tiistai 29. maaliskuuta 2011

Pieni flirtti piristää

Vaikka pauhasinkin aikaisemmin, että olen ihan onnellinen nyt näin sinkkuna, enkä huoli mitään turjakkeita elämääni, niin flirtti on kivaa, kunnes se menee liian vakavaksi.

Mulla on joku ihme karma bussilippujen kanssa, tai sitten se johtuu minihameesta, mutta mun ei ole tarvinnut maksaa täyttä maksua kahteen päivään. Olen sekoillut ihana tahattomasti bussiin astuessa, ja eilen maksoin muutaman kolikon koko matkasta, ja kuski sanoi sen olevan ok. Tänään sain matkan minimi lipunhinnalla, mutta perille asti. Blondi minihameessa = puoli-ilmaiset bussimatkat.

Normaalista poiketen jouduin tänään työskentelemään sellaisella alueella missä törmää siihen yhteen komistukseen, kenestä näin seksiunta pari kuukautta sitten. Samalla alueella touhuaa myös eräs herra, joka teki lähtemättömän vaikutuksen firman pippaloissa viime kesänä. Eikä ollenkaan hyvää sellaista. Hän nimittäin mourusi about ½ tuntia siitä, etten muista hänen nimeään, vaikka oltiin silloin samassa koulutuksessa reilu vcuosi sitten, eikä olla oltu tekemissä sen jälkeen. Lopulta homo työkaverini pelasti mut pinteestä. Bileiden jälkeen stalkkasin facebookista, että sillä on leikki-ikäinen mukula. Juu, kiitos ei. Tänään jouduin ottamaan oikeasti kontaktia tyyppiin, ja homma sujui yllättävän kivuttomasti. Heitettiin jopa vähän läppää.

Mutta takaisin tähän päiväunieni sankariin. Se on antanut mulle vähän öögää viimeaikoina, ja mäkin olen hieman muljautellut silmämuniani sen suuntaan. Ei olla varsinaisesti koskaan puhuttu kuitenkaan. Kerran se syöksyi auttamaan mua jossain ihan mitättömässä hommassa, mutta that's it. Tänään tein kuitenkin hieman kiusaa, kun huomasin sen kävelevän takanani jonkun matkan päässä. Pysähdyin, ja aloin nostaa yhtä boxia toiseen paikkaan. Olin hyvin tietoinen, että tyyppi on takanani, ja voin härnätä hieman laskeutumalla kyykkyyn hyvin viehkosti kääntäen ahteria hieman liikkeen mukana, tarttua laatikkoon, ja persettä pyöräyttäen nostaa laatikko ylös. Noh, liike ei mahdollisesti ollut kovin viehko, koska se pirun laatikko oli pienestä koostaan huolimatta juuttaan painava. Välilevyt pullistellen, ja napsuen sain sen kuitenkin maasta ylös, ja heivattua haluttuun paikkaan. Vaikka seksikkyysaspekti saattoi hieman kärsiä tästä hikisestä pingertämisestä, niin liikesarja herätti tässä päiväunieni sankarissa miehisen hoivavietin, ja hän tarjosi apuaan toisen jäljellä olevan laatikon nostoon. Hyväksyin tarjouksen tietenkin, heikko, ja viehkeä blondi kun olen. Jää oli murrettu, ja omat välilevyt ehjänä.

Jouduin käyttämään sen porukan työpistettä, ja siinähän oli oikein soveliasta heittää vähän läppää, ja leikkiä sopivasti blondia. Selvisi, että unisankari opiskelee samaa alaa kuin minä. Tai niin se sanoi, en meinannut uskoa korviani, enkä kyllä usko vieläkään. Enpä olisi heti arvannut. Se on 28 vuotta, ilmeisesti pannut jonkun suomalais friidun kanssa lomamatkalla (aika weird keskustelunaihe näin ekalla puhumiskerralla...), ja se yritti selvästi urkkia, että onko mulla miestä. En vastannut juuri mitään uteluihin, jatkoin pientä flirttiä, ja annan tyypin vähän metsästää. Se totesi vaan, että sun poikaystävä on varmaan tyytyväinen, kun humallut suht pienestä määrästä. Tää statement kertoisi siitä, että se on herrasmies, ja hoitaa juomatarjoilun myös naiselle. Tää on ehdoton plussa. Myöhemmin se nauroi ihan katketakseen mun jollekkin aivan random tyhmälle jutulle, ja mä olin vähän silleen, että "what?", koska juttu ei ollut edes niin hauska

. Mutta ne miinukset. Sillä on aivan karmeat hampaat. En kehdannut tuijottaa, mutta ne näytti harvoilta, ja välit...hrrrr...pikimustilta. Ja toinen on sen aksentti. Mä en osaa päättää, että onko se jostain pöndeltä, vai onko sillä oikeesti lower class aksentti. Mutta jos se kuitenkin opiskelee tämmöstä alaa, niin sen on semisti pakko olla sivistynyt. Homo se ei kuitenkaan mitä ilmeisemmin ole. Mutta mä olen tosi tarkka just aksentista, ja hampaista, ei siinä oo mitään naurettavaa. Ne periytyy molemmat, tavalla, tai toisella, tuleville jälkeläisille.

No pieni flirtti piristi kummasti, huolimatta ankeasta aksentista, ja harvoista hampaista. Se on oikeasti kivaa siihen pisteeseen asti, kunnes toinen alkaa käsittää homman turhan vakavasti. Ehkä mä jatkan flirttiä tyypin kanssa, ehkä en. Ehkä sille sais uudet hampaat, ja ehkä se on vaan maalta, ja puhuu mulle vieraalla aksentilla. Se on kuitenkin komea, pitkä, ja sillä on ihan suht hauskat jutut. Eikai tässä heti olla omakotitaloa hankkimassa hei? Voihan se olla kivakin tyyppi, tosin epäilen, että se on vähän turhan viinaanmenevä mun makuun...Vuoron lopussa se kuitenkin hengaili mun lokerolla (sen toisen tyypin kanssa mitä en oikeestaan kestä), kun pyyhälsin pukkarista. Vaihdettiin taas muutama katse, ja vaihdettiin muutama lause. Yritin vaivihkaa saada siltä kyydin manaamalla busseja, mutta eihän semmoinen vihjailu tehoa miehiin. Ens kerralla sitten suoraan vaan, että minnepäin matka, ja mahtuuko kyytiin.

Äh, jotkut sanoo, että flittailla voi ilman taka-ajatuksiakin. Mä tiedän, että flirttailen kaikille miehille, jopa homoille. Kunhan pidän kivaa. No mut hei, näinhän tästä tyypistä unta, ja olen jossain vaiheessa mehustellut häntä jo täällä blogissakin. Kai mä oon jollain tasolla kiinnostunut, tai sitten hän vaan yksi uhri mun listalla. Hitto, että tuntuu olevan vaikea päästä eroon vanhoista tavoistaan, ja pakonomaisesta tarpeesta niittää miehiä. Kuka niitä tarvii? Mutta flirtti on kivaa, suosittelen kokeilemaan!

Mun horoskooppi sanoo, että mua saatetaan lähestyä perjantaina seurustelumielessä hyvin yllättävältä taholta. Pitää varmaan mennä ulos, hymyillä, pyöriä kaupungilla kivoissa kuteissa. Salettiin exällä on jotain asiaa mulle just perjantaina... Tosin horoskooppi käskee myös pitäytymään niissä itselle tärkeissä asioissa nyt, ja mainitsee, että hetken hurma voi olla rakkauden surma. Mut eihän yhdenyönjutuissa yleensä ole kyse rakkaudesta kuitenkaan? Perjantai on kuitenkin jotain ihan kauheeta, ja joku postimies alkaa ehdotella jotain rivoja, tai risteyksessä lehtiä myyvä rasvatukka. Yrgh.

Aika jännä viikko tulee olemaan, varsinkin jos lauantaina menen ulos työporukan kanssa. Olen saanut jopa koulujuttuja tehtyä, ja mulla on vähän draivia jo tässä elossa :) Kevät kutkuttelee suonissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti