lauantai 19. helmikuuta 2011

Huomentaaaa

Mä en pysty uskomaan, että olen jo puoli 11 ylhäällä, ja nautiskelen aamukahviani. On sentään lauanatai. Kevyesti on pöhnäinen olo neljän siiderin jälkeen. Taputtelen tässä itseäni olalle, että join vaan neljä niistä kuudesta mitkä ostin.

K yritti painostaa kissanpennun kuvan jälkeen, että hän on hyvin pettynyt minuun. Aivan selvää manipulointia. Vastasin sille, että miksi mun pitäisi lähettää sille kuva? Miksei se lähetä omasta vehkeestään ensin. Vastaus kuului, että hän on hyvin hyvin pettynyt, ja vastasin edelleen, että lähetä nyt vaan kuva kullistasi. Siitä on niin vaikea sanoa, että vetikö se kieli poskessa, yrittäen saada mut hämmentymään, vai yrittikö se oikeasti vedota mun heikkoon osaan. Ei hänkään nyt niin taivaanlahja ole, että ihan mihin tahansa suostun, kun se vähän vinkkaa. Se on varmasti nähnyt minussa sen saman piirteen, mitä Y luonnehti "hauraaksi sieluksi". Olen kiltti, ja miellyttämishaluinen tiettyyn pisteeseen asti, ja olen helppo käyttää hyväksi, koska yleensä haluan vain hyvää kaikille. Äh, pitäs varmaan mennä sinne terapeutille selvittämään, että missä asioissa mä olen vahva, ja missä liian kiltti, ja hauras. Mieli tuntuu kyllä niin tasaiselta nyt, kun vertaa viime kuuhun. Olen täynnä sellaista jännää energiaa, ja teen jopa kotitöitä lähes päivittäin. Voisiko fiilistä luonnehtia tarmokkaaksi. Vietän tosin silti liikaa aikaa netissä...hehe. Mut niin, saas nähdä, että ottaako K koska yhteyttä seuraavan kerran. Nyt ainakin sain näytettyä, etten mä ole ihan niin helppo, kun se luulee.

Yllättäen O:sta ei ole edelleenkään kuulunut mitään keskiviikkoaamun jälkeen. Meitsi epäilee, että meidän leffamaussa oli liian iso ero. Tiistain treffeiltä olin muutaman minuutin myöhässä, ja puuskahdin, että kesti taas lähteä, kun piti tarkista kaikki moneen kertaan. Se totesi moisen käytöksen olevan mielisairautta. Naurahdin, että en mä ole mieleltäni terveeksi itseäni väittänytkään. Liekö sitten liikaa informaatiota korkeasti koulutetulle tylsimykselle. No ainakin tiedän nyt, että on olemasa sellaisiakin sonneja jotka jaksaa painaa neljä kertaa yössä, ja kerralla pitkään. Kuten myös tiedän, että millainen on täydellinen suutelija, kiitos Herra P.

Niin joo. Mä sovin treffit viime yönä. Kolmelta tänään olisi tarkoitus treffata sellainen etelämaalainen mies, Eurooppalainen kuitenkin. Mä en yleensä ole kovin innostunut näistä, koska kieli on ongelma. Hän kuitenkin kirjoitti niin hyvää kieltä, että päätin ottaa riskin, ja kokeilla. Sitäpaitsi mä en oo ollut tän maalaisen kanssa aikaisemmin treffeillä, ja mun aika alkaa lähestyä loppuaan deittisivuilla.  Kaikkea pitää kokeilla. Aurinko paistaa, ja mies voi olla vaikka kuinka kuuma.

Hyvä fiilis. Ja illalla baariin, missä on läjä vanhoja hoitoja, ja exiä. Kevyttä mielisairautta on edes hakeutua moiseen paikkaan. Mut mähän tykkään draamasta, ja jännityksestä. Pitää näyttäytyä oikein tyrmäävänä, hymyillä paljon, ja käyttäytyä hillitysti. Sillä reseptillä saa loputkin tuon porukan miehet lankeemaan meikäläiseen, ja ajautumaan uusiin ongelmiin :D

Hyvää Lauantaina!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kun täällä on aina roppakaupalla uutta luettavaa (siitäkin huolimatta että taidan kurkkia päivittäin, hehe). Ja ihanaa huomata että se masennuskausi on laantunut ja tilalla on tarmokkuus ja semmonen positiivinen asenne kusipäistä huolimatta :) (ihme touhua kyl näillä herroillasi...)

    Taitaa olla kevättä rinnassa? Täällä Suomenmaalla ainakin alkaa aamuisin vaihteeksi olla jo valoisaa ja tuleekin aamulla herättyä katsomaan kelloa, että joko on myöhästynyt töistä.. Kai se alkaa vaikuttamaan toi nytkin oikein häikivä aurinko mielialaan. Vielä kun nää pirunmoiset pakkaset hellittäis.

    VastaaPoista
  2. Kevättä tuntuu olevan rinnassa itse kullakin. Ihania nuo valoisat aamut, ja lintujen sirkutus joskus aamu viideltä. Mieli on vireä, ja nauru herkässä. Tällä voi olla toki yhteyksiä siihen, että olen napostellut hyvin reilulla kädellä D-vitamiinia reilun kuukauden verran...Suosittelen!

    Mä päivitän tätä vähän liiankin usein ;) Mulla olisi taas kerrottavaa tän maanantain säpinöistä, mutta taitaapi jäädä huomisella, vaikka aika on kutkuttavia käänteitä taas..hehe.

    VastaaPoista