keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Emotional

Kyyneleet nousivat silmiin tästä uutisesta

En kai ole edelleenkään sekoamassa, hormonit vaan tekevät jekkuja. Mä rakastan tuollaisia tarinoita, ja uutisia. Ne kertovat, että maailmassa tapahtuu muutakin, kuin rikoksia, ja vallitsevaa pahaa-oloa. Median huomio vaan valitettavasti keskittyy liikaa kaikkeen ikävään. Toki ei asioita saa peitelläkään, mutta mielestäni lähestulkoon ainoastaan pahoista asioista uutisoiminen ei ainakaan hyvää oloa lisää.

Kuten tämä uutinen teki minut todella surulliseksi, ja ahdistuneeksi eilen illalla. Toki kaikkia vituttaa joskus, mutta ei sitä tarvitse siihen elukkaan purkaa. Hakkaisi seiniä, tai olkipaaleja vaikka mielummin. Tuo vanha, ja arvokas eläin ansaitsisi jotain parempaa. Mutta vastaavahan tapahtuu jatkuvasti ympäri maailmaa kaikenlaisille eläimille, eikä sitä voi varsinaisesti estää mitenkään. Toki paikalliseen eläinsuojeluyhdistykseen liittymällä voi antaa jonkinlaista tukea, ja pitämällä omat silmät, ja korvat auki, ja olla tarpeeksi rohkea raportoimaan nälkemästään eläinten kaltoinkohtelusta. Kun ihmiset eivät voi hyvin itsekään, miksi he kohtelisivat eläimiä hyvin, ja sivityneesti? Niin surullinen, ja uuvuttava ajatus.

Arvatkaan mitä? Sain sen yhden esseen takaisin minkä kanssa painin tammikuussa. Palautin sen reilusti myöhässä, ja olin melko varma, etten pääse edes läpi. Kuinkas kävikään! Nykäisin tekstistä toiseksi parhaan mahdollisen arvosanan, tosin alarajoilla, mutta kuitenkin. Luulen, että tutori unohti, että palautin sen myöhässä, koska prosentteja ei oltu vähennetty missään. Tai ainakaan niitä ei oltu kirjoitettu paperiin. Kielioppini sai myös kehuja, kuten myös ilmaisuni vahvuus. Myös esseen päättänyt kuva oli "erinomainen". Mä siis oikeasti rykäisin sen tekstin kasaan tosi pikaisella aikataululla, ja sen vikan kuvakin valitsin ihan hirveessä kiireessä, enkä edes pahemmin avannut ajatusta kuvan takana. Niin, myöskään kukaan kieltä paremmin osaava ei lukenut läpi runoiluja, kuten yleensä. Enkai mä sitten ihan kauheen huono voi olla. Kai minussa on potentiaalia kuitenkin tekemään tätä mitä teen. Palautteen saaminen piristi oikeesti, ja nyt fiilis on oikeasti aika super. Nyt pitää vaan tuottaa pari samantasoista tekstiä lisää, ja olen kuivilla tästä vuodesta. Olin ihan paiseissa, kun en tiennyt, että mitä odotetaan tesktilta, koska tämä on uusi opinahjo minulle. Kiitos Suomalainen kuolutussysteemi! Yleissivistys on aivan toisella tasolla Suomessa, kuten myös omaa ajattelua tukeva opetus, toisin sanoen systeemin tarjoaa vankan pohjan perusasioista, joka iskeytyy selkärankaan kuin tauti.


Kauniin päivän kunniaksi ostin lisää salaattiaineksia, ja meinaan väsätä feta-pinaatti-piiraita. Niin ja opiskella. Ja sitten meen töihin vähän flirttailemaan, tai no ainoastaan jos siellä on komeita miehiä sitä varten ;) Kevät <3 Taitaa tähdet olla oikeassa asennossa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti