lauantai 23. huhtikuuta 2011

Hihihi

Alma on  nyt  vähän ihastunut!!! Meillä oli pienet kaffitreffti N:n kanssa, ja lopuksi se pyysi minut pääsiäisillalliselle luokseen. Meitä oli kiva pieni porukka, ja myös kaverini, N:n kämppis oli paikalla. Meidän touhu on siis julkista!!!! N oli aivan mahtava herrasmies. Siliteltiin toistemme käpäliä, ja pelattiin jalkapeliä pöydän alla. Olo oli hyvä koko illanvieton ajan, ja N huomioi minua aivan mairittelevasti. Loppuillasta hän alkoi hieroa hartioitani, ja homma alkoi kuumenemaan. Aivan loppuhetkillä seisoin juttelemassa muille, ja N seisoi takanani. Hän hieroi hartioitani, ja kosketteli aika vapaasti mistä tahtoi. Tunsin kuinka sillä seisoi äässiäni vasten. Eikä perstuntumalta (hehe) arvioituna se vehje vaikuttanut miltään alikehittyneeltä vemputtimelta!!!Koskettelu, ja hänen hengitys takanani kiihotti aivan mielettömästi, mutta mielessäni oli kotiinpaluu, koska vehje ei ole ehkä panokunnossa erilaisista syistä, ja haluan selvittää ne ensin, ennen antautumista N:n viekoitteleviin käsiin. Lopulta N kysyi, että jos tahdon jäädä yöksi. Teoriassa olisin voinut, ja pysyä tiukkana, etten anna, ja suostua vain nukkumaan sen vieressä. Mutta mun kaikki tarvittava omaisuus oli kotona. Jätin naamanpesurätit, kondomit, ja hammasharjan aivan tarkoituksella kotiin ennen treffejä. Jouduin kieltäytymään siis yhteisestä yöstä. No, joko käyttäydyn kunniallisesti sen mielestä, tai olen turhan hankala, anyway olen ylpeä itsestäni kun juon nyt yhtä tasaavaa siideriä kotosalla, ja kello on vain puoli viisi aamulla. Me nähdään huomenna mun työvuoron jälkeen. Tää homma menee aivan juomiseksi, mutta what I can do? Luulen, että koulu saa nyt jäädä, ja aloitan uudelleen ensi vuonna samlta luokalta. Mä en nyt pysty opiskelemaan, koska mun sydän on aivan liian levoton. Jos sattuisin löytämään jonkun, ketä voisin rakastaa mun fiilikset opiskeluun voisivat olla vakavammat, kun sydämessä olisi rauha, ja täyttä. N:n kaverit tuntuivat hyväksyvän minut, ja ajattelevan meitä parina. Ehkä me oltiin aika söpöjä. Siitä ei kyllä ikinä uskoisi, että se on minua 12 vuottta vanhempi. Itse näytän kuitenkin todella paljon ikäiseltäni. Jos N:ää vertaa P.hen, niin ero on aivan yliluonnollinen. N on niin nuoren näköinen. Ah, se on muutenkin niin ihana, kun selitän sille kaikkea todella random-matskua, niin se vaan hymyilee, naurahtaa, ja katsoo syvälle silmiin. Hyvää, vai huono, I dont know!!? Pessimistinä heitän arvauksen, että se etsii vaan nuorta pildeä tunteakseen itsensä nuoreksi keski-iän kriisin kynnyksellä.

Olen silti ihastunut, ihan vähän, no okei, vähän enemmän than that. Oh, and Ah, so random happines :)

2 kommenttia:

  1. Voi että mä oon ihan onnellinen sun puolesta! Kuullostaa tosi hyvältä, että se heti esittelee sut kavereilleen ja kattoo silmiin ;) Mua itteeni toi ikäero kyllä häiritsis, koska oon tämmönen ikuinen teini jolla on aina ollut itteään nuorempia miehiä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Malla! Minuakin ihan hymyilyttää, vaikka sisäinen skeptikkoni yrittää vinkua jotain...Päivä kerrallaan :)

    Kyllä ikäeroa jossain määrin aina miettii. Viimeinen "poikaystäväni" oli "vain" 17 vuotta vanhempi, eikä homma edes kaatunut ikäeroon, vaan yleiseen jämähtäneisyyteen, ja kouluttamattomuuteen.

    VastaaPoista