lauantai 19. helmikuuta 2011

Lördag

Ei ole nuo etelän miehet minua varten. ne on melkein aina mua lyhyempiä. Jännä, että usein yli kolmekymppisetkin näyttää tosi nuorilta. Sitten jos on sellaine miehekkään komea, niin ne vaikuttaa niin gigoloilta sitten. Tän päivän deitti oli siis ihan jees, ja se tuntui nauravan mun jutuille, kun mulla taas iski höpöttelyvaihde silmään. Eron hetki oli vähän ahdistava. Heitin vaan, että näkyy, ja lähdin kohti pysäkkiä. Maksoin sentään itse kahvini ;) Eli en ollut mitään velkaa. Jutut kyllä osui yksiin, mutta fiilis jäi jotenkin puuttumaan. Nej.

Tässä valmistaudun iltaan, ja kaikkien vanhojen hoitojen kohtaamiseen. Tekstasin jo yhdelle tyypille kenen tiedän olevan menossa, ja varmistin, että onhan se siellä. Hän on siis ystäväni, ja hänrn miehensä synttäreitä tässä juhlitaan. Mä vaan meen ihan pokkana, ja näytän kaikille, että ei ahdista entiset panot ollenkaan. Nauran, juon, ja jutustelen, ja kotiudun. So simple.

K laittoi viestiä, että tahdonko ostaa huivin. Huivihan on siis minun, ja sen perään kyselin pariinkin otteeseen, muttei Herra Kyrpä voinut vastata. Mä niin tiedän, että se vaihtaa sen huivin  siihen, että suostun nielemään mällit, tai antamaan persettä, tai molemmat. Tai tussun kuvaan, mitä se eilen vonkasi. Hiton psykopaatti. Mä olen vedän puoleeni kaikkia sekopäitä, niin ja pervoja. Arghh.

Toivokaa mun reitille tänään tervejärkistä, ja rehtiä miestä, pliis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti