maanantai 21. helmikuuta 2011

Säpinää

Kuten ounastelinkin, niin synttäribileet oli täynnä entisiä hoitoja, ja muuten vaan puntissa roikkuvia miespuolisia lajitovereita.

Ovella tömäsin heti siihen yhteen kene kanssa lupasin lähteä treffeille toukokuussa, viime vuonna, mutta feidasin sen ikävästi. Se jutteli siinä jotain, ja mentiin yhdessä siitä sisään sitten.. Ennen  varsinaiseen biletilaan pääsyä Herra M tuli vastaan. Se näyti suunnattoman iloiselta, ja nappasi haliin. Pääsin siitä eroon, ja vihdoin moikkaamaan ystävääni. Ehdin bongata Herra F:n, S:n, D:n, ja baarijaskan ketä yritin joskus kännipäissäni iskeä. Se valitettavasti tietää/muistaa nimeni.. Tajusin myös olevani about ainoa ikäiseni sinkkunainen noin 30-vuotiaiden sinkkumiesten keskellä. Muut naiset olivat järjestään varattuja. Hienoa. Herra F yritti lähestyä minua moneenkin otteeseen, mutta joku muu ehti istahtaa aina viereeni juttelemaan, ja F joutui muuttamaan kurssia. Sen naista ei näkynyt. Tunsin oloni suht mukavaksi kaikista entisistä hoidoista huolimatta, ja tutustuin erään keskeisen hahmon naisystävään, joka näytti kovin yksinäiseltä istuessaan nurkkapöydässä yksin. Ehkä me molemmat oltiin vähän yksinäisiä, ja pidettiin sitten seuraa toisillemme. Jossain vaiheessa huomasin kyllä seisovani röökillä jatkuvasti. Mukaan kivaan liittyi vielä C, ja L. Meinasin   tukehtua C.n tarjoamaan savukkeeseen, kun näin L:n lähestyvän baaria. C oli niin mun perässä, ja ehdin jo vähän lämmetä sille. Herra S vonkasi minua F:n ja sen kämpille jatkoille mukaan. Sanoin, että ehkä, katsotaan. Pilkun jälkeen muu jengi häädettiin ulos, mutta ns. sisäpiiri sai jäädä vielä juhlimaan kellariin. Jännä fiilis, kun sai polttaa baarissa sisällä. Ehkä kolmelta tuntui siltä, että jengi alkaa tekemään lähtöä. Mä tiesin, että C:llä on intressejä, ja mua ei huvittanut harrastaa yhtään mitään aktiviteetteja enää sinä iltana. Tein niin nolon vedon välttääkseni C:tä, karkasin sanomatta edes hei:tä, ja löysin itseni taksista F:n kanssa menossa niiden kämpille kotibileisiin. Mun vanhan kämppis oli yrittänyt parittaa mua F:lle jo useaan otteeseen. Se sanoi, että kaikki on sitä mieltä, että me kaksi sovittaisiin yhteen. Joo-o, niin minustakin, mutta tämä ei ole enää minusta kiinni. F vuorostaan yritti parittaa minua kaverilleen, joka olikin ruskeine nappisilmineen aivan suloisen ihastuneen oloinen. Ja kävinmme F:n kanssa henkevän keskustelun mun herpeksestä, ja jostain meidän välisestä suhteesta, mistä en oikein saanut tolkkua, koska F oli niin päissään. Jotain se kuitenkin lässytti muista ihmisistä, ja exästäni, ja samaan hengenvetoon puhuikin, ettei välitä muiden mielipiteistä. Me ollaan nyt sitten kävereita, halusin tai en. Niin, M yritti myös suudella minua, ja jouduin komentamaan sen pois kimpustani, kuin jonkun koiran. Napakkaa ei:tä vaan kehiin, ja tiukka katsekontakti. Ja L:n kaveri suuteli minua suoraan huulille, älkää vaan kysykö, että miksi, suuteli kuitenkin. Olin vissiin niin suloinen, kun mulle iski äkillinen halu solkata patonkimaan kielellä.

Kotibileissä juteltiin henkeviä F:n kanssa lisää. Sen aloitteesta. Se yritti saada mua myös nukkumaan sen nappisilmäisen kaverinsa kanssa, jonka kanssa kävimme myös henkeviä keskusteluja, kunnes se meni nukkumaan. F yritti suunnilleen väkisin työntää minua portaita ylös tän melkein tuntemattoman jätkän viereen. En tosiaan ollut menossa, koska olin jo tosiaan päättänyt, että tänään ei pillua jaella kellekkään, koska ottajia olisi ollut vähän liikaa. Sain myös paeta Herra S:ää suurimman osan ajasta. Sillä oli selvästi jotain ajatuksia, koska se yritti ahdistaa minua keittiön nurkkaan, kaapistoa vasten, jne. Mä yritin päästä luikkimaan karkuun parhaani mukaan, ja se vaan lähestyi, ja lähestyi. Näytti varmaan hassulta, kun pienehkö blondi yrittää päästä karkuun jotain 190 cm pitkää tummaan miestä. Itse en ollut missään vaiheessa mitenkään lärvit, ja muistan kaiken tosi hyvin. Oli enemmän sellainen sosiaalinen bilefiilis. F kyseli jotain, että panisinko sen kanssa nyt, tarkoittaen ilmeisesti teoreettisesti.  Taas huuliltani pääsi napakka "ei". F oli ehkä vähän hämmästyneen oloinen. F kysyi, että siksikö, kun se seukkaa. No se on yksi syy. En mennyt kuitenkaan yksityiskohtiin, ja alkanut selittämään päätöksestäni. Kerroin sille kuitenkin, että deittailen aika ahkerasta, ja mulla on muutama fuckbuddy. Se katsoi silmät pyöreinä. Mutta me olemme ilmeisen hyviä kavereita nyt sitten, ainakin kännissä. Mukana bileissä oli myös tämä toukokuussa feidaamani mies. Me ollaan ilmeisen ok. Ehkä se on vielä kiinnostunut, ehkä ei.

Nukuin muutaman tunnin sohvalla kuuden, ja kymmenen välillä aamulla, ja herätessäni jengi oli edelleen pystyssä. Ja S kävi lähentelemässä mua siinä sohva luona. Hiton elukka oikeesti! Touhu kävi oksettamaan, ja tunsin olevani tarpeeksi vahva kotimatkaan vasta kahden aikaan iltapäivällä. Mietin kävellessäni, kun näin poliisiauton ajavan vastaan, että pitäisikö vihjata hyvin pulveroiduista bileistä lähistöllä, ihan vaan niiden ihmisten tulevaisuuden parhaaksi. Ne on pikku tekijöitä vielä kaikki, joten poliisiratsia voisi olla herätys, ja syy vaihtaa suuntaa. Annoin kuitenkin olla, koska tykkään elämästä ihan eläväni, ja vähävammaisena. Yöllä olisin voinut myös käräyttää rattijuopon/huumekuskin, ja laittomaan aikaa auki olevan juomaravintolan. Tuo rattis harmittaa vähän, mutta juottolan aukiolosta nyt ei kukaan kärsinyt.

Mutta toisia tällaisia bileitä en tarvitse vähään aikaan. Alan olla vähän turhan vanha tämmöiseen. Taidan olla vähän turhan fiksu seuraamaan moista pulverien imemistä, saati harrastamaan itse moista.

Iltapäivällä sitten tekstailinkin K:n kanssa,  ja se pyysi minua luokseen illalla. Niin, se sitten haki minut, ja se pyysi minua ottamaan mukaan lankaa, ja neulaa, kun sillä oli nappi irronnut. Naurahdin viestille, ja pakkasin mukaan toivotut itemit. Annoin K:lle hyvän brieffin edellisillan tapahtumista, ja vannoin, että olin käyttäytynyt neitsyt marian tavoin, enkä edes suudellut ketään, K totesi jälleen kerran, että olen kohtalaisen hullu narttu. Kaikella hyvällä, ainakin mä toivon niin. Mä en vaan kestä. K on jotenkin niin mutkaton, ja hauska livenä, siten se vaikeilee niiden tekstarien kanssa välillä eikä vastaa kysymyksiin, ja ajaa mut hermoromahduksen partaalle. Seksi oli tällä kertaa aivan uskomattoman hyvää. Jopa minäkin nautin ihan finaaliin asti, ja sen vehje kesti terhakkana kumista huolimatta. Ainoa mikä haittaa, ja vähän kummastuttaa, ja toisaalta kertoo sen asenteesta minua kohtaan on se, että se ei suutele minua juurikaan, eikä halaa, tai mitään sellaista. Se kertoo kieltään siitä, että se ei ole tosissaan mun kanssa, ja näkee minut ainoastaan panona.

Ihan vähän pistää sydämestä, koska mä voisin olla siitä oikeasti kiinnostunut. Tässä mennää taas niille rajoille, että mun jääkylmä sydän alkais heräilemään. K:ssa on sellaista munaa, ja charmia, ettei kaikissa löydy samaa. Lisäksi on paljon asioita mistä ajatellaan niin samoin. Yritin varovasti vihjata vitsailun ohessa, että voisin vaihtaa jotain palveluksia illalliseen, joko itsetehtyyn, tai muualta lunastettuun. Lisäksi mainitsin ohimennen, että tahtoisin ampua käsiaseella, ja olis siistiä mennä ampumaradalle. K tuntui olevan asiasta kiinnostunut myös. Jos mitään näistä ei tapahtu, niin mun pitää alkaa jäähdyttelemään, etten vaan satuta itseäni vahingossa. Juuri vaahtosin F:lle lauantaina, ettei minua pysty kukaan enää satuttamaan, koska sydämeni on niin kiveä...kröhm. Mun sydämeni itki verta hetken, kun K otti käteni käsiensä väliin lämmittääkseen niitä. Se tuntui niin mukavalta, mutta syy tähän harvinaiseen kosketukseen oli vain se, että en jäädytä sen dickiä jäätävien kourieni kanssa.

Rakastan K:n tapaa tuoda mulle espresson sänkyyn aamulla. Mun ei tarvitse edes kysyä sitä, vaan se tuo sen ihan itse. Ainoa mikä sattuu on se, että mä saatan olla kaikesta kusipäisyydestään huolimatta vähän ihastunut siihen. Mä olen niin epävarma, että mitä se haluaa minusta. En mitenkään pysty uskomaan, että se voisi olla minunlaisestani naisesta kiinnostunut vakavissaan. Se sattuu. Itsehän minä ole itseni tällaiseksi muokannut. K kyseli minulta asioita, ja vastasin suoraan, että kuka minä olen. Olin ainakin rehellinen, enkä yrittänyt kaunistella totuutta. Katsotaan nyt taas, vaikka hermot meneekin. K on jossain reissussa ensi viikonloppuna, ettei sitten tarvitse varmaan tällä viikolla enää nähdäkään. Tuntuu vähän kurjalta. Jopa niin kurjalta, että piti ihan tirauttaa pieni poru. Taitaa taas hormonit aiheuttaa draamaa elämään.

Y vonkasi pildeä tänään. Mä en nyt jotenkaan yhtään jaksaisi liikua himasta mihinkään. Tänne saapi tulla jos tahtoo, mutta mulla ei kyllä olis nyt yhtään aikaa. Eikä kyllä paneta yhtään ees. Mitenköhän mä saisin ilmaistua asian sillä tavalla, ettei mun tarvitse alkaa kuunnella sitä ärsyttävää vonkausta, ja lopulta suostun, että saan sen hiljaiseksi. Mun pitäs opiskella nyt, eikä sosiaalisoida genitaalien välityksellä.

Herra O:sta ei ole kuulunut mitään, ja voin siis otaksua, että se homma oli sitten siinä. Minua ei kiinnosta edes se seksi sen kanssa, koska mä olen niin kiireinen. Mä en periaattesta meinaa tekstaa sille.

Paljon tekstiä, paljon tapahtumaa. Jotain varmaan unohtuikin, mutta lisäilen kun muistuu mieleen. Huh. Hyvää Alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Heh, mun on nyt pakko kommentoida. Juteltiin työkaverini kanssa (molemmat eksyi tänne sun blogiin ht-netin kautta), että vitsit toi Alma on meidän idoli! Tai kun me ollaan niin ankeita ja rajottuneita sinkkutyttöjä suhun verrattuna.. Jotenkin nää kellaribileet sun muut tuo NIIN mun mieleen Belgian jossa asuin opiskeluaikoina.

    VastaaPoista
  2. Apua :) Mä ihan punastun. Ai, että idoli...Kiitos! Mulle maistuisi vähän tylsempi, ja rajoittuneempikin elämä vaihteen vuoksi;)

    VastaaPoista