sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Voiks pitää molemmat?

Deitit K:n kanssa saatiin kunnialla päätökseen, tosin hieman omituisissa merkeissä. Mulle on tullut totaalinen blackout viimeyön aikana, ja ollaan kuulemma pantu, mutta minen kyllä muista siitä yhtään mitään. Olin muka ollut hyvinkin aktiivinen itse, mutta mulle ei tosiaan ole mitään käryä tapahtuneesta. Kortsua oltiin käytetty, ja se oli jopa lattialla sängyn vieressä. Aika pelottavaa minusta. K:n onni on etten muista mitään, enkä voi syyttää sitä mistään. Jotenkin mulla on vähän sellainen olo, että K kusettaa mun olleen aktiivinen itse, ja on oikeasti pannut tiedottomana makaavaa Almaa ilman lupaa. Mutta koska tiedän vaan sen mitä hän mulle kertoo, niin en voi suuttua, tai edes säikähtää. Aika hurjaa minusta. Mulla oli kuitenkin ehkä hauskin ilta ikinä, ja en ole nauranut aikoihin näin paljon, K on aivan huippu seuraa. Join ehkä viisi tuoppia yhteensä, ja en mielestäni ollut edes mitenkään hurjan päissäni. En ehtinyt syömään ennen treffejä, ja luulen, että romahdus K:n kämpille  saapuessa johtui siitä. Muistan menneeni sänkyyn nukkumaan,  ja aamulla heräsin yhtenäisen unen jälkeen samasta paikasta. Hitto kun tietäisi, että mitä on oikeasti tapahtunut..K on tosi vekkuli tapaus, ja väittää ihan silmät rävähtämättä vaikka kuinka uskomattomia tarinoita totuutena. Että tiedä sitten...Sinänsä olen hyvin kiinnostunut hänestä, mutta tämä hässimisjuttu epäilyttää. Että jos se on mennyt painamaan minua nukkuessani, niin tosi uncool teko. Hän tuntuisi olevan minusta kiinnostunut jollain tasolla myös, eikä edes värikäs taustani tunnu haittaavan...

O laittoi viestiä kanssa, ja kyseli treffeille keskiviikkona. Valitettavasti painan duunia kaikki illat torstaihin asti, että jos se ehtisi vaikka perjantaina nähdä...Aika ahterista. Oli jotenkin tosi syyllinen olo nuhjata K:n kanssa, mutta olen kyllä todella hämmentynyt, että kuka tässä olisi nyt se kiinnostavin uros. En koe kovin hyvänä vaihtoehtona kahden miehen tapailua samaan aikaan. Mulla on muutenkin vähän aikaa, ja en tahtoisi valehdella kellekkään.

Luulen kuitenkin, että fiksumpaa olisi käyttää vähä aika O:hon. K:ssa on jotain outoa, sitä en kiistä, mutta mä en ole nauranut kenenkään kanssa ikinä noin. Miten pidän molemmat kuvioissa luontevasti kunnes selviää se, että mitä muuta K:ssa on vikana, kuin sen lievä äkkipikaisuus, ja mahdolliset väkisinmakuu taipumukset...On tämä vaikeaa taas. Olen muuten aivan loppu tämän viikonlopun jäljiltä, rankkaa tää deittailu. Tästä pitäs saada palkkaa ;) Ehkä mä alan escorttytöksi, ilman seksipalveluita siitä. Hehe.

2 kommenttia:

  1. Taitavasti oot kyl pelannut K:ta tätä ennen, respect.

    VastaaPoista
  2. Tattis! ;) Mulla tulee mieleen, etta vetaako lieva hulluus meita yhteen vai mita se meinaa...

    VastaaPoista