sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Fast ones

K:lta tuli viesti tänään, ettei se ehdi näkemään. Näinhän mä hieman uumoilinkin tapahtuvan. Mutta hei, sen viesti oli ainakin viisi riviä pitkä, ja se ehdotti, että jos tehtäisi keskiviikkona jotain, kun se on loppuviikon vapaalla. Eikä mitään navanaluseen viittaavaa ollut viestissä, ellei se sitten ole oletusarvona tässa "tehdään jotain"-ehdotuksessa. Ehkä se tajusi sen todella pelottavan viestin jälkeen, että sen käytös ei ole ehkä sivistyneimmästä päästä. Mutta ei se mitään, ettei me ehditty tänään nähdä koska Y:n piti tulla mun luokse ottamaan kuvia meistä kahdesta niille parinvaihto tyypeille. Meistä ei ole "yllättäen" ole yhtään yhteiskuvaa, kun eihän me seukkailla. Nyt olis tarve kuitenkin esittää paria, ja voi olla hieman outoa, että jos meistä ei olis yhtään yhteiskuvaa lähetettäväksi mahdollisille kimppakavereille. Y:ltä tuli kuitenkin viesti kuuden aikaa, että homma menee nyt sellaiseksi ryntäilyksi, että se ei tuu mun luokse. No hyvä sinänsä, koska mun lukaali ei ole missään edustuskunnossa, ja lukuisat itämaiset matotkin on nyt hieman tomuiset, kun palvelusneiti on ollut vapaalla viikonlopun. Y myös kirjoitti, että mun opiskelut on nyt tärkeämmät, kuin mitkään seikkailut, ja jos meistä ei kelpaa yksittäiskuvat, niin haistakoon se toinen pari paskat, että ei panna tähän systeemiin nyt niin paljoa energiaa. Omalla painollaan, ja silleen..Eilen Y puhelimessa sanoi, että se on nyt varma siitä, että mä olen varma päätöksestäni harrastaa kimppaa omasta mielenkiinnosta enkä häntä miellyttääkseni vain. Totta munassa teen tämän omasta kiinnostuksesta.

Yksi pois muuttanut kaverini ehdotteli mulle joskus kännipäissään kimppaa sen, ja sen vaimon kanssa. Olimme tämän vaimon kanssa hyvin ystäviä. Koin hieman kiusallisena kuunnella miehen tilitystä heidän seksielämänsä ongelmista. Ja tulla pyydetyksi kolmanneksi pyöräksi. Olin kiinnostunut, mutta kelasin, että meidän ystävyys olisi voinut kärsiä, ja ystävyys oli tärkeämpää, kuin seikkailu. Sitäpaitsi tämä herramies kuiskasi minulle muutaman kuukauden tuntemisen jälkeen, että jos he vaimonsa kanssa eroavat, niin hän menee mun kanssa naimisiin. Aha, hieman säikähdin silloin moista tunnustusta. Aistin kokoajan, että tätä miestä kiinnostaa Alma jollain tasolla. Me hengailtiin muutaman kerran yhdessä vaimon, ystäväni ollessa poissa, mutta mitään ei siis koskaan tapahtunut. Ei edes kevyttä lähentelyä. Itse tapasin häntä ainoastaan ystävänä. Seurustellessani kesällä D:n kanssa, ystäväni vaimon ollessa taas pois, mies alkoi ehdotella D:lle, ja minulle kimppakivaa. D:llä meni hermo, ja hän käytännössä heitti miehen ulos. Mies pyysi minulta anteeksi vihjailujaan seuraavana päivänä. D oli ilmeisesti sanonut, että mä tykkäsin pahaa. No ei mua vihjailut haitanneet ;) Ai vitsi mä oon luuska, mutta ei siinä mitään, komea, koulutettu mies hullulla mielenlaadulla.

Alustavasti meidän oli pitänyt nähdä se toinen pari torstaina. Nyt K kuitenkin kertoi olevansa vapailla, ja ehdotti sitä keskiviikkoa, ja tosiaan vihjasi, että nyt olis aikaa hengailla. Aika ankeaa olis K luota suoraan kipittää torstaina harrastamaan kimppakivaa Y:n, ja random ihmisten kanssa, ja sitten ehkä taas perjantaina tavata K ties minkä merkeissä. Toki tähän soppaan lisää jännitystä ne tiistain testitulokset, jotka voivat olla melkein mitä vaan. Aika varma olen, että jotain pakosti löytyy.. Anyway, jos jotain löytyy, niin luonnollisesti en taida olla panokunnossa yhtään kenenkään kanssa hetkeen. Sit mä treffaan K:n, ja pihtaan, ja katson, että riittääkö sen hermo, vai joudunko kirjautumaan päivystykseen raiskauksen uhrina. Ai kauheeta, tosi huono vitsailla tällaisella asialla.

Hyvää alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti