perjantai 18. helmikuuta 2011

Perjantai mietteitä

Palasin juuri ostoksilta. Kävellessä alkoi hymyilyttää tilanteen ironisuus. Ipodista pauhasi Tehosekoittimen "Asfaltti polttaa", ja meikä tarpoo pimeässä vastatuuleen vesisateen vihmoessa päin näköä. Mulla on selkä syystä tai toisesta aivan sökönä, ja itse kauppareissu oli puhdasta tuskaa. Kaikki halpa, opiskelijabudjettiin sopiva sapuska oli sijoiteltu alahyllyille, ja nautin suunnattomasti kyykistellä, ja könytä ylös raskaan korin, ja rikkinäisen selän kanssa. Olis tosi nasta tietää, että mitä tämä selkä nyt meinaa. Ei se oo kymmeneen vuoteen ollutkaan kunnossa, mutta nyt tämä on aivan mega hirveä tuntuinen...Jos joudun jäämään pois töistä, niin sitten se talousdisasteri yllättää jo reippaasti ennen kesää. Mun työ on myrkkyä kipeälle selälle, varsinkin kun mulle tupataan jättämään nostelut, ja siihen liittyvät vittumaiset nakit. Ihankuin mä olisin niin nuori, ja terve, että voi suruttaa nakittaa kaikkea paskaa mulle. Mä olen tehnyt tätä samaa duunia jo niin monta vuotta, että en ihmettele yhtään, että alkaa paikat prakata jo. Tätä ennen nakkelin paskaa tallilla pari vuotta, ja silloin nää selkäongelmat alkoivat. Katsellaan.

Muistin nyt sen mitä mun piti todeta F.stä. Se haukkui mulle mun exää suu vaahdossa keskiviikkona, että kuinka se on sitä, ja tätä, eikä vastaa sen viesteihin. Sattumoisin tiedän, että ex ei vastaa sen viesteihin siksi, kun F ottaa vaan silloin yhteyttä, kuin se on jotain vailla. Niin, että sitä vaan mietin, kun F sanoi mulle, että meidän kahden välinen juttu tulee pitää salassa meidän exien takia. Mun silmiin näyttää nyt, että F vitut välittää mun exän tunteista (tai muutenkaan siitä), eikä omansakaan, koska on jo suhteessa nyt. Olisi voinut sanoa ihan suoraan mulle, että ei kiinnosta, eikä antaa lisää bensaa liekkeihini. Selvä kusipää. Muutama viikko sitten se vielä mun exän puheiden mukaan bunkkasi exänsä luona. Ja mä sattumalta vahtasin sen fb:stä, että niillä oli jo jotain säpinää silloin sen uuden naisen kanssa. Uusi nainen ei varmaan tiedä, että välit ovat olleet niinkin lämpimät, ja jonkilaista henkistä, ja fyysistä kanssakäymistä, ja prosessia on ollut käynnissä exän suuntaan samaan aikaan, kun F on antanut ymmärtää naiselle jotain muuta. Tulipas vaikea lause, mutta toivottavasti tajuatte. Siis niin selvä kusipää.

Sitten keissi K. Se ei sitten mitenkään voinut ilmoittaa mulle mitään mistään aamuisen viestin jälkeen. Laitoin sille viestiä iltapäivästä, että joko palleja pakottaa liikaa. Se vastasi, että menee enonsa luokse illaksi. No kiitos tiedosta. Vastasin sille ihan ystävällisesti mun iltasuunnitelmista. Se lähetti viestin, että meinaanko panna vieraiden miesten kanssa tänään. Öh, tottahan toki, mutta enkö mä juuri kirjoittanut, että vietän koti-illan siiderin kanssa? Vastasin huumorilla, että en tänään, ehkä huomenna panen. Ei vastausta. Se ajaa mut hermoromahduksen partaalle. Tosin eihän se oltu mitään sovittu sen kanssa. Tuntuu vaan, että se pitää minua sellaisena leluna, jonka kanssa voi hengailla jos siltä sattuu tuntumaan.. tai ylipäätänsä vastata viestiin jos siltä tuntuu. Mä otan samat keinot käyttöön. Mä en vastaa sen viesteihin, kuin ehkä vuorokauden päästä, ja silloinkin vain muutamalla sanalla. Enkä vastaa kysymyksiin, vaan esitän vastakysymyksen. Ei mun kanssa tarvitse pelleilla, mun sydämellä on pelattu aivan tarpeeksi. Se on nykyään vain minun yksinoikeuteni. Minä ansaitsen olla onnellinen, enkä kuluttaa voimavarojani jonkun jahkailevan punapetterin kanssa.

Mulla on enää kymmenen päivää aikaa nettideittailla. Heittelen verkkoja, ja katson, että jos jotain kiinnostavia näkyy. Eikä kiinnosta yhtään, vaikka O näkisi mut online, tai K. K ei kyllä taida pahemmin käyttää sivua enää. Mä alan uskoa, että nettideiteissä on jotain vikaa. Tai sitten se on totaalisen väärä foorumi mun persoonalle.

Huomenna menen ulos, ja toivon Herra C.n olevan paikalla. Jos se on niin kartoitan, että mikä sen kanssa voisi olla tilanne. Sillä on salettiin mimmifrendi messissä huomenna. Olis just niin mun tuuria. Olen miettinyt sitä jonkun verran tässä, ja se alkaa vaikuttaa tasapainoiselta, ja lämpimältä ihmiseltä kaikkien näiden nettisekopäiden jälkeen. Tai siis onhan se lämmin. Mä vaan olen ollut epätodellisuuden sumentama. Niin.

Nyt sitä siideriä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti