keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Clean

Ei oo tauteja!!! Eli voin lopettaa aids sivujen selailun. Eikä tarvitse edes miettiä, että kuinka kerron tästä ihmisille. Aika super. Nyt kun vaan muistaisi ne kortongin aina, eikä suostu puuhiin, jos mies mussuttaa kumin käytöstä. Itsekunnioitusta!

Tänään pitäs treffata K. Ja sitä ennen saada kasaan 1500 sanan kirjallisuusarvio. Skippasin jo aamuluennon tehdäkseni raporttia, mutta kappas, venyn edelleen kahvikuppi kädessä netissä. Aikaa on nyt kolme tuntia jäljellä, mutta lähdemateriaalia on paljon. Kunhan rykäisee jotain kasaan, ja lainaa kappaleittain, ja ottaa sen palauttamisesta edes jotain prosentteja. Tää liittyy oppariin, enkä mä ees vielä tiedä, että mistä sen teen. Tai no jotain käryä on nyt, enemmän kuin viime viikolla, kun olis pitänyt tätä runoilla. Haha.

K kyllä kyrpii ihan mielettömästi. Se ilmeisesti kuvittelee, että multa onnistuu huoran repertuaari ihan ilmaiseksi, ja  omasta tahdosta. Olen valmis kokeilemaan lähes kaikkea, mutta nyt K on ylittäyt rajan, ja koen sen kohtelevan minua hyvin epäkunnioittavasti. Siihen tulee loppu tänään. Tai huomenaamuna, ellei se nyt tee jotain parannusta.  Ainoa syy siihen , että suostun tapaamaan hänet tänään on ne mun dvd:t. Meillä on tarkoitus ottaa hieman viiniä yhdessä, ja mä suunnitteli, että vetäsen sen putelin ykkösellä alas, örisen hetken, ja simahda, ja vältän seksinharrastamisen. Ellei se päätä vaikka vetää mun sammuneena kakkoseen...Ei siitä tiedä, se vaikuttaa semisti psykopaatilta. Mulla on aika laimeet fiilikset siitä nyt, vaikka se onkin hauskaa seuraa. Mutta katsotaan, että mitä ilta tuo, ja uskallanko sanoa ei sille, jos joku ei nappaa.

Huomenna saattas se kimppasessio tapahtua, mutta mikään ei ole vielä varmaa...Jännittää. Mutta ei mulla muuta:)

2 kommenttia:

  1. onnea puhtaiden testitulosten johdosta !! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Oln itse hyvin helpottunut, kun mielessä vilistivät kaikenlaiet kauheskenaariot. Ah, elämää :)

    VastaaPoista