sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Pikikset

Ok, K on laittanut puoli neljän jälkeen kaksi tekstaria, ja soittanut kerran. Pitäskö tässä olla peloissaan, vai innoissaan, että mitä? Se on kyllä ihan holtiton tyyppi. Se sanoi eilen illalla ihan suoraan, että halusi nähdä minut uudestaan rumasta tekstarista huolimatta, koska olen hullua, ja hauskaa seuraa. Jes. Olisinko mä voinut harrastaa seksiä unissani? Mä en oikeasti muista edes välähdystä mistään panemisesta. Mä en jaksaisi kuitenkaan uskoa, että K olisi nukkuvaa pannut, tai multa olis jäänyt rekisteröimättä sen mutantti-munan asentaminen kuivaan vehkeeseen..Ettei se kortsu olis kuitenkin ollut jonkun aikaisemman heilan jäljiltä...Mutta kuka säilöö käytettyjä kortsuja lattioilla päiväkausia? Tai sitten mulla oli joku unen, ja juoppottelun välinen vaihtoehtoinen todellisuus. Mä en kyllä oikeesti usko harrastaneeni seksiä, miten sen voi muka unohtaa? Mulle kyllä aina tapahtuu jotain...

Tekstasin O:lle kanssa. Se vastasi, ja ehdotti treffejä huomiselle. Mulla olis kyllä ennakkoon maksettu jumppa huomenna...Mutta luulisin, että voisin nyt skipata sen hyvän asian vuoksi. O ei ole viikonloppuna mestoilla, että mulle jäisi siis aikaa heilastella vaikka K:n kanssa..Ehkä mä skippaan se jumpan tosiaan, tai lähden sieltä vähän aikaisemmin, ja toivoa, etten mä hikoile, kuin sika.

Y yritti saada mua nakuilemaan kameralle tänään. Hitto, kun sillekään ei oikein mene jakeluun, etten tykkää olla kameran edessä, ja aina se on vinkumassa sitä kuitenkin. Ei olis pitänyt suostua sitä ensimmäistäkään kertaa...piru vie. Se taisi suuttua, kun laitoin viestiä, että netti ei nyt pyöritä kameraa, ja musta tuntuu hölmöltä heilua kameran edessä, ja menee nettiin katsomaan tipuja, jotka ovat itsensä esittelyn ammattilaisia. Minä en ole, enkä saa siitä rahaa.

Mä oon oikeesti ihan loppu näiden mieskuvioiden takia. Tää oli hyvin raskas viikonloppu, mutta oikein ihana kokoisuutena. Mut ei tämmösiä montaa jaksais. Hehe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti