keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Huokaus

Mä yritän hillitä hermojani tässä selailemalla miesten kuvia, ja muistelemalla sitä faktaa, että miehet ovat erityinen eliölaji, koska aivotoiminta todistetusti sijaitsee aivan muualla, kuin kallon sisällä. Se mikä repii hermoja on siis teinimäinen kiinnostus hammaspeikkoa kohtaan, ja pelkään, että teen jonkun älyvapaan siirron.

Nyt näyttäs olevan vahvoilla prinssit, ja rokkarit

Hartsa se vaan jaksaa lämmittää. Toi puku om muuten ihana! Me ei olla vaan vielä tavattu, mutta olen aivan saletti, että se lankeaisi polvilleen mun eteen. Mä ainakin lankean sen eteen.


Noi takajammut on kuumat! Heja Sverige!

Ei pysty kuvailemaan


Jos tämän näköinen kuljeskelis jossain vastaan, niin toisin kotiin kaakaolle, ja turvaan, pukisin villasukat, ja ottaisin kainaloon.

Hänet ole tavannut henkilökohtaisesti, ja aamiaistanut yhdessä. Amerikkalainen ska-artisti, ja erittäin mahtava persoona. Olisin voinut panna, mutta mulla oli valitettavasti "poikaystävä" kuvioissa.

Brian Fallon. Mun pitäs varmaan hankkia Amerikkalainen poikaystävä. Mun mielestä Jenkeissä on kauheesti samannäköisiä, komeita miehiä, mutta tää on aivan yliveto . Varmuudeksi lisäsin hänestä myös kaksi muuta kuvaa :) KUUMA!

Valkoinen teeppari on mieletön vaatekappale!

hothothot
Katsoin äsken Revolutionary Road- leffan. Se toimii, ja pystyn jotenkin näkemään itseni leffasta. En ole mikään Leo fani, mut Winslet on niin kaunis. Yhdessä toimivat kuin veitsi kurkkupurkin kanteen. Toisaalta tää leffa muistutti, että sinkkuna on kivaa, kun ei tarvi tapella mistään kenenkään kanssa, ja saa totetuttaa ne kaikista sekopäisimmätkin ideat ilman epäileviä tuomaita jaloissa nurisemassa.

Mun karkkipurkin pohja lähestyy, ja olen edelleen levoton hammaspeikon takia. Ihan älyvapaata. Yritin kaikkeni, karkkia, leffa, miesten googlausta, blogin kirjoittamista, musiikkia...Hitto, se ei kuitenkaan oo huomenna töissä. Sain siltä urkittua, että se on kolme päivää viikossa, kuten minäkin. Aika huono tsäänssi ees osua samaan vuoroon. Mä tulen olemaan murtunut, jos se ei oo huomenna mestoilla.

Äh, kai mä yritän pasianssia ja savukkeita seuraavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti