tiistai 29. maaliskuuta 2011

Ihanan hiljaista

K lähetti mulle sunnuntaina viestin, että mielisi harrastaa seksiä kanssani ensi viikolla. En nyt sitten käsittänyt, että tarkoittiko se tätä viikkoa, vai ensi viikonlopun jälkeistä elämää. En kuitenkaan vastannut mitään sille. Good girl! Eiköhän se palaa asiaan jos panoa mielii, mä vaan taidan olla niin kiireinen tätä nykyään. En mä ala kenenkään pillin mukaan nyt hyppimään. Silloin pannaan, kun mulle sopii. Olen ollut turhankin joustava kaiken kaiken kanssa viime aikoina. Mullakin on ihmisarvo, oma elämä, enkä oo säälittävä ollenkaan. Jos joku minusta joku jotain haluaa, niin saavat rukata omat aikataulunsa sopimaan omiini, ei enää toisinpäin.

Y lähetteli Fb:ssä chatti viestejä. Kyseli vaan kuulumisia, ja kertoi itse löytäneensä inspiraation. Se väitti minua seksiaddiktiksi, vaikka todellisuudessahan se addikti on hän. Hän on vaan korvannut nyt sen muulla, ammatillaan. Y myös julisti olevansa selibaatissa, ja minä epäilin sen kestävän seuraavat 15 min, ehkä. No, meni noin viisi minuuttia, kun mun olis pitänyt alkaa vilautella pakaraa skypen välityksellä. En tietenkään suostunut kihkeästä vonkaamisesta huolimatta. Se innostui myös mun vibra ostoksista, ja alkoi puhua mun tulevista välineistä siihen malliin, että mä käyttäisin niitä hänen seurassaan. Mun ostoksien tarkoitus on juuri se, etten tarvitsisi miestä edes siihen seksiin, tai ei tarvitse ainakaan niin kipeästi. Tai en ainakaan niin usein. Se kai kuvittelee, että kun tilasin vibran, niin olen nyt seksuaalisesti niin vapautunut, että runkkaan hänelle kamerassa, mitä hän on kärttänyt hyvin pitkään. Ei tuu kauppoja edelleenkään.  Y puhuu siihen malliin, että meillä olisi vielä seksisuhde. Kuitenkin viimeiset pari kertaa, kun olen ehdottanut tapaamista, niin sillä on "kiire". Joo, niin on mullakin, ei se mitään. Tästä viisastuneena en meinaa enää edes tapaamista ehdottaa. Chatissa voin jauhaa paskaa, ja härskejäkin juttuja, mutta tapaamista en ehdota. Ja pysyn tiukkana kaikenlaisessa kamerahäröilyssä, ja sen vonkaamisessa myös. En harrasta sitä enää, en nauti siitä yhtään. Jos se tahtoo nähdä paljasta pintaa, niin menkööt netistä selaamaan pornoa, tai tulkoot panemaan mun kanssa paikanpäälle.

Lintsasin tänään aamuluennolta, kun tunsin tarpeellisemmaksi tehdä opintoja kotona, kun kökkiä pari tuntia arvostelussa näyttämättä mitään uutta. Mä oon aika pahis. Nyt mietion, että mitä teen iltäpäiväluennon kanssa...Kai sinne on pakko mennä. Mulla on fiilistä opiskella nyt, koska se tarkoittaa sitä, että pääsen nopeammin jatkamaan seikkailujani toisessa maassa. Mä pystyn tähän. Mä tahdon pois täältä. Mulla ei ole täällä mitään, ja tämä paikka tappaa mun luovuuden rumuudellaan.

Ainiin, tapahtuu hyvin harvoin minulle. Minut kutsuttiin työporukan illanviettoon lauantaina. Olin aika yllättynyt. Yleensä kuulen tällaiset jutut viimeisenä, ja illanvieton jälkeen. Nythän tässä on vielä melkein koko viikko! Taidanpa mennä, ja heitellä vähän verkkoja huvikseni, jos siellä olis jotain kiinnostavia tyyppejä paikalla. Tai sitten vaan keskityn sosiaaliseen toimintaan..Ja potkin kilpakosijoita jaloista ;) Mä olen oikeasti tosi ronkeli miesten kanssa nykyään. En edes jaksa leikkiä kiinnostunutta kenenkään jutuista. Mä etsin jotain mikä vie jalat alta ensi tapaamisella, tai ehkä mä oon aina etsinyt, mutta sortunut heikkouksissani semihyviin vaihtoehtoihin selvän ajattelun loistaessa poissaolollaan. Mutta joo, jos meen lauantaina meinaan olla tyrmäävän upea, hauska, älykäs, ja sivistynyt, niin ja vähän avuton blondi, se nimittäin vetoaa joskus. Varsinkin jos on pukeutunut minihameeseen....mutta se on toinen stoori ;)

2 kommenttia:

  1. Tattis! Mulla on tosi reipas, ja pirteä fiilis! Nyt määrään minä, enkä vaan vänise turhia.

    VastaaPoista