sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Dekkarointia

F:llä on niin varmasti säpinää yhden emännän kanssa. Mä olen nyt dekkaroinut sen fb seinän trafiikkia, ja sen kirjoituksia, ja mimmi kommentoi sen kuvia sydämillä jne. Nyt F:n seinälle oli ilmestynyt joku joku ystävänpäivä kuva, mitä mimmi oli kommentoinut, ettei voinut odottaa huomiseen. Ne niin seukkaileee! Mut mun piti unohtaa koko tyyppi, ja silti leikin etsivää...hehe. Ei se haittaa, koska mä en tunne mitään sitä kohtaan enää. Oikeesti. Onnea rakastavaisille.

Tänään on vuosipäivä eräästä öisestä kohtaamisesta. Ja seuraavat pari viikkoa tulevat olemaan emotionaalisia. Tai en mä tiiä. Mietin vaan sitä, että kuinka minä olen vuodessa muuttunut, ja kasvanut ihmisenä. Kuinka olen oikeastaan onnellinen. Vuosi sitten tiesin hyvin vähän. Nyt tiedän hitosti enemmän, enkä olisi ikinä kuvitellut tällaista vuotta itselleni tapahtuvaksi. Sex, drugs and rock 'n roll indeed.

F yritti ottaa kontaktia duunissa tänään, en sitten siedä, että muistaako sekin sen erään tapahtuman vuosipäivän.. Mä en edes katsonut siihen, vaikka aistin sen tuijottavan minua. Se oli muuten jopa samassa bussissa töihin mennessä, mutta koska pysyttelin alakerrassa sain matkustaa täysin yksin. Sen olemassaolo paljastui vasta kun näin sen kengän astuvan yläkerrasta askelmalle. Yritin ignoorata, ja kuulisti vaan kävellä napit korvissa ulos kulkupelistä, kunnes tunsin jonkun taputtavan päälakeani.  Vilkaisin taakseni, ja jatkoin matkaa. Se sai mut kuitenkin kiinni, ja kyselin jotain turhanpäiväistä. Mä olin aika viileä. Työn ääressä välttelin sitä, enkä nähnyt sitä juurikaan. Vähän jotain vitsiä väännettiin, mutten ollut mitenkään aktiivinen. Olin lähdössä himaan, ja seisoin ulko-oven vieressä järjetäytymässä romuineni, ja tunsin jonkun pörröttävän hiuksiani. Hymähdin vaan, enkä edes kääntynyt katsomaan. F yritti hakea katsekontaktia ohittaessaan minut, ja mä vaan mutisin laukulleni jotain, ja näytin tympeää naamaa. Miksi sen tarvitsee kosketella?? Mä voin puhua sen kanssa, ja näin, mutta vois ptää näppinsä erossa, ja tuijottaa ihan snadisti vähemmän. Mä en olis näyttänyt hapanta naamaa, jos olisin vielä innostunut sen persoonasta romanttisessa mielessä. Hitto, mitähän siitä ens lauantaistakin tulee? Sillä sietäisi sitten olla se uus emäntä mukana katsomassa F:n perään. Mä en niin tuu lankeemaan siihen. En varmasti. Mä näytän sille, että mä olen vapaa, ja yksin, ja aivan hemmetin tyytyväinen elämääni. Enkä kiinnostunut siitä.

O:n viestit meni todella pervoiksi eilen yöllä, ja olen ihan vähän huolissani, että onko se seksiaddikti. Siltä nimittäin tuntuu nyt.O nimittäin alkoi aivan kesken viestittelyn, että sen lempileffa on se, ja se. No googlasin sen-ja-sen-leffan, ja se paljastui 70-luvun pokepätkäksi. Se selvästi yritti saada mut hämmentymään. Onneksi googlasin sen leffan nimen ennenkuin kommentoin mitään siihen viestiin. Että näin. Alan vähitellen kallistua siihen, että edes maksulliselta deittisivulta ei löydä muita, kuin vakavasti seksiaddikteja, tai niitä tosi kilttejä peräkammarin poikia, jotka eivät ole minua varten. Nyt mun pitäs vaan keksiä, että mitä mä vastaan O:lle. Tai siis kertoilin omista pornomieltymyksistä, ja kyselin, että on sillä jotain tiettyä. Sitten se vastasi aamulla, että kertoo myöhemmin sitten, ja toivotti hyvää työpäivää. Ok. Mulla on jotenkin niin outo fiilis, enkä oikein tiedä, että mitä mä sille kirjoittaisin. Nyt kun mietin meidän treffejä, niin tuntuu, että se on aina hautonut jotain salaisuutta. Mä alan olla melko varma, että sillä on joku tosi disgusting fetissi...K on sentään sanonut suoraan, että se on pervo, eikä yritä piilotella sitä. Hitto, kun en edelleenkään oikein tiedä, että oonko mä K:lle vaan vähän kivaa, vai voisko olla jotain muutakin. Kaikki sitoutumispuheet pitää unohtaa, niillä saa jengin laukkaamaan pöpelikköön piilon. Mulla on jotenkin kauheen kiire saada määritelmä suhteen laadulle, ja tulevaisuudennäkymille, että en vaan haaskaa aikaani johonkin tyhjäntoimittamiseen. Pitäs oppia vaan rentoutumaan, ja antaa ajan näyttää. Eiks je?

Mua panettaa edelleen, ja kaikki miehet on vielä karussa. Mä lähtisin niin tikkana melkein kenen tahansa matkaan nyt. Ja selvinpäin. Mulla olis huomenna iltapäivästä aikaa, ja pitää varmaan kysyä, että jos Y olisi mestoilla. Se on ainoa kenen kanssa päiväkahvit onnistuu. Käyn kohta naapurin miehen kimppuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti