kyllä hymyilyttää, ja hämmentää, vaikka mun hullut naapurit yrittävät savustaa minua kuoliaaksi asuntooni grillinsa kanssa. En valita, fiilis on niin hyvä.

Eilen tapasin N:n töiden jälkeen keikan merkeissä, ja ilta jatkui villisti. Oli oikeasti tosi kivaa, ja aivan ihanaa tavata uusia ihmisiä, ja nähdä uusia ympyröitä. N:llä on aivan tajuttoman laaja kaveripiiri. Se ei voi olla huono asia.

Iltaa varten olin pakannut mukaan tällä kertaa kondomit, ihonhoitoaineet, vaihtokalsarit, ja kuivashampoon. Ajattelin olla valmis, jos touhu vaikka johtaisi yökyläilyyn. No en mä turhaan pakannut. Olen kehittänyt ongelman siitä, että onko epäilyttävää kantaa ns. selviytymispakkausta kokoajan mukana, ja antaako se lutkamaisen kuva. Yleensä mulla on aina vähintää edes hammasharja mukana, mutta se, että kehtaako sitä yökyläilyä seuraavana aamuna käyttää on aivan älyvapaa ongelma. Nyt kun haavissa on ns. normaali mies, eikä saalistava seksiaddikti, niin tahdon antaa itsestäni hyvän kuvan. Hyvähän se on olla valmistautunu kaikkeen, mutta jos kantaa pakkausta mukana, niin ns. normaali mies voi kuvitella, että työkseni ajaudun yöpymään muualle, kuin kotiini.

Yleensä onnistus naaraamaan pyydykseeni miehiä jotka eivät koskaan, missään, ikipäivänä suostu tanssimaan. No ok, jos ei lasketa julki sambaamista (hyvin noloa) L:n kanssa silloin joskus elokuussa, niin yleensä mun säädöt, ja hoidot eivät tanssi. N pisteli jalalla koreasti ihan reippaalla asenteella, ja minä tunsin itseni puupökkelöksi, ja yritin siinä vähän jammailla mukana.

Jäin siis yökylään, ja sen aikana paljastui, että sillä ei ole tosiaankaan katkista, mutta herra on melkoisen ujo. Meininki oli sellaista pimeässä peiton alla lähestysaarnaajassa pingertämistä. Positiivisena voin sanoa, että iästä huolimatta sillä sentään seisoi humalassakin vakaasti, eikä se nikotellut kumin käyöstä, vaan rullasi mukisematta yhden vehkeensä suojaksi. Edellytykset ovat olemassa hyvään seksiin. Toki ujostelun voi laittaa suhteen tuoreuden piikkiin, en minäkään sitten mennyt räppäämään valoja päälle, ja heittäytytynyt ihan villiksi. Toista pitää vään lukea, ja tunnustella toisen comfort zonea. Se pitää vielä sanoa, että en nähnyt penistä ollenkaan (how weird!!), mutta näppituntumalla se vaikutti keskimittaiselta, suht paksulta, ja se stondasi jotenkin alaspäin, mutta taipui kyllä ihan näppärästi tarkoitukseensa. Pyydän anteeksi syväluotaavaa analyysiani, mutta mua hämmensi tuo erektion suunta. Onko kellään lukijalla kokemusta vastaavasta?

Kuitenkin tunsin itseni hyväksi N:n kainalossa, ja se piti minusta lujaa kiinni. Olen edelleen jotenkin lukossa läheisyyden kanssa, ja jotenkin mun on tosi vaikea koskea toiseen, ja antaa huomiota, ja läheisyyttä. Jotenkin pelkään luokkaavani toisen ilmatilaa. Aamulla nukuttiin pitkään, ja herättiin, ja höpöteltiin. Hän sanoi eilen illalla, että hänestä on ihana vaan olla hiljaa, ja kuunnella mun juttuja, ja kimpoilevia puheenaiheita. Ja minä yritin etsiä puheliasta miestä...Tää kyllä sentään vastaa, ja osaa kyllä puhua itsekin. Ja toisaalta jos se ei käske mua pitämään turpaani kiinni (kuten K, kauniisti minua kehoitti..), eikä meluisuuteni häiritsi häntä, niin mikäs siinä. Multa ei juttu lopu! N:llä on ilmeisen omituinen perhetilanne, ja minusta tuntuu, että se yrittää päästä pakoon sitä asumalla ulkomailla. silloin ekoilla treffeillä se sanoi, että sillä on pari siskoa, mutta hän ei ole tekemisissä. No, eipä tuo haittaa, kunhan ei ole kovin traumatisoitunut tilanteesta.

Jotenkin meillä niin kohtaa intressit, ja tyyli. Meillä on tosi paljon yhteisiä kiinnostuksen kohteita, musiikillisesti, ja semmoinen tietty kultturelli elämäntapa. Hän muistuttaa oikeastaan olemukseltaan tosi paljon erästä vanhaa kolleegaani, minkä kanssa meillä oli säpinää vuosikausia sitten, ja olin aivan rakastunut siihen mieheen. Ja homma päätyi yhdenyön juttuun, ja mulle seurasi siitä sydänsuruja, koska mies ei ollutkaan minusta kiinnostunut. Ihastus kesti pari vuotta, vaikka olin jo uudessa suhteessa, niin aina kaihoilin sen kollegan perään. Aika paransi kuitenkin tämänkin vaivan. Ikäero tähänkin mieheen oli jotain kahdeksan vuotta...N:n kanssa siis 12 vuotta. Ei me olla asiasta puhuttu. Minua ei häiritse ollenkaan. N on oikeasti todella nuorekas elämäntavaltaan, ja tuntuu, että sen kaverit on pääasiassa nuorempia, ja tosi cooleja. Ikähän on vaan numero, ja ruumiin viettämä aikaa maanpäällä. Oikea ikä on sitten monen muun asian summa. Pitää varmaan terapiassa seuraavan kerran kysyä, että miksi mä ajaudun vanhempien miesten kanssa syliin. Vastaushan tietty löytyy ongelmallisesta isäsuhteesta. Toki, se on ollut ongelmallinen, muttei se selitä, että miksi vanhemmat miehet myös tuntuvat viihtyvän seurassani.


Takaisin tähän päivää. Käytiin kiertelemässä markkinoilla, ja syömässä terveellista ruokaa. Ihanan normaalia tekemistä, sellaista tekemistä mitä olen kaivannut. Kiva olla jonkun seurassa, pitää kädestä, halata, koskettaa, suudella, hymyillä, katsoa silmiin. N kyseli minua vielä iltaseuraksi, mutta mulla on valittevia velvollisuuksia hoidettavana, ja jouduin sanomaan ei. Muutenkin ehkä parempi, että ollaan hetki erossa, ettei homma tukahdu heti alkuunsa. Olen kuitenkin tottunut elämään yksin, ja touhuamaan omia kuvioitani. Suudeltiin hyvästiksi, ja palasin Alma-landiaan pieni hymy naamalla. Nyt pyörittelen täällä mielessäni, että uskaltaisinko lisätä sen fb-kaverikseni jo? On mulla turhempiakin tyyppejä kavereina...

Mietin myös, että pitäisikö mun avautua sille mun luottamusongelmista. En ole etäisen oloinen tahallani, vaan puhtaasti kammoan päästää ketään niin lähelle, että voi taas sattua. Tosin tapaus N on minusta kiinnostunut hellällä, ja romanttisella tavalla, eikä pillun kuva silmissä. Ja minä olen kiinnostunut hänestä kumppanuus, hellyys, yhdessäolo, ja turva näkökulmasta. Seksi tule vasta näiden jälkeen. Se on minulle tärkeää, muttei niin tärkeää, jos kaikki muut asiat ovat kohdallaan. Jos ovat, niin myös libido on paikalla.

Oli oikeasti tosi siistiä kävellä pitkän, ja komean miehen kanssa kadulla, sen käsi oli mun vyötärön ympärillä, ja minua hymyilytti. Toivoin salaa, että joku entisistä hoidoista tulisi vastaan, ja näkisi minut hyvässä seurassa, ja hymyilevänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti