perjantai 11. maaliskuuta 2011

Niitä näitä

K polkaisi aamuni uskomattoman iljettävästi käyntiin. Ennen kymmentä sain siltä viestin, että se nautti vetää mua rajusti kakkoseen, ja satuttaa minua. Pistin epäuskoisen sarkastisesti takaisin, että "oikeesti? Sinäkin nautit siitä?!" Vastaus oli jotain samaa luokkaa kuin ykkösviesti, ja mua kyrsii koko tyyppi. Mun mielestä se on nyt ylittänyt sellaisen rajan, missä koen kehoni, ja persoonani epäkunnioitetuksi. Touhu meni villiksi silloin viime lauantaina, mutta en laittanut jostain syystä stoppia touhulle, vaikka ei ollutkaan ihan ässä fiilis. Olen tavannut tätä viestiä nyt edestakaisin yrittäen löytää siitä sitä vitsiä, mutta mä en näe siinä mitään hauskaa. Sängyssä mä olen todella avoin melkein mihin vaan uuteen, ja tykkään tulla otetuksi reippaasti. En voi sietää mitään ällö romanttista kutittelua. Rajansa kuitenkin kaikella. Mulla oli tiistaihin asti olkapäiden, ja solisluiden alue kipeä, kun K jotenkin nojasi koko painollaan rynkyttämisen lomassa vartalooni. Se sattui jos silloin sen verran, että pelkäsin solisluideni katkeava, ja tunsin olevani K:n huomattavan raamikkaaseen vartaloon nähden pahasti alakynnessä. Tajusin, etten pääse sen alta pois vaikka päättäisin viheltää pelin poikki. Pelottavaa, mutta toisaalta tykkään olla hieman alistettuna.

Shokeeraavaa tässä on tuo viesti, että hän nautti satuttaa minua. Ehkä tähän löytyy joku selitys, jos sunnuntaina nähdään. Mun puolesta voidaan nähdä. Tahdon mun dvd:t takaisin, ja sen jälkeen katselen uudelleen, että mitä meidän välillä on tapahtuakseen. Ehkä myös keskustelemme siitä, että mitä me ollaan hakemassa. Ehkä mä säikähdin turhasta, ja viesti oli taas taidonnäyte sen omalaatuisesta huumorintajusta, ja mä olen vaan tosikko. Mun pitäs varmaan käydä lunastamassa se kumikyrpä, ja kirkkain silmin ehdottaa, että josko saisin kokeilla, että mahtuuko se kaksinkerroin sen ahteriin. Käsiraudat vois olla myös kätevät. Pistäisin sen lihamöhkäleen nippuun, ja näyttäisin sille, että Alma ottaa mitä Alma haluaa, jos siltä tuntuu. Ehkä mä oon ollut liian kiltti? Pitää varmaan kaivella tomun keskeltä ronskin heppamimmin asenne esiin, ja varustautua myös raipalla seuraavia treffejä varten. On tässä elämässä pistetty isompiakin elollisia otuksia kuriin, ja nuhteeseen. Ja sitäpaitsi K mulle itse sanoi, että en saa antaa jengin kävellä ylitseni. Kiitos vinkistä.

Kävin Y:n luona päiväkahvilla, ja keskustelmassa kimppakivasta. Se oli tehnyt meistä profiilin jollekkin parinvaihtosivulle, ja saanut paljon vastauksia. Näillä näkymin menemme tapaamaan jotain paria tuopille ensi viikolla. Ei vielä seksin merkeissä, vaan ihan tutustumisen, ja jos sattuisi natsaamaan. Kesken kaiken Y alkoi kuitenkin ongelmoimaan. Hän tuntee painostavansa minua tähän, ja koska hän tietää minun olevan hieman haavoittuvainen tällä hetkellä, niin hän tuntee myös hyväksikäyttävänsä minua. Ja se otti taas esiin sen, ettei meistä tule paria, ja haluaa minun ymmärtävän sen. Minä vaan istuin, ja nyökyttelin hämmentyneenä, koska luulin, että tää aihepiiri käsiteltiin jo tällä viikolla puhelimessa kertaalleen.. Sen sain sanottua Y:n puhetulvan väliin, että minäkään en ole valmis suhteeseen nyt, mutta olen silti tarpeeksi järjissäni tekemään itsenäisiä päätöksiä, ja tiedän mitä haluan tehdä. Ja nyt haluan kokeilla kimppakivaa, kun siihen on järkevä sauma. Olen sitäpaitsi miettinyt ryhmäseksiä jo viime kesästä asti, mutta tilanne ei ollut otollinen silloin, eikä mulla ollut sellaista itsevarmuuttakaan silloin. Sain toivottavasti vakuutettua Y:lle, että se ei tarvitse huolehtia minusta, ja tunteistani, ymmärrän pelin hengen erittäin hyvin. Toivottavasti se nyt ei ala hannaamaan itse, kun luulee mun olevan holhouksen tarpeessa. Pitää jatkaa keskusteluja, mutta itse olen ainakin todella innokas kokeilemaan. Jos kokemus on huono, niin ei sitä tarvitse jäädä työkseen tekemään. Ja onpahan kokemusta rikkaampi.

Jotkut lukijat varmaan muistaa, että mietiskelin Y:n motiiveja paljon kuukausia sitten. Kirjoitin kaikki nuo asiat itse silloin, kuin mitkä Y sanoi tänään. Hyväksikäyttö, haavoittuvainen tila, painostus...Aika jännää, että molemmat ollaan mietitty täsmälleen samoja asioita. Tilanne on kuitenkin muuttunut sitten omien pohdintojeni. Suhteemme jotenkin muuttui, ja luotan häneen nyt. Luulen, että asetin rajat, että mitä suostun tekemään, mitä en. Y ei myöskään vonkaa vituttavasti enää. En siis epäile hänen käyttävän hyväkseen minun epästabiiliä mieltäni. En mä oikeen osaa selittää, että mitä mä tarkoitan nyt. Ponttina on kuitenkin, että meillä on seksisuhde, tasa-arvoinen sellainen, ja olemme myös ystäviä, koska olemme oikeastaan hyvin samanlaisia. Tunteet vaan on pidettävä kurissa, koska meistä ei tule paria. Sinänsä surku (kivittäkää, jooko) koska meillä on jotain kemiaa kyllä, samanlainen elämäntilanne, samanlaisia ajatuksia, luotan häneen hyvin paljon, ja hän on hyvä ihminen. Ja vaikka hän on muuttamassa pois, niin miksi ei voisi yrittää kaukosuhdetta? Nyt mun ajattelu menee jo kielletylle alueelle. Y ei selvästikään koe minun persoonaani kovin vetoavana parisuhteen kannalta, eikä tosiaan ajattele samoin minusta. Ok, mä löydän mun prinssin vielä jostain, se ei ole Y. Meillä on vaan special ystävyys, ja siihen se jää.

Kun tulin kotiin Y:n luota, se pisti mulle fbssä heti chat viestiä. Kiitteli hyvin tyydyttävästä iltapäivästä, ja kertoi minun näyttäneen tänään kauniimmalta kuin koskaan aikaisemmin. Olin vähän hämmentynyt tuosta ulkonäön kehumisesta, mutta kiitin kehuista. Ehkä Y osaa vedellä oikeista naruista, että sen heikkohermoinen suomalais fuckbuddy tuntisi olonsa hyväksi. Eipä yksin asuva, huonosti koulussa menestyvä sinkku juuri kehuissa kylve. Kivahan niitä on saada, ja antaa myös.  Sanoin, että minusta tuntuu kaikesta paskasta huolimatta hyvältä sisältä päin, ja ehkä se tietty elämänilo, ja hyvä fiilis paistaa ulospäin kanssa sitten, vaikka ajoittain kahlailenkin aika syvissä vesissä. Kai mä olen sellainen positiivinen pessimisti. Saatan manata pahinta tapahtuvaksi, mutta teen sen yleensä hymyssä suin, ja vain puoliksi vakavissani.

Olikohan mulla vielä jotain? Niin joo...Mietin, että palaisin nettideittailun pariin, kun pahimmat kiireet hellittää. Mutta en kirjoitakaan itsestäni mitään suitsuttavaa, ällö makeaa esittelyä, vaan pistän just sen kuva missä näytän Lauri Tähkältä, ja kerron olevani neurottiinen pessimisti, ja hiton laiska tekemään kotitöitä. Lisäksi tupakointitottumukseni saavat useammat savupiiput kalpenemaan, ja flirttailen humalassa estottomasti. Ihan varmasti se satuprinssi bongaa minut, ja kokee omakseen, eikä hätkähdä edes huomattavaa vaate-, kenkä-, ja laukkukokelmaa, eikä muutamaa livahtavaa pierua, ja yksinlaulua tiskatessa.

Ah, ja olen rakastunut. Sen verran Suomen tapahtumia tulee seurattua, että olen törmännyt tämän vuoden Idols-ehdokkaisiin. Että, jos joku tuntee sitä Jusua, niin saapi sille vinkata, että sillä on faneja ulkomailla asti. Mä olen aivan myyty sen hymystä, ja lavahabituksesta. Katsoin jonkun videon läpi noin kymmenen kertaa kuunnellen lumoutuneena sen ääntä, ja hymyillen typertyneenä sen hymylle, ihankuin se näkisi mun hymyilevan sille takaisin. Kuola valuu rinnuksilla, ja kylmät väreet hakkaa selkärankaa jatkuvana sarjana. Vaikka kyseinen herra on hippasen minua nuorempi, eikä edes istu mun ihanne miehen standardiin, kuin osin, niin olen valmis tekemään poikkeuksen hänen kohdallaan. Se on se hymy. Mä en kestä. Että jos se ei voita, niin se voi tulla tänne mun tykö toipumaan, ja mä voin antaa tekohengitystä kielen kanssa, tai ilman, ja erilaisia hierontoja ihan vaan pientä laulunpätkää, ja hymyä vastaan.

Niin, ja jos jollain on suhteita Justin Timberlaken suuntaan, niin sillekin saa vinkata, että nyt sillä olis saumat saada Alma itselleen. Mä en oo niin viitsinyt jahdata sitä, kun se on kuitenkin ollut suhteelssa sen Jessican kanssa. En mä viitsi alkaa suhteita rikkomaan kuitenkaan, en mä niin törkee tyyppi kuitenkaan ole. Mutta nyt kun sekin on vapaa, niin mikä jottei löytäs hynttyyt yhteen, ja silleen.

Nukkumaan, ja huomen aamusta sorvin ääreen. Saas nähdä, että kuin mun aamuherätyksen käy. Viikonloppuja lukijoille!!!

Keksin  vitsin, tahdotteko kuulla? Tiedän että ette, mutta kerron kuitenkin, ja pyydän anteeksi sen huonoutta jo ennakkoon.
- Mitä muumin kanssa ei voi harrastaa?
- Anaaliseksiä
:DDDD

2 kommenttia:

  1. Positiivinen pessimisti, ihana ajatus. Sopii muhun kanssa hyvin. Pitää ehdottomasti koittaa muistaa tää ilmaus ja ajatus :)

    VastaaPoista
  2. siis taas, mä aikaisemmin kommentoin tonne kun oli se postaus prinssi harrystä ja kumppaneista että miesmaku menee yhteen ja toi Jusu on kyllä niin HOT! Ja samoin Justin Timeberlake:) Meillä kyllä tulis tappalu miehistä, jos oltaisiin frendejä:)

    VastaaPoista