keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Mä selvisin

Melkein aloin tappelemaan itseni kanssa, kun en oli tahtonut mennäkään treffeille. Viisaana, ja erittäin hyväkäytöksisenä naisena kuitenkin olin reipas, ja kohtasin vastuuni antamistani lupauksista, ja syöksyin viimaiseen iltaan.

Mulla ei ollut yhtään sosiaalinen olo, mutta jotenkin hanskasin parin tunnin deitit iloisesti höpötellen. Poika oli ihan söpö, ja sillä kasvoi jopa parta. Mä oon kyllä kauhee, kun pojittelen sitä. Ei tässä nyt niin junnuja olla kumpikaan...En meinannut uskoa silmiäni kyllä, koska sillä oli sellaiset feikki silmälasit. Brrrr. Ihan kauheet eikä yhtään mun tyylisen miehen asuste. Luulen, että olin hieman liian erikoinen sen makuun, eikä se maksanut ees mun sapuskoja. No välillä näinkin. Ihan hauska tyyppi, mutta ei mun tapainen yhtään. Kaverina menisi enemmänkin, kuin missään romanttisessa mielessä. Oliks hän nyt sitten nettideitti numero kahdeksan? On. Mulla alkaa sujua aika rutiinilla tää deittailu. Tänään ei edes jännittänyt tippaakaan etukäteen. Se venttas bussia mun kanssa hyhmäisessä illassa, ja lopuksi halattiin. Kun tulin kotiin, siltä tuli viesti, missä hän kiitti illasta, ja toivotti hyvää loppuiltaa. Toivotin samoin. Luulen, ettei enää nähdä.

Perjantaina on sitten deitti numero yhdeksän vuorossa. Tätä herraa oikeasti odotan mielenkiinnolla. Siitä välittyi jotain särmään, että joko se on ihan himmee kusipää, tai sitten se vetää multa maton alta, tai jopa molemmat. Mulla on tapana digata kusipäistä. Matonkin voi vetää alta huonolla, ja hyvällä tavalla. Toivoisin, että nyt ei mentäis sillä linjalla, että tunnen itseni vähälahjaiseksi, ja mykistetyksi...Sen näkee sit perjantaina. En ehkä pysty odottamaan tosi pitkän kaljupään näkemistä, niin ja sillä on vielä se partakin...oih.

Herra K:n kanssa meni viestittelyt siihen pisteeseen, että me nyt ilmeisesti nähdään sitten lauantaina. Se taisi sittenkin olla vähän kiinnostunut, mutta ilmeisen kusipää-geenin omaavana se ei kestänyt mun tympeää vastausta, ja luuli mun lankeavan sen eteen polvilleni. Kun pysyinkin aivan hiljaa, niin sen mielenkiinto ilmeisesti heräsi uudellen. Tai sitten se vaan haluaa helpon panon. Hitto, kun ei noista ota selvää, ja jos kysyy suoraan, niin saa sekopään maineen. Mut kusipäät voi olla ihan kivoja, koska olen itsekin sellainen, tai no vähän vaan. Ja koska olen myös vähän masokisti, niin kusipäiden kanssa on hauska pelata, kun aina saa vähän näpeilleen. Haha. Nyt ainakin tunnen K:ta sen verran, että tiedän, ettei se diggaa tympeistä tekstareista. Ehkä sillä saattoikin olla jotain kivoja fiilareita minusta, ja ne kaksi vittumaista viestiä oli todellakin vittumaisia, ja ikäviä, ja ehkä jopa hieman loukkaaviakin K:n mielestä. Hurraa, taisin kasvaa taas ihmisenä hiukan!

Y vastasi viestiini, ja selitti jotain oudosta viikosta, mutta kyseli opiskeluista, ja heitettiin vähän vitsiäkin.. Paistaa niin läpi, et sil on ollut treffit, ja siksi se ei nyt uskalla pyöriä deittisaitilla, ettei se sen deitti näe. Nämä on taas näitä asioita, että onko sopivaa hengailla chattailemassa tipujen/misterien kanssa deittisivulla heti tällien jälkeisinä päivinä, kun tilanne on vähän sellainen stand-by, ja haistellaan-meininki. Koska tuskin se on deitilleen kertonut, että se ei ole etsimässä mitään vakavaa nyt. Kunhan vaan pelailee, ja etsiin seksiseuraa. Ja koska mä olin niin fiiliksetön viimeksi, niin se päätti etsiä uutta. Argghh. Mä niin tiedän, että mitä se touhuaa. Miehet on toisinaan niin läpinäkyviä. Ja tän takia se selvästi välttelee minuakin, etten kysele liikaa. Eikä se edes ole lähettänyt yhtään seksiin viittaavaa viestiä mulle tällä viikolla, joten aivan kuoleman varma, että nyt on uusi leikkikaveri haussa, tai jo löytynyt. Miksi se muutenkaan deittisivustolla hengailisi, jos se ei jakuvasti etsisi seuraa. Ja mistä mä ees tiedän, että kuinka monta emäntää sillä on kierroksessä samaan aikaan?

Okei, tää nyt menee jos salapoliisi touhuiksi taas, mutta viimeksi kun Y:n kanssa pantiin, niin panin merkille Y:n sängynpäädyssä seinässä olevat runsaat punaiset naarmut. Mä en oo yhtään varma, että onko ne olleet siinä aina, mutta siitä olen melko varma, ettei ne ainakaan mun punaiseksi lakatuista kynsistä ole, koska en ole koskaan siitä seinästä ottanut tukea. Se on varmaa, että ne naarmut ovat syntyneet  seksiä harrastaessa, ja toisella osapuolella on ollut punaista kynsilakkaa. Naarmut olivat myös sellaisia vähän syheröisiä, eikä sellaisia suoria raapamia, joten jotain intesiivistä on harrastettu koko sängyn leveydeltä. Jos ne olisivat mun kynsistä syntyneet, niin olisin aivan varmasti huomannut niiden synnyn, koska mua vituttaa kaikki naarmut seinissä. Multa ei jää tuollainen huomaamatta vaikka olisin kuinka kiimoissani. Ei, en ole mustasukkainen, mutta en diggaa valehtelusta, mutta saahan se tehdä mitä tykkää. Vähän vaan on tekopyhää varsinkin kun Y hoki mulle joulun jälkeen, ettei sillä oo ollu muita kuin minä marraskuun jälkeen, ja se on pettynyt, kun kävin kinkeämässä F:n, A:n jne kanssa jne jne. Ja joku saattaa nyt ihmetellä, että miten mulla on aikaa tutkailla tämmösiä juttuja seksiä harrastessa, niin kuten sanoin aikaisemmin, niin olin poissaolevalla fiiliksellä, ja mulla on hiton tarkka silmä yksityskohdille. Hehe.

Ei tässä muuta, öitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti