tiistai 8. maaliskuuta 2011

Uaaah

Mä käyn ihan kuumana tänään yhteen työkaveriin! Se vaan on aika paljon minua nuorempi...Siitä kasvaa parin vuoden sisällä sellainen hurmuri, että oksat pois. Nyt hän on vaan vielä turhan poikamainen mun makuun. Se vaan on älykäs, mukava, ja hauska. Ja sil on ihana kihara tukka. Slurps. Ja se on aina niin nauravainen. Onneksi on facebook, ja voin tiirailla sen kuvia ihan vapaasti...

Otin taas ronskit keinot käyttöön K:n kanssa, ja lähetin sille pikkarikuvan. Aiai. Eipä oo mitään kuulunut takaisin vielä. Mä tässä taas mietin, että miten yleensä päätetään, että aletaan seurustelemaan. Jos molempia kiinnostaa, niin päätetäänkö vaan, että nähdään useammin, ja ollaan kimpassa, vai mitenkä? Tuntuu, että K:llä olisi jotain muitakin virityksiä tässä samalla, kun se on niin leväperäinen. Silloin ekojen treffien jälkeisenä aamunahan se sanoi mulle, että ilmoittelee hänelle sitten, kun olen käynyt aakkoset läpi miesten kanssa, ja että olen just sellaista vaimomatskua mikä häntä inspaa. Ei mua nyt huvittaisi enää naida ympäriinsä, kun kiinnostaisi enemmän katsoa, että kuinka monta viikkoa meidän juttu vois kestää, ja move on jos ei kestä. Ah, nyt siltä tuli vastaus pallien täyttymisestä. Mä en nyt oikein kässännyt. Ei se mitään.

F ärsyttää mua aivan hitosti tällä hetkellä. Se puuhaa jotain ihmeellistä bisnestä fb:ssä, ja mua jotenkin vaan ärsyttää sen touhut. Hetki hetkeltä musta tuntuu enemmän siltä, että poistan kaikki vanhat kaverit fb:ssä, mutta sitten on taas jengiä mihin tahdon olla yhteyksissä. Kauhee dilemma.

Ei mulla muuta. Jotenkin turha päivä taas muuten paitsi, että näin ystävää lounaan merkeissä, ja löysin unelmieni nahkaisen laukun kolmella eurolla. Nyt vaan pitäisi saada pesetettyä tuo yksi kirppislöytö takki kassin kaveriksi, ja sit jos vielä löytäisi saman sävyiset kengät...Huomenna en osta mitään. Tuntuu muutenkin, että päässä leikkaa vähemmän päivä päivältä. Keskittyminen on niin hukassa, että on ihan idari olo.

Hirvee tuska muuten odotella niitä testituloksia. Ensi tiistaina mulla on aika niitä kuulemaan. Eilen illalla päätin, että mulla on hiv, ja kävin jo kaikilla mahdollisilla aids sivuilla ottamassa selvää, että kuinka mun elämä tulee muuttumaan ensi tiistaina. Pitkää vaan hulluna, mutta ainakin mä valmistaudun pahimpaan. Tosi olen myös miettinyt, että koska mulla on salettiin myös vähintään klamydia, niin kelle kaikille entisille partnereille mä vaivaudun kertomaan, ja kuinka noloa se taas sitten jo itsessään on. Vai kerronko kenellekkään (paitsi Y:lle, ja K:lle) ja annan loppujen munapäiden mädättää munansa aivan rauhassa. En kuitenkaan tiedä varmasti, että keltä olisin taudin saanut. Tokihan jos joku niistä munapäistä saa selville oman tautinsa, niin sen voi aina jäljittää minuun.

hermostuttaaaaa
Jos mulla on esim. vaikka se klamydia, niin se on voinut tulla vaikka D:ltä. Me nimittäin pantiin ilman kortsua pariin otteeseen, koska sillä ei ottanut eteen kumin kanssa. Sekin on sellainen lääninkaira, ja lääkäriä välttelevä tapaus, että sillä voi olla vaikka mitä. Sen tiedän, että Herra M on puhdas, koska se kävi testeissä outojen oireiden vuoksi, ja hänen kanssaan olin ennen D:tä. D:n jälkeen olen ollut ilman ehkäisyä R:n, S:n, F:n, ja A:n kanssa. Niin ja exän. R:ää en tunne ollenkaan, ja S:llä on hieman hämärä tausta. Että jos hiv:n olen saanut niin S on erittäin vahva lähde tartunnalle. A vaikuttaa liian kunnolliselta hyppykupan kantajaksi, ja F oli pitkässä suhteessa, ja luulen, ettei se ehtinyt kovasti paneskella sen reilun kuukauden aikana mikä erotti sen parisuhteen loppumista, ja meidän yhteistä yötä. Loppujen kanssa olen kai pääasiassa käyttänyt kumia. Mutta pahimmassa tapauksessa joutuisin ottamaan kaikkiin yhteyttä. Ja jos näin teen, niin ainakin tuolla S ja F akselilla alkaisi jutut liikkua, ja mun maine olisi sitten siinä aivan lopullisesti. Toisaaltahan se olisi ihan oikein minulle, mitäs olen ollut vastuuton.

Taidan kyllä jättää kertomatta, jos jotain löytyy. Kuinka moraaliton mä oikein olen? No okei. Jos joku, vaikka F tai S sitten ottaa joskus yhteyttä, ja mankuu, että niillä on syylä kikkelissä, niin voinhan mä aina heittäytyä blondiksi, ja väittää, että ei mulla oo mitään oireita ollut, mutta käynpäs lääkärissä, terve moi. Herpeksestä on todellakaan tiennyt itsekään ennen sen puhkeamista. Että jos se on tarttunut, niin siitä minua ei ainakaan voi syyttää. Ja herpeksen jälkeen olen aina käyttänyt kumia. Ja sitäpaitsi se virus löytyy useimpien verestä kuitenkin, ja voi aktivoitua eri syistä. Vittu mä ala enempää tätä soppaa hämmentää, ja näin ollen jätän kertomatta muille tautilöydökset paitsi Y:lle, ja K:lle. Mites A? Se pani vaan hetken ilman gummia? Lasketaaks minuutti suojaamattomksi yhdynnäksi? Äh, kai se lasketaan, koska onhan niitä minuutin katkiksiakin olemassa, ja senkin käyttö luokitellaan yhdynnäksi. Tää on ykkösluokan moraalinen dilemma. Niin, ja sitten tiistaina se tuloksien kertoja saattaa myös vedota mun omatuntoon, ja pakottaa mut jakamaan tautilöydökset kaikkien kanssa. Hyvä luoja, jos se hiv löytyykin oikeasti!? Siinä vaiheessä meikä nostaa loput opintolainat pankista, ja karauttaa palmujen alle jemmaan, enkä tasan kerro kellekkään, no niille YK-miehille juu.

Mietinkö mä liikaa? Ei, mietin tarpeeksi.

2 kommenttia:

  1. tsemppiä, hyvin ne testit menee:) Täällä pidetään peukkuja sulle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tuesta:) Tää on tosi rienaavaa, kun ei pysty purkautumaan oikein kellekkään. Ainakaan noille nykyisille panoille, ei viitsi paniikkia lietsoa. Jännittää niin...:/

    VastaaPoista